Revoblue kulaklık...Arkadaşlar yardım...

ScootMetal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhabalar siteye yeni üye oldum.
Arkadaşlar ben öğrenciyim bugün Mediamarkt'a kulaklık almaya gittim.Daha oradaki görevli 140 lira civarlarında olan kulaklığın çok uygun fiyatta olduğunu söyledi ve ben de aldım.Sorunum şu ki wifi kulaklık ve internette bu kulaklık hakkında neredeyse hiçbirşey yok ve asıl sorunum sadece kulaklığı aldığımdan dolayı şarj cihazı falan da yok sizce cihazın kablosunu nereden temin edebilirim yada bluethooth headphone (wifi) kulaklık kablosunu dışarıdan alabilirmiyim?Teşekkürler.
Resmini atayım.
revoBlue-167.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
herhangi bir mikro usb kablo uyuyorsa kullanabilirsin.

ScootMetal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten yaptığım araştırmaya göre Dr.Dre Beats'in her iki ucu 3.5mm lik kablosuna yani telefon ile kulaklığı birleştiren (benzeri) gerekiyormuş.bildiğiniz site varsa linkini atarsanız mutlu olurum.Teşekkürler.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
İnternetten yaptığım araştırmaya göre Dr.Dre Beats'in her iki ucu 3.5mm lik kablosuna yani telefon ile kulaklığı birleştiren (benzeri) gerekiyormuş.bildiğiniz site varsa linkini atarsanız mutlu olurum.Teşekkürler.

geri ver kutu içeriği eksik kullanamadığın bir kulaklığa 140lira vermek doğru değil ve o kablosuz kulaklık değil mi? forbest'te iki ucu 3,5mm stereo jacklı kablo var geçenlerde almıştım 6lira mı ne? mikrofon yok bunda 7-8.1'de ses girmek için kullanıyorum o kabloyu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3.5mm ses kablosu... teknosa, vatanbilgisayar v.s. bak bulursun...

ScootMetal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerilerinizi dikkate alacağım teşekkürler.6 liralık kabloya bakayım olmadı geri iade ederim ürünü artık.

ScootMetal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wifi kulaklık ses kablosu olarak satılıyormuş ben kabloyu aldım ve oldu.Böyle bir sorunu olan arkadaş olursa o da ''Wifi kulaklık ses kablosu'' olarak ararsa bulur.Teşekkürler.