23 Nisan 2016 #1 Black_Yunus Öğrenci Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 96 Reaksiyon puanı 9 Puanları 8 Yaş 23 Php ile dosya upload işlemini yapıyorum fakat dosyayı upload etmeden önce önizlemesinin görülmesini istiyorum bunu nasıl yaparım ??
Php ile dosya upload işlemini yapıyorum fakat dosyayı upload etmeden önce önizlemesinin görülmesini istiyorum bunu nasıl yaparım ??
23 Nisan 2016 Konuyu başlatan #2 Black_Yunus Öğrenci Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 96 Reaksiyon puanı 9 Puanları 8 Yaş 23 Dosya seçildikten sonra konumunu çekmem yeterli bunu nasıl yaparım ??
23 Nisan 2016 Konuyu başlatan #3 Black_Yunus Öğrenci Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 96 Reaksiyon puanı 9 Puanları 8 Yaş 23 Lütfen yardım edin (Amacım File Upload butonunda seçilen dosyanın konumunu nasıl almak (jquery))
23 Nisan 2016 Konuyu başlatan #4 Black_Yunus Öğrenci Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 96 Reaksiyon puanı 9 Puanları 8 Yaş 23 $(document).ready(function(){ var preview = $(".preview"); $("#videoekle").change(function(event){ var input = $(event.currentTarget); var file = input[0].files[0]; var reader = new FileReader(); reader.onload = function(e){ preview.html("<video controls id='videoonizle'><source src='"+e.target.result+"' type='video/*'></video>"); }; reader.readAsDataURL(file); }); }); kodlarım bu şekilde sonuç olarak src="data/mp4;base64" tarzı bir sonuç alıyorum
$(document).ready(function(){ var preview = $(".preview"); $("#videoekle").change(function(event){ var input = $(event.currentTarget); var file = input[0].files[0]; var reader = new FileReader(); reader.onload = function(e){ preview.html("<video controls id='videoonizle'><source src='"+e.target.result+"' type='video/*'></video>"); }; reader.readAsDataURL(file); }); }); kodlarım bu şekilde sonuç olarak src="data/mp4;base64" tarzı bir sonuç alıyorum