Resmi note 8 ne oluyor note 9 t derdimArkadaşlar 2. El note 8 alacaktım ama bi kişi askere gideceği için note 9t telefonunu 1.700 liraya satıyor sizce hangisini almalıyım fikirleriniz neler
İkisinide salla.İkinci el Mate 10 pro yada S8 al geç.Arkadaşlar 2. El note 8 alacaktım ama bi kişi askere gideceği için note 9t telefonunu 1.700 liraya satıyor sizce hangisini almalıyım fikirleriniz neler
tam bütçe ne kadarredmi mi9t imiş ama bu 9t yi almam adam garantiyi attım diyor hiç garanti atılırmı almıyacam gaaliba
sıfırda alabilirtam bütçe ne kadar
bunun gibi düşük bütçelerde 2. el yüksek performanslı cihaz almak daha mantıklı.sıfırda alabilir
1500 tl ile 1700 tl cihazı nasıl almaya çalışıyorsunuz hocambütçe 1500
pazarlık1500 tl ile 1700 tl cihazı nasıl almaya çalışıyorsunuz hocam
konya ereğlide oturuyorum ve buralarda s8 göremedim satılanSamsung S8 al
s8 ler ortalama 1900 - 2000 tlkonya ereğlide oturuyorum ve buralarda s8 göremedim satılan
oturduğum yerde s9 var ama hepsinin ekranı kırık ekranlatda 1000 tl den aşşağı yoks8 ler ortalama 1900 - 2000 tl
eğer bütçenizi arttırabilirseniz alınabilir.
Adam Konya'da oturuyor sen Ankara'daki telefonu gösteriyorsuniPhone 7 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone 7 mi arıyorsunuz? iPhone 7 fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Adam Konya'da oturuyor sen Ankara'daki telefonu gösteriyorsun
tşk ederimde ben konya ereğlide oturuyorumMesaj otomatik birleştirildi:
iPhone 7 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone 7 mi arıyorsunuz? iPhone 7 fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xiaomi Cep Telefonu Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Xiaomi Cep Telefonu modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
hocam o telefondan hayır gelmez yani adam binebi dolandırıcı ondan ben note 9 almayı düşünüyorumİkisi arasından Mi 9T.