• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Resim Sınırı Artmayacak Mı?

Bİr kaç kere daha açmıştım ama uzun süreler geçti, resim sınırı çok az 15-22 arası olursa güzel olur bizim açımızdan, tabi bu biraz da yönetim ve yönetimin görüşüne bağlı bir mevzu.
Bu sınır artacak mı?
Bencede artırılmalı.

Resim boyutu ve resim ekleme sayısı artmalı bncede kendin direk foruma upload etmek varken neden harici siteye upload edesinki konuyu açarken bi daha yeni sekme aç, resim upload et, link kopyala tekrardan foruma gel yapıştır vs vs uzun resimli konularda hele bu daha can sıkıcı

Yok hocam o uygun değil, direk inceleme makalesinde olmalı, bazı yazıları onun üzerine yazmam gerekiyor, hızl ıresimde sonsuza kadar dayanmıyor.
Dediğini anladım galiba ama o dediğin için sunucuları arttırmaları gerekicek bunuda yapacaklarını pek düşünmüyorum

Ya da yüklenen resimler direk imgur'a vs kaydedilsin resimler linke dönüşsün linklerin de önizlemesi olsun o şekilde resmi uğraşmadan görürüz ve forum hafizasında yer kaplamaz
Resim boyutu ve resim ekleme sayısı artmalı bncede kendin direk foruma upload etmek varken neden harici siteye upload edesinki konuyu açarken bi daha yeni sekme aç, resim upload et, link kopyala tekrardan foruma gel yapıştır vs vs uzun resimli konularda hele bu daha can sıkıcı
Yukardaki arkadaşın dediği gibi mesaj yerine bi kısayol gelse daha iyi olur bence

Resim sayısını arttırdığımızda sayfa yükleme oranı düşecektir.