Resim düzenleme programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Arkdaslar bir program arıyorum ama bir türlü pulamadım fotoshop hariç.
mesele resimde bir adam duruyor ben o adamı alıp diğer reme yapıstırmak istiyorum sadece o adamın bedenini o resimden koparmak istiyorum yani? :D öle bişi varmı?

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Başlık düzenlenip uygun bölüme taşınmıştır

Konuları uygun bölüme açaya özen gösterelim

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
war tabiki bak ben yaptım bi tane bulursam eklerim bunu "photofiltre" programı ile yapman mümkün ;) istersen video lu anlatım yaparım ;)

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
paint.net programini kur ac. sihirbaz degnegi gibi bir degnek var sol tarafta onunla yapabilirsin.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Arkadaş profesyonel olmayan bir program
PS ya da Gimp ile adamı seçmek içim magic tool vs ile her renk değişimli ayrıntıyı tek tek seçmek gerekir, ama tek tıklamada istediğin nesneyiğ seçebileceğin bir program var mı açıkçası bilmiyorum, varsa güzel olur yani :D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Yaw photoshop varken başka foto düzenleme programlarına ne gerek var... Photoshop bilmiyorsan sandığın kadar zor değil biraz uğraşırsan öğrenirsin...

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
en basitinden paint kullan. daha da ince çalışmak istersen çeşitli programlar söylenmiş zzaten diğer arkadaşlar tarafından...

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Photoscape burdan indire bilirsin tıkla çalıştır olarak çalışır yani portabledir kurulum gerektirmez ;)

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşım en basitinden painti kullan. yapacağın şey ise şu: soldaki düğmelerden yıldız sembollü olana tıkla. nereyi keseceksen bu araç yardımıyla seç. ctrl+x de. yeni bi paint dosyasına üzerine yapıştıracağın resmi aç. ctrl+v de. istediğin yere sürükle. boş biyere tıkladığında yapıştırdığın resim kalıcı bir şekilde orada kalacaktır.