Resident Evil Operation Raccoon City

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Resident Evil Operation Raccoon City için hazırlanmış bir site
site de herhangi bir bağlantıyı tıkladığınızda sizi error 409 sayfasına yönlendiriyor. Sarı işaretli HELP ME UNCOVER THE TRUTH...
bağlantısını tıkladığınız zaman sizi yeni bir siteye yönlendiriyor..

Hermiya$

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Birşey anlayabilmiş değilim, yeni bir resident evil oyunu çıktı sandım, bu siteyi vermekte amacınız nedir?

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bağlantı silindi.

Paylaştığın şeylerden kimse hiç bir şey anlamıyor. Türkçeye hakim mi değilsin, yoksa amaçların mı farklı bende çözemedim. Yinede kal biraz daha bakalım, hoşgörü ayındayız. (:

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
açmış olduğum başlıktan'da anlaşılacağı üzere Aralık ayında çıkacak olan Resident Evil Op.Raccoon City oyunu için hazırlanmış bir site olduğunu belirttim.

bu site yalnızca oyuna biraz gerçeklik katması için hazırlanmış direk oyunun reklamını içermiyor oyun hakkında bilgide yok. eğer siz o siteye girip oradaki olayı anlamamışsanız

Resident Evil oyununun konusunu okumanızı + Umbrella şirketinin ne iş yaptığını öğrenmenizi tavsiye ederim veyahut bir kere RE5'ten önceki herhangi bir oyununu oynamanızı tavsiye ederim eğer bunları yaptığınızda o zaman o siteyi de anlamış olursunuz

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ölümcül_Deney

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bağlantı silindi.

Paylaştığın şeylerden kimse hiç bir şey anlamıyor. Türkçeye hakim mi değilsin, yoksa amaçların mı farklı bende çözemedim. Yinede kal biraz daha bakalım, hoşgörü ayındayız. (:

Kendi tabiri ile Oyun Sitesi Admini ve sdn'de hangi bölümün moderatorü olduğunu bilmediğim Karargaht'a arkadaşa İthafen.

------------------------------------------------------

Facebook'ta gezinirken gördüğüm UMBRELLA logosu ve Umbrella Co. Hiring yazısını gördükten sonra bağlantıyı tıklamış http://www.umbrellasciences.com/açılan sitede yaş bilgisini girmiş ve karşıma Umbrella Corporation yazısı Şemsiyenin logosu ve bir bebeğin resmi çıkmıştı.

hiringf.jpg

umbrellat.jpg

siteyi incelerken sitede bozulmalar meydana gelmeye bazı yazılar
çıkmaya başlamıştı ve akabinde beni ERROR:409 sayfasına yönlendirmişti.
bu hata sayfası farklıydı Umbrella yerine INSERTED EVIL yazısı ve logosu vardı.Sayfada;

" Umbrella is lying to you.----------Şemsiye yalan söylüyor
/ You need to know the truth-----gerçeği bilmen gerek
/ Stop the atrocities--------------vahşeti durdur
/ They can be exposed -----------onlar maruz kalmışlar. Yazısı
HELP ME UNCOVER THE TRUTH... ---doğruyu ortaya çıkarmak için yardım et" bağlantısı vardı
(google çevirisi )
bende merakla bağlantıyı tıkladım.Karşıma http://insertedevil.com/home sayfası çıkmıştı bu sayfada birşeyler anlatan bi adamın videosu ve bir sürü yazı vardı .....
Sayfanın altında RESIDENT EVIL -Operation RAccon City yazıyordu.
ie1d.jpg

ie2n.jpg

instevil.jpg

-----------------
Açıklama
1- Umbrella Şirketi -Kaynak: Wikipedia'dan 2 adet ufak bilgi

Umbrella Inc. şirketi biyolojik silahlar geliştiren ve hastalıklara genetik çözümler arayan bir şirkettir. Aynı zamanda ülkenin en saygın şirketidir. Umbrella Inc. şirketi ile bağlantıları olan; doktor James Marcus, Lord Edwards Ashford ve Ozwell E. Spencer ana virüsü keşfeder. Asıl amaçları, insan ömrünü uzatmak ve daha sağlıklı bir yaşam sağlamaktır. Deneyler, Arklay dağlarındaki Spencer Mansion'da devam eder---Resident Evil'ın ana konusu, Raccoon City sokaklarında geçer.---

2-ilk mesajımda ve bu mesajımda kasıtlı olarak tam bilgi vermedim oyun için hazırlanmış site ile ilgili bilgiyi geri kalanını merak edenler siteye girip öğrensinler diye.
3-ufak bir araştırmadan sonra öğrendiğim kadarı ile sitede oyunla ilgili bazı şifreler varmış ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.

-bana göre capcom resindent evil oyununu bir parça gerçek hayata taşıyarak oyunculara farklı bir deneyim yaşatmak için böyle bir site açmış.
-------------------------------------
eğer bu kadar bir bilgi ve ekran görüntüsü ile yine açmış olduğum oldum op.Raccoon City başlığına istinaden vermiş olduğum linkteki site ile arasında bir bağlantı kuramamışsanız. Siz gerçekten Resident Evil Oyunu oynadınızmı?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Beyler Arkadaş haklı. Resident Evil'ı severek oynayan biri olarak bu isme aşinayım. Oyunda bolca geçiyor. Linkin kaldırılması hiç birşeyi araştırmayan direk kesin virüs var diyen bir popülasyonun olduğunu gösteriyor yazık...

---------- Post added at 02:38 ---------- Previous post was at 02:30 ----------

Bu arada siteye üye olmak isteyen olursa yardımcı olabilirim. Üye olmanız için videoyu izlemeniz ve bir kodu bulmanız lazım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Beyler Arkadaş haklı. Resident Evil'ı severek oynayan biri olarak bu isme aşinayım. Oyunda bolca geçiyor. Linkin kaldırılması hiç birşeyi araştırmayan direk kesin virüs var diyen bir popülasyonun olduğunu gösteriyor yazık...

---------- Post added at 02:38 ---------- Previous post was at 02:30 ----------

Bu arada siteye üye olmak isteyen olursa yardımcı olabilirim. Üye olmanız için videoyu izlemeniz ve bir kodu bulmanız lazım.

Üye olunca ne olacak ? Yani boşu boşuna üye olmayalım diye söylüyorum.Ama güzel yapmışlar bir şeyde daha vardı bu flash olayı resident evil oyun videosundaydı tüm sayfa oluyordu böyle sanırım.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla ben üye oldum bir video da açıldı ondada adam konuştu devamı için arkadaşlarının yardımını al filan diyor.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aşağıda clue 1-2-3 falan böyle 7ye kadar mı ne şeyler vardı.1. de fare resmi vardı diğerleri tıklanmıyordu heralde türkçe olsa anlardım ama fareyi tıklayınca da bir video açılıyor aynı adam çıkıyor bir şeyler diyor aşağıda kod girme yeri falan var karışık biraz anlamadım tam ama oyun güzele benziyor youtubede videoları var operation raccoon citynin.

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Operation Raccoon City serinin yeni oyunu olacaktı galiba, onun için hazırlanmış siteler galiba.

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar buna örnek vermek gerekirse Lost dizisinin meşhur olduğu dönemlerde Dharmawantsyou.com diye bir site açılmıştı. Bu siteye üye olarak gizli saklanmış şeyleri buluyordun Bir çeşit diziyle ilgili bilgi-zeka oyunuydu.

Bu da bir çeşit Resident Evil oyunuyla ilgili bilgi-dikkalt -zeka oyunu diyebiliriz.
Bu site sadece Resident Evilin fanatikerine hitap eder. Öyle üstün körü resident evilin bir oyununu oynamış, veya elinde patlamış mısır ile arkadaşları ile geyik yaparak filmlerini izlemiş kişilere hitap etmez. Hele Resident Evilin ne olduğunu bilmeyenler kenarından bile geçmesin.
Özetle fanatik aşırı fanı isenizi, ingilizcenizde varsa siteye göz atın hoşunuza gittiyse üye olun vs. Bu şartları taşımıyorsanız sitenin kenarından bile geçmeyin.