Resident Evil: Extinction (Ölümcül Deney)

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bu hatunun oynadığı her film izlenmeli, izlettirilmeli

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
3dklık trailer +18<br />http://www.youtube.com/watch?v=pMsT58YgJ-c<br /><br /><br />
residentevil3teasermy7.jpg
<br />Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Korku / Video Oyunu<br />Gösterim Tarihi : 21 Eylül 2007 International / 19 Ekim Türkiye<br />Yönetmen : Russell Mulcahy<br />Senaryo : Paul W.S. Anderson<br />Yapım : Avustralya / Almanya / İngiltere / ABD<br />Oyuncular : Milla Jovovich (Alice) , Sienna Guillory (Jill Valentine) , Mike Epps (L.J.) , Oded Fehr (Carlos Olivera) , Ashanti <br /><br />Milla Jovovich'in Resident Evil seriseni dönmeyeceğine dair söylentilere rağmen,Resident Evil : Extinction olarak adlandırılan üçüncü film için Milla'nın imza attığı ortaya çıktı.Güzel oyuncu Milla zombi avcısı rolüne hazırlanmaya başladı bile.30 yaşındaki model bir kez daha Alice karakterini canlandıracak.<br /><br />Bu sefer Alice insan ırkını tehdit eden bir virüsü yok etmek zorunda.<br /><br />İlk iki Resident Evil filmi dünya çapında 700 milyon dolardan fazla bir gelir elde etmişti.<br /><br />Resident Evil: Extinction bilgisayar oyununa sadık kalıyor ve son filmin kaldığı yerden devam ediyor.Nevada çöllerinde saklanan Alice,her insanı ölümsüz yapmaya çalışan ölümcül virüsü yok etmek ve adaleti geri getirmek için hayatta kalanlarla birlikte amansız bir mücadeleye giriyor.Umbrella Şirketi tarafından ele geçirilen Alice,biyolojik deneylere maruz kalmakta ve insan üstü güçler,hisler ve yeteneklerle donanarak,genetik olarak değişmektedir.İnsan hayatta kalacaksa bu yetenekler ve daha fazlasına ihtiyaç duyulacaktır.<br /><br /><br />kaynak: http://www.cithiz.com/showthread.php?t=35728<br /><br />
news_3191_1.jpg
<br /><br />Ablamız da çok tatlı ya (K)<br /><br />

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Çok güzel bir film bunu da seyretmek lazım. B)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Dvdrip'i çabuk düşse bari :P

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
küresel ısınma abi dünya ne hale gelmiş.. buarada Dvdrip zor çıkar :)

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
vışşş efekti ile salya akıtıyorum çok seviyorum Resident Evil serisini uzun zamandan beri korku macera izlememiştim (Wrong Turn 2 yi boşverin ) ...

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Bu kız ne güzel saçlarını ortadan ayırıyordu. Dağıtmış kendisini... Yönetmenin saç zevki hiç iyi değilmiş. %(

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Volkan Taş dedi ki:
Bu kız ne güzel saçlarını ortadan ayırıyordu. Dağıtmış kendisini... Yönetmenin saç zevki hiç iyi değilmiş. %(
değişik bir yönetmen eleştirisi :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
emubaltaci dedi ki:
Volkan Taş dedi ki:
değişik bir yönetmen eleştirisi :)
kendisinin sanatsal bakış açısı öyle mesela Eurovision... :*

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
üçüncü mesaja üç dakikalık trailer eklendi B)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Film bomba belli ;) sağol jojo

keyfedeğer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 senedir merakla bekliyorum. Beklediğime değecek gibi duruyor.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
Ben filmi izledim.Çok korkunç,çok gerilimli,çok büyük düşmanlar ve macera var.