Reset attıktan sonra görüntü gelmiyor

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Samsung SyncMaster 793s monitörüm var normalde görüntü geliyor ama reset atınca gelmiyor anca kasanın fişini çekip takınca geliyor onboard olarak taktım hiç görüntü gelmedi anakartım biostar k8m800 micro am2

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Samsung SyncMaster 793s monitörüm var normalde görüntü geliyor ama reset atınca gelmiyor anca kasanın fişini çekip takınca geliyor onboard olarak taktım hiç görüntü gelmedi anakartım biostar k8m800 micro am2

ekran kartını cıkar ondan sonra onboard tak bak bakalım görüntü geliyormı

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
O zaman hiç görüntü gelmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran kartında sorun olabilir, onboarda geçmen için bios tan ayar yapıp vga çıkışını değiştirmelisin. büyük ihtimal ekran kartı.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
@IThelp Monitörü araştırdım yanıp sönen yeşil ışık vardı anlamı güç tasarrufu modundaymış Kullanım Klavuzu'nda A'ya basınca yada mouse'u hareket ettirince geçer diyorlar ama işe yaramıyor Güç Tasarrufu modundan çıkamıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Self-Test yaptım sorun yok

Sorun monitörde ramin yerini değiştirdim hala geçmedi

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@IThelp Monitörü araştırdım yanıp sönen yeşil ışık vardı anlamı güç tasarrufu modundaymış Kullanım Klavuzu'nda A'ya basınca yada mouse'u hareket ettirince geçer diyorlar ama işe yaramıyor Güç Tasarrufu modundan çıkamıyorum

Self-Test yaptım sorun yok

Sorun monitörde ramin yerini değiştirdim hala geçmedi

Gec cevap verdim kusurabakma sorun tamamen monitörde

florans
inverter
kondansatörler

arızası var dır sen bir tamirciye göster genelikle monitörlerde sık rastlanan bir durum bu tür arızaları cok tamir ettim yani bu yukardaki sorunlardan bir tanesidir mutlaka o yüzden tepkime vermiyor acılması icin forumda aynı sorunu yaşayan bir arkadaş vardı tavsiyelerime uyarak tamirciye götürdü ve
kondansatörleri değiştirdi sorun cözüldü ama sen yine emin olmak icin monitörünü başka bir sisteme tak dene

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
@IThelp tamam o zaman tamirciye götürürüm de monitor 14 kilo