Gözünüz kapalı realme 7 alınEvet arkadaşlar yakın zamanda bir telefon alacağım.Telefon için kriter belirtmek isterdim ama kriterim yok. Xiaomi kullanıcıyım gayet memnunum markadan fakat Reno 2Z biraz Amoled ekranıyla kalbimi çaldı onun dışında bir şey yok. Telefondan çok nadir oyun oynarım. Kullandığım şey çoğunlukla sosyal medya zaman zaman kamera.
Bu üç üründen hangisini ne sebeple tercih etmeliyim? Buyrun sohbete.
izlediğim kıyaslamalarda ön kamerada 2z'nin, arka kamerada realme 7'nin daha başarılı olduğunu gördüm.Arkadaşlar şunu bir netleştirelim. Kamera konusunda Realme 7 mi yoksa Reno 2Z mi?
Poco X3 NFC nasıldır? Yazılımsal sorun çıkarır mı? Uygulama gizleme falan var mı?Redmi Modellerinide ben gerek malzeme hissi ve premiumluk olarak gerekse uzun ömürlülük olarak beğenmiyorum son zamanlarda.
Poco X3 NFC nasıldır? Yazılımsal sorun çıkarır mı? Uygulama gizleme falan var mı?
TeşekkürlerOppo ve Realme alanlardan en ufak bir gerek yazılımsal gerekse donanımsal şikayet duymadım. Ve cihazları kaba durmuyor Premium görünüyor.
TeşekkürlerUygulama gizleme, 2.oturum da var mı?
Yok ya, hani ikinci masaüstü gibiUygulama kopyalama diye birşey var ama ondan mı bahsediyon acaba ? Facebook Whatsapp tarzı uygulamalardan 2 tane yapabiliyon.
Bilgisayardaki Win+Tab kısayolunu kast ettimBunun gibi mi ?