Ahmet_Korbay
Öğrenci
Merhaba şu anda telefonum bozuldu ve yeni telefon alacağım. İphone 8 Plus'a karar verdim. Fakat GOLD mu yoksa RED PRODUCT mı rengini alsam karar veremedim. Sizce hangi rengi seçeyim..
Kirmizisini gordum dokundum efsane cok guzel olmuş kesinlikle red modelini alMerhaba şu anda telefonum bozuldu ve yeni telefon alacağım. İphone 8 Plus'a karar verdim. Fakat GOLD mu yoksa RED PRODUCT mı rengini alsam karar veremedim. Sizce hangi rengi seçeyim..
Birkaç kişiye de sordum Gold al her giydiğine uyar dediler. Şu an çok kararsız kaldım RED PRODUCT ya da GOLD arasında bazıları gold al dedi bazıları Red al dedi. Bende kararsız kaldım iyice.Kirmizisini gordum dokundum efsane cok guzel olmuş kesinlikle red modelini al
Valla gozle gor oyle al derim herkesin zevkler renkler farklidir ben red cok guzel buldum gold sade guzel red ben burdayim diyor.Birkaç kişiye de sordum Gold al her giydiğine uyar dediler. Şu an çok kararsız kaldım RED PRODUCT ya da GOLD arasında bazıları gold al dedi bazıları Red al dedi. Bende kararsız kaldım iyice. Ekli dosyayı görüntüle 39776Ekli dosyayı görüntüle 39777
Güzel yazmışsınız işim gereği Apple ürünü alıyorum bu arada. Yoksa şu an da p20 pro daha hoşuma gitti onu alırdım. 64 GB red products var diye biliyorum bu arada.Gold bana inanılmaz itici geliyor. i8Plus Gold kullanan bir arkadaşım var, her seferinde dalga geçiyorum. Kadınsı durması bir kenara, bence itici bir rengi var. Sarı desen değil pembe desen eh işte cam kısmı hafif kahverengine falan çalıyor. Hiç hoşuma gitmiyor. Ön kısmı beyaz olması da cabası. Ekran çerçevesi "ben buradayım" diyor. İki renk seçeneği arasında kesinlikle Red Product. Anladığım kadarıyla zaten 256gb bakılıyor. 64 gb model tercih edilecekse de yine ilk tarcihim siyah model olurdu.
Ek olarak, Apple ürün kullanılma sebebi zaten "ben pahalı ürün kullanıyorum" diye dışarıya reklam yapma çabasıdır. 256gb alıyorken Red Product almak çok daha mantıklı. Sonuçta Red Product sürümünün 64gb versiyonu yok diye biliyorum.