sgselcuk
Asistan
O zaman gitsin o paraya en kral amiral gemi androidlerden alsın o paraya değmez çünkü se nin edeceği para 3000en fazla sene olmuş 2020 kimse 4.7 inç ekran kullanmamalı verdiği paraya yazıkBiraz daha verecek durumu olmayabilir.
O zaman gitsin o paraya en kral amiral gemi androidlerden alsın o paraya değmez çünkü se nin edeceği para 3000en fazla sene olmuş 2020 kimse 4.7 inç ekran kullanmamalı verdiği paraya yazıkBiraz daha verecek durumu olmayabilir.
4.7’’ beğenmiyor olabilirsin ama o ekran boyutunu seven de bir sürü kişi var. Telefon sana hitap etmiyor diye çöp olmuyor yani.O zaman gitsin o paraya en kral amiral gemi androidlerden alsın o paraya değmez çünkü se nin edeceği para 3000en fazla sene olmuş 2020 kimse 4.7 inç ekran kullanmamalı verdiği paraya yazık
Katılıyorum.4.7’’ beğenmiyor olabilirsin ama o ekran boyutunu seven de bir sürü kişi var. Telefon sana hitap etmiyor diye çöp olmuyor yani.
Bende küçük telefon kullanıyorum suan 6s kullanıyorum ancak tasarım olarak çok geride aynı telefona çentik ekran koyaydılar bin TL fazla yapaydılar xr x xs hepsini bile sollayabilirdi4.7’’ beğenmiyor olabilirsin ama o ekran boyutunu seven de bir sürü kişi var. Telefon sana hitap etmiyor diye çöp olmuyor yani.
Eski telefonum XR'dı. Evet ilk başta çentikli, ince çerçeveli hoş geliyor ancak uzun vadede o 190 küsür gram ağırlık rahatsızlık veriyor. Yatarak bakarken falan elde rahatsızlık veriyordu. Dediğiniz gibi 8 kasasına çentikli yapsalar cidden yok satardı.Bende küçük telefon kullanıyorum suan 6s kullanıyorum ancak tasarım olarak çok geride aynı telefona çentik ekran koyaydılar bin TL fazla yapaydılar xr x xs hepsini bile sollayabilirdi
Agrlıgı maalesef ağır benim 6s de ağır ebat olarak seviyorum da ancak işte ekran olayı can sıkıyor suan tek kameralı ve home tuşlu telefon giriş seviyesinde Bile kalmadı. Xr deneyim olarak nasıldı kamera pil vsEski telefonum XR'dı. Evet ilk başta çentikli, ince çerçeveli hoş geliyor ancak uzun vadede o 190 küsür gram ağırlık rahatsızlık veriyor. Yatarak bakarken falan elde rahatsızlık veriyordu. Dediğiniz gibi 8 kasasına çentikli yapsalar cidden yok satardı.
Her yönüyle müthişti. Sadece ağırlığı rahatsız ediyordu onun dışında keşke X markasını alsaydım dediğim hiç bir an olmadı.Agrlıgı maalesef ağır benim 6s de ağır ebat olarak seviyorum da ancak işte ekran olayı can sıkıyor suan tek kameralı ve home tuşlu telefon giriş seviyesinde Bile kalmadı. Xr deneyim olarak nasıldı kamera pil vs
Hmm bir gün düşerse ?Her yönüyle müthişti. Sadece ağırlığı rahatsız ediyordu onun dışında keşke X markasını alsaydım dediğim hiç bir an olmadı.
Hayırlı uğurlu olsun. Ağırlığı dışında eksisi yok cihazın.Tüm arkadaşlara bilgilendirme ve tecrübelerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Biraz daha paraya kıydık XR ı aldım çok şükür .
Tüm yorumlarınıza tek tek teşekkürler
Kasa aynı ama içi farklı(dışı sanayi içi hawai gibi)
7 ye bütçe yetmiyorsa se