Rektör türbana isyan bayrağı çekti

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spybot

Guru
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
Üniversitenin ismi duyuldu kötümü..:D
 

Bonney

Profesör
Katılım
28 Mart 2010
Mesajlar
1,409
Reaksiyon puanı
14
Puanları
0
Benim Bilgisayar Muhendisliyi univ.sitesinde (Kosova'da) basortulu(Turban'limi tam ne deniliyor, ne bilmiyorum Turkce'de) bir bolum arkadasimiz bolumun en basarili ogrencisi, simdi boyle bir yasak olsaydi boyle bir ogrencinin varliyindan guremezdik ! Herkez dinini yasamaya ozgur olmali! Univ.telere sizde girmiyorlarmi bicakla , silahla, uyusturucu ile gizli ? Neden bunlari kontrol etmiyorlar ? Daha cok neden var engelenmek ! Herkes sevecek diye bir luks deil ! Zarari nedir ki engelleniyor ???
 

ahky

Profesör
Katılım
16 Kasım 2007
Mesajlar
4,548
Reaksiyon puanı
65
Puanları
48
Ülkemizde Türban'a artık siyasi bir simge gözüyle bakıldığından, resmi kurumlara bu şekilde girilmesine izin verilmiyor diye düşünüyorum Anayasa'da direk bununla ilgili madde yok ancak resmi kurumlarda dini çağrışımlar yapan sembolllerle ilgili kılık kıyafet le ilgili yasaklar var,aslında işin bu boyuta gelmesinin tek sebebi de siyaset, oy kaygısıyla yapılan yanlış,Türbanlıları bir grup havasına sokan kendi tarafına çekmeye çalışan İnsanlar yüzünden bi ayrım oluştu, birinin bi tarafa diğerinin öbür tarafa çekmesiyle iş bu boyuta geldi, bence bu şekilde kamusal alanlara girilmesinin bir sakıncası yok (sınav zamanları sıkıntı olabilir çünkü sınava girecek kişinin net bir şekilde tanınması gerekir) bunun yanında şundan da eminim en baştan böyle bi ayrım yapılmasaydı serbest bırakılsaydı belkide kamusal alana girerken ortama uyum sağlamak adına kendi istekleriyle Türbanları çıkartabilirlerdi ama yasaklar zorlamalar olunca İnsan ister istemez defansa çekilip savunma yapıyor.
Ben Gata'da Askerlik yaptım orada da hergün karşılaştığımız şeydi bu,kara çarşafla gelip biz daha uyarmadan çarşafı çıkarıp askılı badi düşük bel pantalonla içeri girenleri biliyorum...
Tek suç bu ayrımı yapıp İnsanları karşı karşıya getiren Siyasetcilerdir diyorum.
 

yumluanarsist

Rektör
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
12,009
Reaksiyon puanı
280
Puanları
0
Bu ülkede yıllardır türbana savaş açanlar bir anda “biz çözeriz” demeye başladı. Yani yasaklayanlarla bunu siyasi malzeme yapanlar aynı kişiler. Ortada öyle gülünçlükleri var ki inan siyaset yasak olmasaydı edeceğim bir kaç kelam bile bu komikliği anlatmaya yeterde artar bile.

Kaldı ki bir şeyin “yasak” olması onun “meşru” bir şekilde yasak olduğunu göstermez. İnanç özgürlüğü gibi hiç bir yasanın kısıtlayamayacağı ya da yasaklayamayacağı bir olgu dururken siz hangi akla hizmet yasağın meşru olduğunu savunabilirsiniz? Rektörler ideolojik bağnazlık bataklığında debelene dursun bu yasak er ya da geç bitecek. Bu ülkenin değerlerine, inançlarına savaş açanlar bir yandan “biz çözeriz” diyerek, diğer yanda “yasağın sürmesi” için var gücüyle mücadele ededursun; "halkın çocukları" elbette "cumhuriyetin çocuklarının" darbe ve ideolojik bağnazlık kokan yasal olan ya da olmayan tüm kuralarını bertaraf edecektir.

Mesele düşünceler ve değerlerse dinine uygun giyinen herkesi alsınlar kamusal alanlara?

Benim dinime göre çıplak gezmekse mesele ben çıplak gezeyim? Ah, doğru. Bu kısımda "ahlâk" kavramı devreye giriyor, değil mi? Ahlâk kavramı değişebilen bir kavram olduğuna göre Türk halkında ahlâksızlık olan bir şeyin başka bir halkta doğal karşılanabileceğini biliyoruz. Ahlâk kavramının da yine şu an tartıştığımız "din" kavramından türediğini biliyoruz. Hatta okullarımızda bile "Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi" dersi gösteriliyor. Sorarım size; ben Müslüman değilim ve neden benim ahlâk kavramım yaşadığım toplumun din düzenine uygun olmak zorunda? Her insan bir midir? Hani işi bireyselleştiriyoruz ya, ben de böyle bir şey sorarım o zaman. Bu halk Hıristiyan olsaydı bugün aynı şeyler tartışılır mıydı? Çoğunluğumuz dinsiz olsaydı, mesela sen de dinsiz olsaydın ve şu yorumlarda birinin dediği gibi üniversiteye türbansız girememek tartışılsaydı senin tepkin ne olurdu? Neden böyle diyorum? Çünkü çoğunluğumuz türbanlı değil ama bunun aksine üniversitelere türbanlı giriş tartışılıyor. Yani 100 kişiden 5-10 kişi için tartışılan bir kavramı neden din kavramı içerisinde değerlendiresiniz ki? Bu ülkede herkes Müslüman mı? Bu ülkenin resmi bir dini var mı? Resmi din diye bir şey olabilir mi peki? Hani din vicdan işiydi? Siz bunu çok da güzel dayatıyorsunuz Müslüman olmayanlara? Ha bir de Cumhuriyet'in çocukları ve halkın çocukları olarak ikiye ayırabiliyorsun, bu cüreti gösterebiliyorsun da soruyorum sana; halk dediğin kimdir arkadaş? Halk dediğin ben değil miyim? Şu an benimle beraber aynı kampüste yaşayan ve başı açık olan yüzlerce, belki de binlerce kız değil midir halk? Cumhuriyet de başı açık olanın, başı kapalı olanın, deli olanın; kısacası herkesin Cumhuriyeti değil midir? Bu nasıl bir sığ görüştür? Halkı başını açan ve açmayan olarak ikiye ayırmak? Bak dikkatini çekerim, başını açan ve açmayan dedim çünkü sizin mantığınıza göre bu ülkede doğan her insan Müslüman doğar ve başı kapalı doğar! Zaman içerisinde dinden uzaklaşırsa açar başını. Yeak yeaa!

Kusura bakmayın ama bu kadar sığ sularda yüzerseniz yaralanan siz olursunuz. Bu ülkeye kimse ne türbanı ne de şeriati zorla kabul ettirebilir. O Cumhuriyet'in çocukları dediklerin de başı açığıyla ve kapalısıyla her türlü bağnaz fikre karşı duracaktır, buna çok hassas olan türban konusu da dahil.

(Dipnot: "Bağnaz fikir" kısmını "türban" olgusuna bağlamadım. Türban takabilir isteyen ama kamusal alanda, hele ki şeriat tehlikesi altındaki bir ülkede; bu tehlike geçmeden kimse kullanamaz çünkü ülkemizde siyasilerimiz bile türbanı "siyasi bir simge" olarak görüyor ki bu da Cumhuriyet'e karşı olabilecek en büyük tehlikedir. Türbanı siyasi bir simge olarak görmemeye başlarsanız bu ülkede kamusal alanlarda türban da serbest olur, kara çarşaf da. Aksi olduğu sürece aksini olduranlar en ciddi şekilde tepki görmeye devam edeceklerdir. Ne de olsa Cumhuriyet'in çocukları...)
 

HARBİKIZ

Profesör
Katılım
25 Eylül 2008
Mesajlar
1,282
Reaksiyon puanı
132
Puanları
63
HELAL olsun bu rektöre kendisini kutluyorum.......
 

webrettin

Profesör
Katılım
16 Mart 2009
Mesajlar
1,676
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Üniversite gibi kurumlarda kişilerin ne giydiğimi tartışılmalı.Üniversitede PKK'ya ait dövizler ve ve slogan içeren argümanlar boy boy sergilenmesine müsade eden üniversite yönetimi siyasi deyip akılda okuyup yasaklıyor. Yasaklayanlar YÖK yasakladı diyerek yasağı uyguluyor, yine aynı kurum YÖK uygulamamız bu şekilde deyince olmaz yasak diyorlar. Türkiye çin halk cumhuriyeti gibi.
Yıllar önce istiklal şairimiz cevaplarını vermiş.
Kardeşimin örtüsü batmış rezilin gözüne, acırım tükrüğüme tükürsem yüzüne. M.Akif Ersoy
Bu sorun yeni değil, bu sindirme amaçlı ve sistemli yapılıyor. Uğur Mumcu cinayetinde iran dediler, danıştay cinayetinde terör varken irtica dediler, aczimendi dediler. Millet olarak bu olgudan korkutulduk, korkarak bakmamız istendi, başardılar.
 

orcnd

Dekan
Katılım
13 Ekim 2008
Mesajlar
6,394
Reaksiyon puanı
255
Puanları
63
teknik olarak haklı ama vicdanlı her insan bu yasanın hatalı olduğunu kabul eder.
 

0tt0man

Öğrenci
Katılım
13 Ekim 2010
Mesajlar
28
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Herkes herşeyi işine geldiği gibi anlıyor anlamaya çalışıyor.
Kendisi kafa çekip fuhuş yaparken bir dindar birşey dediği zaman burası demokratik bir ülke isteyen istediğini, yapar diyor.
Ama bir başörtülü inancının gereği örtüsünün çıkarmadan üniversiteye girmeye çalışınca da "hop dur bakalım bu ülke laik bir ülke" diyorlar
Şimdi bu ülke laik mi demokratik mi hangisi ? Eğer demokratik ise milletin başörtüsünden size ne ? Eğer laik ise devlet ve din işlerinin birbirinden ayrı olması lazım o zaman da milletin başörtüsünden devlete ne ?
Yani bu kadar zormu "dindar insanları sevmiyoruz" deyip içinizdekini açığa vurmak ?

Yok siyasi simgeymiş yok bilmem neymiş, kusura bakmayında dinime küfredenn bari müslüman olsa demişler. Alnı secde yüzü görmemiş hayatında Allah dememiş abdest nasıl alınır onu dahi bilmeyen insanlar milletin dini hakkında atıp tutmasınlar.
 

baaydin

Profesör
Katılım
2 Kasım 2007
Mesajlar
2,173
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
yasalarda baş ötüsünün yasak olduğuna dair herhangi bir madde yok.aksini idda ederim çünkü böyle bir maddenin varlığına isbat etmek zorundasınız."gerekçeli karar" adı altında söylenen sözleri siz yasa maddesi olarak mı alıyorsunuz?
Resmi dairelerde (okul, askeriye vb.) çalışıyorsan yada orda okuyorsan kılık kıyafet yönetmeliğine uygun davranmak zorundasın. nasılki bir öğrenci bikini ile sınıfa alınmazsa (yönetmeliğe göre) tabiki türbanlada alınmıcak. din - devlet - okuma gibi işlerin birbirinden ayrılmasına laiklik denir. sen müslüman olmayan kadınların bile başının kapalı girmesini istiyorsan camiye doğal olarakda resmi dairelerde okuyan kişileride o dairelerin kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinmek zorundadır. devlet daireleri kılık kıyafet yönetmeliği açıktır. google da bulup okuyabilirsin.
 

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
(Dipnot: "Bağnaz fikir" kısmını "türban" olgusuna bağlamadım. Türban takabilir isteyen ama kamusal alanda, hele ki şeriat tehlikesi altındaki bir ülkede; bu tehlike geçmeden kimse kullanamaz çünkü ülkemizde siyasilerimiz bile türbanı "siyasi bir simge" olarak görüyor ki bu da Cumhuriyet'e karşı olabilecek en büyük tehlikedir. Türbanı siyasi bir simge olarak görmemeye başlarsanız bu ülkede kamusal alanlarda türban da serbest olur, kara çarşaf da. Aksi olduğu sürece aksini olduranlar en ciddi şekilde tepki görmeye devam edeceklerdir. Ne de olsa Cumhuriyet'in çocukları...)

Aydın geçinen cahilleri yıllarca "Şeriat geliyor, İran olacağız, Malezya olacağız, hepimizi asacaklar, kesecekler" saçmalıklarıyla kandırıp, korku üzerinden rant sağladılar. Aptallaşan sözde aydınlarımız ve vatandaş da vaay demek öyle "Kahrolsun Şeriat" diye bağırdı. Yukarıda da bunun tezahürünü görüyoruz. %99 u müslüman olan bir ülkede, müslüman olmayan bir şahıs kalkıp başörtüsü düşmanlığı yapabiliyor benim ülkemde. Ve hala diyor ki cumhuriyetin en büyük düşmanı başörtüsüdür. Bilmiyorlar ya da görmüyorlar ki yıllardır cumhuriyetin yılmaz savunucuları diye arkasında koştukları kişiler ya uçkur davasına silinip gitti ya da darbecilik yaparken yargıyla yüzleşti. İstediğiniz kadar yırtının.... Söke söke alınacak bu hak geri...
 

kosasker

Profesör
Katılım
24 Aralık 2008
Mesajlar
3,195
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Mesele düşünceler ve değerlerse dinine uygun giyinen herkesi alsınlar kamusal alanlara?
bla bla bla blaaa
Kusura bakmayın ama bu kadar sığ sularda yüzerseniz yaralanan siz olursunuz. Bu ülkeye kimse ne türbanı ne de şeriati zorla kabul ettirebilir. O Cumhuriyet'in çocukları dediklerin de başı açığıyla ve kapalısıyla her türlü bağnaz fikre karşı duracaktır, buna çok hassas olan türban konusu da dahil.
bla bla bla blaaa

Sen ne bağnazlığından bahsediyorsun ya... Dinsiz olmak, objektif olmak mı ? Tarafsız olmak mıdır ki mahkeme kuruyorsun. Şişirilmiş egolarınızla ne güzel yazıyorsunuz öyle kendi kendinize...

Özgürlük nedir... Çık arkadaşım, çıplak gez... Gezsene hadi!

Madem bu kadar aşırı uçlarda dolaşan örnekler vermeye meraklısınız, ahlâk olgusu da gözünüze batmış efendim, o zaman verdiğiniz örneği gidin ve uygulayın!

İnsanlar dininin kurallarına uygun yaşamak istiyor. Okumuş cahillerde çıkmış, kuyruklarına basılmışcasına bağırıyorlar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar, bu durum toplumun bir araya gelmemesi için yapılan söylemlerden sadece bir tanesi. Büyük resmi görmek gerekir. Önemli olan fikrin ne olduğu da önemli değil. Ortaya fikri atarsınız ve onu sahiplenecek birileri çıkacaktır. Burada ne olacak peki, fikri sahiplenenler diğerlerini de kendileri gibi düşünmeye davet edeceklerdir. Kendileri gibi düşünmeyenlere de çeşitli yakıştırmalar yapıp onları uzaklaştırmaya çalışacaklardır.

Bu tarihte psikolojik savaş için kullanılmış en basit oyundur. Bunu göremeyenler de çıkar, böyle avazları çıktığı kadar, hatta patlayana kadar bağırırlar.

Bilmem anlatabildim mi ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kimsenin okuma hakkı elinden alınamaz. Eğer o okuma hakkı elinden alınmış bir insan gelip de paranıza, namusunuza, canınıza kast ederse bu savunmalarınızı nerenize yamayacaksınız bakalım.

Sizin gibi düşünen binlerde kemalist geçinen, Cumhuriyet savunucusu yüzünden insanlar cahil kalıyor. O cahil kalan adamlarda farklı oluşumların içerisine dahil oluyorlar.

Bugün bir haksızlık konuşulacaksa, doğuda, güneydoğu da senelerdir üniversite sınavlarında, memurluk sınavlarında topluca çekilen ve çektirilen kopyalar konuşulsun.

Cesaretiniz var mı ?
 

penguin

Profesör
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
3,494
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
İnsanların baş örtüsüne bakarak, onları cumhuriyet düşmanı ilan edenler, cumhuriyetin kurucusu olan Atatürk'ün, aşağıdaki fotoğrafta yanında olan eşini de bir cumhuriyet düşmanı olarak mı görüyorlar acaba? Bu konuyu ısrarla gündeme taşıyanlar, bir kaşık suda fırtınalar koparanlar, cumhuriyet elden gidiyor yaygarası yapanlar, halkı birbirine karşı kışkırtarak düşman etmek ve bu yolla ülkeyi bölmek isteyen bölücülerin asıl kendileridir.



latifepc9.jpg
 

demirelemin

Asistan
Katılım
6 Aralık 2009
Mesajlar
304
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Dünyanın en iyi 500 üniversitesine girme şartı türbandan mı geçiyor? Evet diyrek uzun bi yazı yazardım ama temcid pilavı gibi olduğundan gerek yok.

Adam gündemde yokken getirmiyor bu tartışmayı ortaya, birileri yasalara aykırı işler bekliyorsa adamdan bu yaptığından daha normal ve dürüstçe bir şey olamaz. Yasalarımızda hala türban yasak kamusal alanlarda ve bunun aksini de kimse iddia edemez.

ilgili kanun maddesini reca ediyoruz..
 

rb2344

Asistan
Katılım
16 Mayıs 2009
Mesajlar
375
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Resmi dairelerde (okul, askeriye vb.) çalışıyorsan yada orda okuyorsan kılık kıyafet yönetmeliğine uygun davranmak zorundasın. nasılki bir öğrenci bikini ile sınıfa alınmazsa (yönetmeliğe göre) tabiki türbanlada alınmıcak. din - devlet - okuma gibi işlerin birbirinden ayrılmasına laiklik denir. sen müslüman olmayan kadınların bile başının kapalı girmesini istiyorsan camiye doğal olarakda resmi dairelerde okuyan kişileride o dairelerin kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinmek zorundadır. devlet daireleri kılık kıyafet yönetmeliği açıktır. google da bulup okuyabilirsin.
devlet daireleri kılık kıyafet yönetmeliği kimin elinden çıkıyor ki sen bunu savunuyorsun.yasak var diyn zihniyetle yönetmeliği yazanlar aynı değil mi?laikliği kendinize göre yorumlamak konusunda üstünüze yok.laiklik din-devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıydı şimdi okumayı da kattınız işin içine.din-devlet ayrımı yapmak başörtülü girilmez mi demek oluyor.bu nasıl bir adalet nasıl bir özgürlük anlayışı.
bikini ile girilmesinin yasaklanmasını başörtüsü ile kıyaslayan birine yasağın anlamsızlığını anlatmak da zor iş gerçekten
 

Bonney

Profesör
Katılım
28 Mart 2010
Mesajlar
1,409
Reaksiyon puanı
14
Puanları
0
Aydın geçinen cahilleri yıllarca "Şeriat geliyor, İran olacağız, Malezya olacağız, hepimizi asacaklar, kesecekler" saçmalıklarıyla kandırıp, korku üzerinden rant sağladılar. Aptallaşan sözde aydınlarımız ve vatandaş da vaay demek öyle "Kahrolsun Şeriat" diye bağırdı. Yukarıda da bunun tezahürünü görüyoruz. %99 u müslüman olan bir ülkede, müslüman olmayan bir şahıs kalkıp başörtüsü düşmanlığı yapabiliyor benim ülkemde. Ve hala diyor ki cumhuriyetin en büyük düşmanı başörtüsüdür. Bilmiyorlar ya da görmüyorlar ki yıllardır cumhuriyetin yılmaz savunucuları diye arkasında koştukları kişiler ya uçkur davasına silinip gitti ya da darbecilik yaparken yargıyla yüzleşti. İstediğiniz kadar yırtının.... Söke söke alınacak bu hak geri...
:yes::yes::yes:

Aynen katiliyorum
 

TazzzY

Dekan
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
83
Türban Konusunda Yorumlarınızın Çoğunu inceliyorum Arkadaşlar Lütfen Siyasete Girmeden Tartışalım Partilere Veya çeşitli zümrelere Saldıran mesajları veya Tartışma çıkarıcak mesajları siliyorum. Meselemiz A partisi B Partisi değil Türbanın yasak olup olmadığıdır Lütfen Dikkat edelim yorumlara!
 

gezegen

Profesör
Katılım
23 Haziran 2008
Mesajlar
1,750
Reaksiyon puanı
37
Puanları
0
ne tabu lar yıkıldı bu ülkede türbanmı kalacak pehhhh

şöyle bi on yıl öncenin gündemi neymiş bir araştırın böylece 10 yıl sonrası hakkında azcık fikriniz olur
 

eskibirkullanici

Profesör
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
1,141
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Bu konuda söyleyebileceğim tek şey var o da bu tür yasakların gereksiz olduğu.İnsanların giydikleri şeyler neden bu kadar önemli ki?
 

euphoriazoca

Asistan
Katılım
1 Mayıs 2009
Mesajlar
413
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Aydın geçinen cahilleri yıllarca "Şeriat geliyor, İran olacağız, Malezya olacağız, hepimizi asacaklar, kesecekler" saçmalıklarıyla kandırıp, korku üzerinden rant sağladılar. Aptallaşan sözde aydınlarımız ve vatandaş da vaay demek öyle "Kahrolsun Şeriat" diye bağırdı. Yukarıda da bunun tezahürünü görüyoruz. %99 u müslüman olan bir ülkede, müslüman olmayan bir şahıs kalkıp başörtüsü düşmanlığı yapabiliyor benim ülkemde. Ve hala diyor ki cumhuriyetin en büyük düşmanı başörtüsüdür. Bilmiyorlar ya da görmüyorlar ki yıllardır cumhuriyetin yılmaz savunucuları diye arkasında koştukları kişiler ya uçkur davasına silinip gitti ya da darbecilik yaparken yargıyla yüzleşti. İstediğiniz kadar yırtının.... Söke söke alınacak bu hak geri...
yavaş alınsın!
 

braveheart.fb

Profesör
Katılım
21 Mart 2009
Mesajlar
1,985
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Sevgili Jeaquares çok uzun ama bence "içi boş" olan bir yazı yazmışsın. Hani biraz kendini "anlamak" üzerine yorsaydın, her halde daha sağlıklı bir tartışma ortaya çıkacaktı. Sorduğun şu sorular aslında “olanı” anlamak yerine bilinçaltında köhneleşmiş söylemleri anlatarak haklı çıkma çabası içinde olduğunu gösteriyor Zira bu soruları sorduracak bir yorum yazmadım :

Ben Müslüman değilim ve neden benim ahlâk kavramım yaşadığım toplumun din düzenine uygun olmak zorunda?

Bu halk Hıristiyan olsaydı bugün aynı şeyler tartışılır mıydı?

Çoğunluğumuz dinsiz olsaydı, mesela sen de dinsiz olsaydın ve şu yorumlarda birinin dediği gibi üniversiteye türbansız girememek tartışılsaydı senin tepkin ne olurdu?

Bu ülkede herkes Müslüman mı?

Bu ülkenin resmi bir dini var mı?

Resmi din diye bir şey olabilir mi peki?

Hani din vicdan işiydi?


Yorumunda “halkın çocukları” ile cumhuriyetin çocukları” diye iki kavram kullandırdığım için “ülkeyi bölmekle” suçlanmışım. Nasıl bir ülkemiz var anlamış değilim, ne desek bölüyor:) Bu iki kavram Ahmet Altan’ın “Başka halkın çocukları...” adlı köşe yazısında bir “durumu” tarif etmek içim kullandığı kavramdır. Nasıl ki siz bir “durumu” ifade etmek için “başörtülü” ya da “açık” kavramlarını kullanıyorsanız ve bunda hiçbir art niyetiniz yoksa buda öyle bir kavram.

Bilmeyenler için söyleyeyim; Ahmet Altan ateisttir.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Konu iyice siyasete kaymış. Milletin kalbi fazla kırılmadan konuyu yoruma kapatıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst