Emri
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 95
Arkadaşlar bir konuya basarken önüme reklam çıktı ona bastım ve önüme garanti bbva yeri açıldı virüs müdür
Senden çıkan bu konular ne zaman bitecek?Arkadaşlar bir konuya basarken önüme reklam çıktı ona bastım ve önüme garanti bbva yeri açıldı virüs müdür
SDN Forumdaki reklam virüs olur mu sizce?Arkadaşlar bir konuya basarken önüme reklam çıktı ona bastım ve önüme garanti bbva yeri açıldı virüs müdür
Neden olmasın?SDN Forumdaki reklam virüs olur mu sizce?
Birazdan adblock bilgisayara zarar verir mi diye bir konu açar.Sen AdBlock kur adblock reklam engelleyicidir ve karşına hiç bir reklam çıkmaz.
Firefox = ÇöpADGuard'ı tavsiye ederim Firefox'ta öneriyor.
Evet.Operamı kullanıyorsun?
Firefox en çok işlem sistemine desteği olan açık kaynak bir projedir. Ben Firefox kullanıyorum.Firefox = Çöp
Chromium fanboyusun belli ki.Firefox = Çöp
Neredeyse bütün UNIX ve türevlerinde Mozilla Firefox kurulu geliyor.Firefox en çok işlem sistemine desteği olan açık kaynak bir projedir. Ben Firefox kullanıyorum.
Ayrıca Firefox 3 dünyanın 24 saat içinde en çok indirilen yazılımı olarak Guinness rekorlar kitabına girmiştir.
Çok evhamlısın. Boş ver. Takma kafaya.Arkadaşlar bir konuya basarken önüme reklam çıktı ona bastım ve önüme garanti bbva yeri açıldı virüs müdür
Olmaz, zaten forum virüs linklerini yasaklarken niye virüslü linkleri reklam olarak kullansın ki?SDN Forumdaki reklam virüs olur mu sizce?
Çok bilgim yok ama Opera reklamları engelliyor. Sadece bunu söyleyebilirim.
Opera
1.Gizlilik sorunları olan şirket.
2.Stabil çalışmıyor.
3.Reklam engelleyicisi reklam engelleyemiyor.
4. VPN'si ne kadar güvenilir? Genellikle yavaş.
5.Kaynak kodları kapalı.
Firefox iyi insanların tarayıcısı.Aksini iddia eden kötüdür.
Konunun reklamını mı yapıyorsun?Yeni bi konu açtım çözümünüz varsa yazabilir misiniz?
Bende onu diyorum.Olmaz, zaten forum virüs linklerini yasaklarken niye virüslü linkleri reklam olarak kullansın ki?
Kardeşim sen bence biraz paranoya yapmışsın.bu kadarı da fazla değil mi yawArkadaşlar bir konuya basarken önüme reklam çıktı ona bastım ve önüme garanti bbva yeri açıldı virüs müdür
Kardeşim sen bence biraz paranoya yapmışsın.bu kadarı da fazla değil mi yaw
Tabiikide değil. Benim karşıma o siteler günde en az 10 defa geliyor. Öyle olsaydı hereksin Pc'si çökerdiArkadaşlar bir konuya basarken önüme reklam çıktı ona bastım ve önüme garanti bbva yeri açıldı virüs müdür
İstersen ad blocker eklentisi kur ama cpu 'dan yer haberin olsunTabiikide değil. Benim karşıma o siteler günde en az 10 defa geliyor. Öyle olsaydı hereksin Pc'si çökerdi
Reklam am