Senden çıkan bu konular ne zaman bitecek?Arkadaşlar bir konuya basarken önüme reklam çıktı ona bastım ve önüme garanti bbva yeri açıldı virüs müdür
SDN Forumdaki reklam virüs olur mu sizce?Arkadaşlar bir konuya basarken önüme reklam çıktı ona bastım ve önüme garanti bbva yeri açıldı virüs müdür
Neden olmasın?SDN Forumdaki reklam virüs olur mu sizce?
Birazdan adblock bilgisayara zarar verir mi diye bir konu açar.Sen AdBlock kur adblock reklam engelleyicidir ve karşına hiç bir reklam çıkmaz.
Firefox = ÇöpADGuard'ı tavsiye ederim Firefox'ta öneriyor.
Evet.Operamı kullanıyorsun?
Firefox en çok işlem sistemine desteği olan açık kaynak bir projedir. Ben Firefox kullanıyorum.Firefox = Çöp
Chromium fanboyusun belli ki.Firefox = Çöp
Neredeyse bütün UNIX ve türevlerinde Mozilla Firefox kurulu geliyor.Firefox en çok işlem sistemine desteği olan açık kaynak bir projedir. Ben Firefox kullanıyorum.
Ayrıca Firefox 3 dünyanın 24 saat içinde en çok indirilen yazılımı olarak Guinness rekorlar kitabına girmiştir.
Çok evhamlısın. Boş ver. Takma kafaya.Arkadaşlar bir konuya basarken önüme reklam çıktı ona bastım ve önüme garanti bbva yeri açıldı virüs müdür
Olmaz, zaten forum virüs linklerini yasaklarken niye virüslü linkleri reklam olarak kullansın ki?SDN Forumdaki reklam virüs olur mu sizce?