İnternet tarayıcılarında çıkan pop-upları, reklam sekmelerini, site yönlendirmelerini, sahte eklentilerini temizlemek için en etkili araçlardan biri
Adwcleaner 5.0.0.0
@@shiftdelete.net$document
Ben bir Chrome eklentisi olan AdBlockPlus'ı kullanıyorum ve gayet memnunum. Özellikle film sitelerinde kamyon dolusu reklamlar olur. Tüm reklamları, pop-upları engelliyor. Öneririm.
AdBlock ta filtre kısmına bunu eklerseniz, sayfalar süper görünüyor, benden söylemesi
Kod:@@shiftdelete.net$document
AdBlock ta filtre kısmına bunu eklerseniz, sayfalar süper görünüyor, benden söylemesi
Ben bir Chrome eklentisi olan AdBlockPlus'ı kullanıyorum ve gayet memnunum. Özellikle film sitelerinde kamyon dolusu reklamlar olur. Tüm reklamları, pop-upları engelliyor. Öneririm.
Biz taş mı yiycez![]()
Ben bu adwcleaner gibi programlardan memnun değilim ya pro versiyona yükseltme istiyolar ya para istiyolar. Adam gibi de temizlemiyor zaten. Benim çözümüm adware bulaşmayan tarayıcı kullanmak.![]()
Chrome kullanırken biri illet olmuştu internetteki programları denediysemde bi şekilde hortlayıp durdu.Program tespit edip kaldırdım diyor ama reset atınca aynı sorun devam ediyordu. Başka bir tarayıcıya geçtiğimde onda yönlendirme yapmıyordu ya da anasayfayı değiştirmiyordu. Dediğiniz gibi exe olsa bile sanırım benim kullandığım tarayıcıyı tanımadığı için rahatsız edemiyodu.AdwCleaner ücretsiz bir yazılımdır key veya ücret istemez. İşini de mükemmel denecek bir düzeyde yapar. Reklam yazılımlarının önüne geçen bir tarayıcı olmaz. Reklam yazılımı genelde .exe dosyalarından yada tarayıcı çerezlerinden bulaşır. ESET Smart Security bu konuda rakipsizdir.
Ben AdBlockPlus kullanıyorum.Bir şey sorayım da adblock mu adblock plus mi adblock pro mu hangisi iyi ve hafif?