Reklam virüslerinden kurtulun: AdwCleaner 5.0.0.0

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
scan-results.jpg

İnternet tarayıcılarında çıkan pop-upları, reklam sekmelerini, site yönlendirmelerini, sahte eklentilerini temizlemek için en etkili araçlardan biri

Adwcleaner 5.0.0.0

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben bir Chrome eklentisi olan AdBlockPlus'ı kullanıyorum ve gayet memnunum. Özellikle film sitelerinde kamyon dolusu reklamlar olur. Tüm reklamları, pop-upları engelliyor. Öneririm.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
AdBlock ta filtre kısmına bunu eklerseniz, sayfalar süper görünüyor, benden söylemesi :)
Kod:
@@shiftdelete.net$document

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben bir Chrome eklentisi olan AdBlockPlus'ı kullanıyorum ve gayet memnunum. Özellikle film sitelerinde kamyon dolusu reklamlar olur. Tüm reklamları, pop-upları engelliyor. Öneririm.

Burada bahsedilen reklam engelleme değil. Örnek olarak geçenlerde indirmem gereken bir dosya vardı ve virüs programım virüslü olarak algılıyordu. Bende v. programımı kapatıp indirdim ve kurdum 10 ton reklam yapıştı bilgisayara. Tarayıcının ana sayfası ele geçirildi vs.

Adwcleaner ile tarama yapıp temizleme yapınca pcyi yeniden başlatıyor ve tüm her şey düzeliyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

AdBlock ta filtre kısmına bunu eklerseniz, sayfalar süper görünüyor, benden söylemesi :)
Kod:
@@shiftdelete.net$document

Bir şey değişmedi :D

BadBoy63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Aynen katılıyorum adblock sayesinde abuk subuk reklamlardan kurtuluyorum

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
konu çok yanlış anlaşıldı galiba :D başlığı herkesin anlayabileceği şekilde değiştirdim :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
reklam engelleyici kullanan arkadaşlar. sdn'yi beyaz listeye almanızı şiddetle tavsiye ederim :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bazı sayfalar anlıyor, adblock kullandığını ve mesaj çıkıyor devre dışı bırak diye. Yoksa birşeye bakamıyorsun. Dur ben de bir önereyim :D

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben bu adwcleaner gibi programlardan memnun değilim ya pro versiyona yükseltme istiyolar ya para istiyolar. Adam gibi de temizlemiyor zaten. Benim çözümüm adware bulaşmayan tarayıcı kullanmak. :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ben bu adwcleaner gibi programlardan memnun değilim ya pro versiyona yükseltme istiyolar ya para istiyolar. Adam gibi de temizlemiyor zaten. Benim çözümüm adware bulaşmayan tarayıcı kullanmak. :D

AdwCleaner ücretsiz bir yazılımdır key veya ücret istemez. İşini de mükemmel denecek bir düzeyde yapar. Reklam yazılımlarının önüne geçen bir tarayıcı olmaz. Reklam yazılımı genelde .exe dosyalarından yada tarayıcı çerezlerinden bulaşır. ESET Smart Security bu konuda rakipsizdir.

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
AdwCleaner ücretsiz bir yazılımdır key veya ücret istemez. İşini de mükemmel denecek bir düzeyde yapar. Reklam yazılımlarının önüne geçen bir tarayıcı olmaz. Reklam yazılımı genelde .exe dosyalarından yada tarayıcı çerezlerinden bulaşır. ESET Smart Security bu konuda rakipsizdir.
Chrome kullanırken biri illet olmuştu internetteki programları denediysemde bi şekilde hortlayıp durdu.Program tespit edip kaldırdım diyor ama reset atınca aynı sorun devam ediyordu. Başka bir tarayıcıya geçtiğimde onda yönlendirme yapmıyordu ya da anasayfayı değiştirmiyordu. Dediğiniz gibi exe olsa bile sanırım benim kullandığım tarayıcıyı tanımadığı için rahatsız edemiyodu.

batos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
adblock kadar dandik bir uygulama yok adguard kullanın çok daha iyi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir şey sorayım da adblock mu adblock plus mi adblock pro mu hangisi iyi ve hafif?