Reklam Aldım Ancak Siteme Ekleyemiyorum

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arakdaşlar merhaba.Bir siteden reklam aldım bana onay verip kodu verdiler.Ancak ya ben yanlış yapıyorum yada bir sorun var.Verdikleri kodu olduğu gibi kopyalıyorum.Sonra WordPress panelinden bileşenlerden yeni banner ekleyip oraya yapıştırıyorum. Örneği aşağıdaki resimden bakabilirsiniz.İlk defa reklam alıyorum nerde yanlış yapıyorum ben ? Teşekkürler.

7236incib2012045.png

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aaaa pardon ben onu görmedim özürdilerim

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
indeks şablonundan hallettim teşekkürler :)

sitene hit yapalım biraz gerçi androidçiyiz ama olsun. :) siteyi tek başına mı yönetiyorsun?
[MENTION=258856]buroodriver[/MENTION] yalniz winat9'un oldugu yazı açılmıyor :) .com/1010 adresi bi ilgilen :)

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
sitene hit yapalım biraz gerçi androidçiyiz ama olsun. :) siteyi tek başına mı yönetiyorsun?
@buroodriver yalniz winat9'un oldugu yazı açılmıyor :) .com/1010 adresi bi ilgilen :)
Olsun site hem ios hemde android için içerik içermekte çünkü zaten sitede bulunan tanıtımların neredeyse tamamı android markette de var :) Winat9 yazısını iyi hatırlattın hemen ilgileniyorum ne olmuşda böyle olmuş acaba.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Markalaşma adına tasarım biraz basit kalmış diye düşünüyorum. Daha elit, göz yormayan bir tasarım söz konusu olabilirdi. Yine de güzel olmuş,başarılar dilerim.

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Markalaşma adına tasarım biraz basit kalmış diye düşünüyorum. Daha elit, göz yormayan bir tasarım söz konusu olabilirdi. Yine de güzel olmuş,başarılar dilerim.

Tasarım işini tamamen kendim yapmak istiyorum.Bu konuda daha acemiyim kendimi geliştirince daha iyi tasarımlar yapıcam ama az zamanda çok yol kat ettiğimi düşünüyorum mesela tıklayın tasarım tamamen bana ait ve şuradaki logolarda.
[MENTION=6828]XuSeR[/MENTION] bu arada dostum işte senin konun bence indir kullan androidde var.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu tasarımınızda da göz yoruluyor. Doğru çok güzel tasarımlar ama çok ağır,göz yoruyor. Sanırım siz böyle seviyorsunuz ama sadelik şıklık demektir çoğu zaman. Ben tasarımlarda daha sade, çok fazla öğe olmadan daha başarılı olacağınızı düşünüyorum. Bu bir tavsiyedir, yapıp yapmamak size kalmış ama sade olmak size büyük bir artı sağlayacaktır diye düşünüyorum.

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Hocam bu tasarımınızda da göz yoruluyor. Doğru çok güzel tasarımlar ama çok ağır,göz yoruyor. Sanırım siz böyle seviyorsunuz ama sadelik şıklık demektir çoğu zaman. Ben tasarımlarda daha sade, çok fazla öğe olmadan daha başarılı olacağınızı düşünüyorum. Bu bir tavsiyedir, yapıp yapmamak size kalmış ama sade olmak size büyük bir artı sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Sade tasarımı severim bende onlarca tema yükledim ama inan en iyisi bu.Kendi temamı yapacağım Allah izin verirse kimse zevk ve ihtiyaçlarımı karşılayamıyor malesef.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tasarım işini tamamen kendim yapmak istiyorum.Bu konuda daha acemiyim kendimi geliştirince daha iyi tasarımlar yapıcam ama az zamanda çok yol kat ettiğimi düşünüyorum mesela tıklayın tasarım tamamen bana ait ve şuradaki logolarda.
@XuSeR bu arada dostum işte senin konun bence indir kullan androidde var.

zaten kullanıyorum kardeşim :D sadece hata oldugunu söylemek istedim.

jaisuss43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bölümde konu açmak için 250 msj yapmam gerekiyormuş ona atıyom mesajları.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

asd

dark_streams

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
metin olarakta aynı şekilde kodları kullanabilirsin veya temanın kaynak kodlarının içine gömebilirsin reklam kodunu