[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows 8 bilgisayarım, onunla alakalı olabilir. DH'de birkaç kişi de yazmış W8'de sorun çıkıyor diye.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba

Ben daha önce bu konudan yararlanıp almanya vodefone romunu yüklemiştim. D80220a-VDF-XX kodluromu linkte verilen 20D (knoc code) domunu anlatılanr gibi yüklesem sorun olmaz değil mi? Birde bu açılıştaki vodafone animasyonu gider mi?

stylememo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar enterasan bir uyarı alıyorum. İlkbaştaki işlemleri aynen yaptım. LG MOBİLE SUPPORT TOOL ve LG PC SUİTE yazılımları bende mevcut olduğu için herhangi bir işlem yapmadım. işlemim" upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. bu pencere gelmiyor ve LG MOBİLE SUPPORT TOOL uygulası direkt açılıyor ve bende bu uygulamayı kapatıp Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekliyorum ama uygulama hata verip kapanıyor
. Nerede hata yapıyorum. Yardım.

stylememo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu andan güncelleme yapıyor. Galiba usb hata ayıklamaya izin vermediğimden oluyor. Yada tam olarak neden olduğunu bilmiyorum. Şu anda güncelliyorum. Sorun yok

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar enterasan bir uyarı alıyorum. İlkbaştaki işlemleri aynen yaptım. LG MOBİLE SUPPORT TOOL ve LG PC SUİTE yazılımları bende mevcut olduğu için herhangi bir işlem yapmadım. işlemim" upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. bu pencere gelmiyor ve LG MOBİLE SUPPORT TOOL uygulası direkt açılıyor ve bende bu uygulamayı kapatıp Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekliyorum ama uygulama hata verip kapanıyor
. Nerede hata yapıyorum. Yardım.

Buyur hatan büyük ihtimal burdan birisidir umarım çözersin: http://forum.shiftdelete.net/lg/372...-donme-costum-rom-recovery-root-hatalari.html

Birazcık forumu araştırın :)

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar benim lg g2 32gb bu ayın 18 aldım 4.2.2 idi . aldıkta bi 6 saat sonra 4.4.2 güncelledim . ama şarjı öncden deneyimim oldugu iiçin çok az geliyor :((( çevremde arkadaşlar 2 3 gün gittigini ve sonrasında % 10 kaldıgıını söylüyorlar ben 2 gün asla göremedim 1 günde :( 4.4.2 gitmedi sanki bana :( D80220a-AME-XX

vzNXm6.png

oQN089.png

cihaz degişimi düşünüyorum 15 gün geçmedi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ya arkadaşlar benim lg g2 32gb bu ayın 18 aldım 4.2.2 idi . aldıkta bi 6 dk sonra 4.4.2 güncelledim . ama şarjı öncden deneyimim oldugu iiçin çok az geliyor :((( çevremde arkadaşlar 2 3 gün gittigini ve sonrasında % 10 kaldıgıını söylüyorlar ben 2 gün asla göremedim 1 günde :( 4.4.2 gitmedi sanki bana :( D80220a-AME-XX

vzNXm6.png

oQN089.png

cihaz degişimi düşünüyorum 15 gün geçmedi

Herşeyden önce elindekinin bir telefon olduğunu unutma. 3.5 saat ekran süresi almışsın %54 şarzın kalmış. Yani bi 3.5 4 saat daha alabilirsin demek bu. 7 8 saat gayet yeterli bir kullanım ekran bakımından. Şarz değerlerin idare eder gözüküyor. Kit katta genel olarak şarzda bir sıkıntı var güncellemeler ile düzeltebilinecek bir şey.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herşeyden önce elindekinin bir telefon olduğunu unutma. 3.5 saat ekran süresi almışsın %54 şarzın kalmış. Yani bi 3.5 4 saat daha alabilirsin demek bu. 7 8 saat gayet yeterli bir kullanım ekran bakımından. Şarz değerlerin idare eder gözüküyor. Kit katta genel olarak şarzda bir sıkıntı var güncellemeler ile düzeltebilinecek bir şey.
ya tm telefonda bu 2 - 3 gün nasıl alınıyor .s benim cihazdamı sorun var anlamıyormki :( lg g2 için nasıl bi batarya kalibrasyonu yapabilirim bide onu denesem.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ya tm telefonda bu 2 - 3 gün nasıl alınıyor .s benim cihazdamı sorun var anlamıyormki :( lg g2 için nasıl bi batarya kalibrasyonu yapabilirim bide onu denesem.

Telefonu kenara bırak 3 gün sonra al sende almış olursun. G2 ile taş çatlasın 10 saat ekran süresi alırsın oda cok zor. aldığın ekran süresi kalan bataryana göre idare eder. 7 saat açık ekran süresi alırsan bu sana yeter. Tabi 7 saat ekran süresi alıyosunda telefonun ekranı kapalı zamanlardan bahsetmiyorum. 2 gün boyunca cebinde durur ve o 2 gün boyunca 7 saat ekran süresi alırsın toplamda misal.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmm yani anlamış kadarıyla şöyle . taş çatlasa 10 saat filan ekran süresi olabiliyoruz stabil kullanımda ama sen %100 çek kenera koy 3 gn alırsın demek istiyorsun . yanlışım varsa düzelt.

bugün ki kullanımı anlatim sabah %100 ken şarjdan çektim 7de . 7 den sonra mobil veriyi açtım 1 saat mobil veri açıktı . o esnada facebook whatsapp bide normal sms le konuşuyordum. artı bide arada o bi saatlik süre iiçinde toplasan 15-20 dk clash of clans a girdim. 8den sonra mobil veriyi öğlene kadar kapattım o süre içinde normal sms full. artı 10 dk gta sa. 10 dk okey 20 dkda kamera ile takıldık . öğlenden sonra mobil veriyi eve kadar açtım 1de eve geldim tabi o süre içinde yine full sms var facobook filan . neyse eve geldigimde ise mobil veriyi kapattım wıfı full açıktı . halada açık arada . eve geldigimde ise sadece sms arada oyun oldu ve şu bunu yazmdan önce %50 idi bişi ypmyıp koydum şimdi baktım 49 .sd çokmu taktım aacaba

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
hmm yani anlamış kadarıyla şöyle . taş çatlasa 10 saat filan ekran süresi olabiliyoruz stabil kullanımda ama sen %100 çek kenera koy 3 gn alırsın demek istiyorsun . yanlışım varsa düzelt.

bugün ki kullanımı anlatim sabah %100 ken şarjdan çektim 7de . 7 den sonra mobil veriyi açtım 1 saat mobil veri açıktı . o esnada facebook whatsapp bide normal sms le konuşuyordum. artı bide arada o bi saatlik süre iiçinde toplasan 15-20 dk clash of clans a girdim. 8den sonra mobil veriyi öğlene kadar kapattım o süre içinde normal sms full. artı 10 dk gta sa. 10 dk okey 20 dkda kamera ile takıldık . öğlenden sonra mobil veriyi eve kadar açtım 1de eve geldim tabi o süre içinde yine full sms var facobook filan . neyse eve geldigimde ise mobil veriyi kapattım wıfı full açıktı . halada açık arada . eve geldigimde ise sadece sms arada oyun oldu ve şu bunu yazmdan önce %50 idi bişi ypmyıp koydum şimdi baktım 49 .sd çokmu taktım aacaba

Daha ne istiyorsunuz kardeşim? tabiri caizse hayvan gibi kullanmışsın gün içinde %50 kalmış buna bile vayy be demen gerekiyor :) Elinde iphone olsaydı şimdiye kadar 3 kez şarza takmıştın :) %50 şarzım var diyorsun bu yaptıklarını daha bir kez tekrarlayabilirsin. Al sana kos kocaman günü çıkartan telefon :) Bende her gün olmadı 2 günde 1 şarza takıyorum ama ben nerdeyse ne oyun oynuyorum nede sosyal paylaşım sitelerinde geziyorum. Full mesaj + bir sürü telefonun cartı curtuyla oynuyorum o kadar. Yani o aldığın değerler gayett güzel hatta cok cok iyi diyebilirim. Güle güle kullan işte.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha ne istiyorsunuz kardeşim? tabiri caizse hayvan gibi kullanmışsın gün içinde %50 kalmış buna bile vayy be demen gerekiyor :) Elinde iphone olsaydı şimdiye kadar 3 kez şarza takmıştın :) %50 şarzım var diyorsun bu yaptıklarını daha bir kez tekrarlayabilirsin. Al sana kos kocaman günü çıkartan telefon :) Bende her gün olmadı 2 günde 1 şarza takıyorum ama ben nerdeyse ne oyun oynuyorum nede sosyal paylaşım sitelerinde geziyorum. Full mesaj + bir sürü telefonun cartı curtuyla oynuyorum o kadar. Yani o aldığın değerler gayett güzel hatta cok cok iyi diyebilirim. Güle güle kullan işte.
hmmm bu cevaptan etkilendim açıkcası o zaman şöyle bişi yapacam. şarj bittikten sonra takacam %100 olunca çıkartacam bu seferki gn içindeki batarya kullanımımı şaka maka not edecem yani . yarın için . bakalım o zaman ne oluyor . ki bu sefer dışarda net olmicak bide o var :( :) net paketi bitti :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben de acıkliyayim,sabah %100 şarjdan aldım,okula gidene kadar 45dk 3G ile internette gezdim,okulda bir iki foruma baktım, oyun oynadım.Okuldan dönerken müzik+oyun+whatsapp(30-35dk) suan sarjim %26 ekran suresi 5.30 saat parlaklik hep 40-50 arasi senin degerlerine yakin sayilir agir kullanimda gunu cikartiyosa daha ne istiyorsun:D o arkadas hic bi halt yapmiyodur whatsapp disinda alir tabi 3 gun,sen ekran suresini sor bakayim ona ne diyecek:D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bunlar icin degisim dusunursen sen yanmissin arkadaş, en ufak şeyde telefondan sogursun ben ilk G2'mi cerceve esitsizligi gibi sacma bir seyden degistirdim bosuna ugrastim,kafana takma degerlerin gayet iyi.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
değiştirmicem ya forumlardaki cevaplar hep + yönde . ben galiba çok taktım ve bu takıntıyı atmam lazım

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün bıraktım sizi geldim halen daha şarz ile ilgili konusuyorsunuz :D :D aldığın değerler cok iyi değiştirmene falan gerek yok :) Bloother'e sat telefonu onunki 5 saat zor dayanıyor :P
peki öyle olsun bakalım :) bide benim roma da güncelleme gelir bi vakit çünkü şu an knock code yok belki o zaman düzeltmelerde gelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abicim teli garantiye yollucam stock rom ile yollamak istiyorum ama bi türlü dönemiyorum d802tr20b ye.. 49 da kalıyor hata veriyor nedir sebep :????
401k. tr telefonu :hammer:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
abicim teli garantiye yollucam stock rom ile yollamak istiyorum ama bi türlü dönemiyorum d802tr20b ye.. 49 da kalıyor hata veriyor nedir sebep :????
401k. tr telefonu :hammer:

Telefona şuanki romu nasıl yüklediysen geriye de aynı şekilde döneceksin.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana en iyi verim veren LG G2 içi bataraya kalibrasyonunu anlatırmısınızzz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bana en iyi verim veren LG G2 içi bataraya kalibrasyonunu anlatırmısınızzz

Telefonunu en az %10'a düştüğünde şarja tak. Ve %100 olduktan sonra da batarya simgesinin içindeki elektrik işareti gitmeden şarjdan çıkarma. Bunu her defasında yaparsan, bataryan zamanla kalibre olur.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Telefonunu en az %10'a düştüğünde şarja tak. Ve %100 olduktan sonra da batarya simgesinin içindeki elektrik işareti gitmeden şarjdan çıkarma. Bunu her defasında yaparsan, bataryan zamanla kalibre olur.

Şimdiye kadar %100 olmadan telefonu şarzdan çıkarmadım veya oynamadım :D çok disiplinli kullanıcıyımdır :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. şu an için en güncel ve iyi rom hangisini tavsiye edersiniz. yeni çıkan romlar var dün itibariyle.