[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:D oy oy oy :D belim ağrımış ya :D şimdi başlat-çalıştır ı aç ve %programdata% yaz ve enter a bas, daha snra ordaki LGMOBİLEAX ı kes ve bi yere yapıştır ve benm verdiğim (sanırım 2. linkteydi) LGMOBİLEAX ı oraya yapıştır ve pc yi yeniden başlatınca tekrar dene aynı işlemleri

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lg sinirlenmiş :D

Yine olmadigini farz edelim :D baska yol varmi?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
almanyada kitkat lg g2 ye geldi bugun itibari ile
daha önce de gelmişti ki zaten, ben kullanıyodum

bi dakka düşünüp geliyorum :D

o zaman de pcyi açınca windows enabler i daha snra shttps nin içindeki https.exe yi fln kendin çalıştırıp en son ordaki flash tool mod marvin gibi bişi var onu açarsın snra flashlama işlemini yaparsın

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam bana misafirlige gelsene sen. Veya team Wieverden halledelim :P

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bence herkes stock roma dönsün en geç 20güne kadar 4.4.2 bizede gelir artık

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Automatic Offline Procedure.vbs hatası alanlar http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1kSg2bx burdaki dosyayı indirsin ve bunu c:/windows/system32/drivers/etc içindeki host klasörü ile değiştirsin ve bidaha o hata gelmeyecektir. [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oxygen geri dönüş için hangi romu tavsiye ediyorsun listeden? gene geri dönüşte sıkıntı olur mu? flashtool ile yükselttiğimizin aynı işlemi uygulasak? teşekkürler, iyi geceler.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
oxygen geri dönüş için hangi romu tavsiye ediyorsun listeden? gene geri dönüşte sıkıntı olur mu? flashtool ile yükselttiğimizin aynı işlemi uygulasak? teşekkürler, iyi geceler.

ben orjinal turkiye romunun yanindayim,yani digerlerinden.pek hoslanmadim, ayrica geri donuste olabilecek.en buyuk sıkıntı boot animasyon döngüsü dur o da hard reset ile geçer,

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben orjinal turkiye romunun yanindayim,yani digerlerinden.pek hoslanmadim, ayrica geri donuste olabilecek.en buyuk sıkıntı boot animasyon döngüsü dur o da hard reset ile geçer,

Anladım, listeden hangi Türkiye romunu seçmeliyiz söyler misin?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Anladım, listeden hangi Türkiye romunu seçmeliyiz söyler misin?

32 gb ise open 16 g haricinde hepsi olabilir, 16 gb ise ozgursun, sürüm olarak da zaten 1a yuklesen de guncelleme.gelip onu 10c yapcak buyzden 10 b indir.de 60 mb indirme.de telefondan yaparsın

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 gb ise open 16 g haricinde hepsi olabilir, 16 gb ise ozgursun, sürüm olarak da zaten 1a yuklesen de guncelleme.gelip onu 10c yapcak buyzden 10 b indir.de 60 mb indirme.de telefondan yaparsın

Teşekkürler sadece korkum geri dönüşte.Sıkıntı olur muydu diyeydi. Ota güncellemesi de aynen devam edio kendi romunu yükleyince sanırım. İlginiz için teşekkürler.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Teşekkürler sadece korkum geri dönüşte.Sıkıntı olur muydu diyeydi. Ota güncellemesi de aynen devam edio kendi romunu yükleyince sanırım. İlginiz için teşekkürler.

birşey değil, korkmaniza gerek yok, en cok, 49 da kalir.onda da telefona zarar vermez, ama orjinale geçişte 49,da kalmaz oyzden rahat olun :)

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.3 için bile mayıs diyorlarsa yıl sonunu bulur kit kat...

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen benim de içim ısınmadı nedense...

10b inmiyor 10c'yi indiriyorum onda da bi sıkıntı olmaz heralde? openda 10c

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok değil 16gb... çok sordum size ama bu almanya 20b gene vodafonun mu? open listes,n oladığı için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba ben almanya vodafone yazılımını yükledim ama tekrar orjinal roma dönücem mümkün mü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
4.3 için bile mayıs diyorlarsa yıl sonunu bulur kit kat...

Ne 4.3'ü? Ne mayıs'ı kardeşim nerden duyuyorsunuz böyle şeyleri? 4.3 falan yok. 4.4.2 dağıtılıyor her yere. İnanmayın böyle saçma haberlere..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Biz duyduğumuza değil gördüğümüze bakalım. Biz burada kendimiz rom uydurup yayınlamıyoruz ki.