[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@Bloother kolay bi şekilde root çıktımı acaba ? kitkat için

germany için 20b listede yok link verirmisin

pardon görmemişim varmış listede link

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
demin yükledim 20b'yi. 20A, 4.2.2 ye göre daha fazla şarj tüketiyordu bende. bakalım bunda ne kadar fark edecek

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Root çok önemli değil. LG ortalığı karıştırmış. root yapmadan farklı ülke romu yüklesek bile rootlu gösteriyormuş baksanıza.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
@Bloother kolay bi şekilde root çıktımı acaba ? kitkat için

germany için 20b listede yok link verirmisin

pardon görmemişim varmış listede link

kolay çıkmadı ama yiyosa benmkini yap :D şaka tabi ama zaten 4.4 ile uyumlu çok root programı yok haberin olsn, sırf bu yüzden 4.2.2 ye geçtim ben :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Root çok önemli değil. LG ortalığı karıştırmış. root yapmadan farklı ülke romu yüklesek bile rootlu gösteriyormuş baksanıza.

flash tool ile yükleyince bile mi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
kolay çıkmadı ama yiyosa benmkini yap :D şaka tabi ama zaten 4.4 ile uyumlu çok root programı yok haberin olsn, sırf bu yüzden 4.2.2 ye geçtim ben :D

flash tool ile yükleyince bile mi ?

Evet öyle diyenler oldu.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ota dan yükle bence, daha iyi olur ama yine de sen bilirsin

otadan almanya 20b çıkmış güncelleme ben 20a yüklemiştim oatadan beklesekmi güncellemeyi yoksa 20 byi indirip kursakmı fırmware listesinden ? kararsız kaldım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
otadan almanya 20b çıkmış güncelleme ben 20a yüklemiştim oatadan beklesekmi güncellemeyi yoksa 20 byi indirip kursakmı fırmware listesinden ? kararsız kaldım

20B'yi kurun. Bu vodafone değil o yüzden size otadan gelmez.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
20B'yi kurun. Bu vodafone değil o yüzden size otadan gelmez.

siz kurdunuzmu hocam valla benim gözüm hiç almıyor şimdi bir sürü yedek al bekle indir kur siz kurun görüşleriniz yazın tavsiye edin ona göre bi yol çizelim bizde almanya romunuda sizin tavsiyeniz üzerine kurmuştum zaten

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
311k ve sonrası için bu yöntem işe yaramıyor sanırım. yapamadım :) LG büyük kazık atmıs 311k ve sonrasına :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
siz kurdunuzmu hocam valla benim gözüm hiç almıyor şimdi bir sürü yedek al bekle indir kur siz kurun görüşleriniz yazın tavsiye edin ona göre bi yol çizelim bizde almanya romunuda sizin tavsiyeniz üzerine kurmuştum zaten

Almanya V10E kurdum UNROOTED yazdı. OTA'dan güncelleme GELMEDİ.
Almanya V20B kurdum ROOTED yazdı. Mobil veri APN'si kurulmadı ben manuel kurdum. Onun dışında bir hata yok.

Root işlemi yapmadım kesinlikle. Buna rağmen 4.4.2 kurunca ROOTED yazdı. LG baya baya kızmış bize. :)

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vodafone 20a çok şarj yiyor, sen de böyle bişe tecrübe ettin mi?... ayrıca 20a vodafonedan 20b ye geçerken sıkıntı çıkar mı yoksa normal atabilir miyiz gene? vodafone romu olduğu için soruyorum.

ayrıca 20b'ye geçince güncelleme otomatik olur mu otadan bundan sonra. teşekkürler.

kaanultr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi geceler ben dediklerinizi cihazımda 309 serisinden ama lg update tools da sorun var zaten en güncel halini kullanıosunuz diyor. dediğiniz kore türkçe olayınıda yaptım. nasıl olur ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
vodafone 20a çok şarj yiyor, sen de böyle bişe tecrübe ettin mi?... ayrıca 20a vodafonedan 20b ye geçerken sıkıntı çıkar mı yoksa normal atabilir miyiz gene? vodafone romu olduğu için soruyorum.

ayrıca 20b'ye geçince güncelleme otomatik olur mu otadan bundan sonra. teşekkürler.

Ben şarj sorunu yaşamıyorum. KitKat şarj performansı 4.2.2'ye göre daha iyi. 309 ya da 310 seri iseniz kurmanızda bir sıkıntı olmaz.
Rootlu görünüyor OTA'dan güncelleme yapmak sıkıntı olabilir. LG'nin başka neler yaptığını bilemiyorum.

@Bloother
Anlatıyom abi

1. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1gj1XMn
2. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1ilHZpc

linkleri indirdikten sonra (dropbox, uzun du bende kısalttım kötü gözükmesin diye) LGsupportTools un klasörüne gidin (C:\ProgramData\LGMOBILEAX) ve tüm dosyaları silin ve 2. linkteki dosyadan çıkanları yapıştırın, daha sonra 1. linkteki dosyaları da bir klasöre çıkartın ve Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırın, tüm gelenlere olumlu cevap verdikten snra R&D test tool açılacak ve normal şekilde yazılım atar gibi yüklüyosunuz... xda dan bldum ve çevirdim, denedim, 4.4.2 den 4.2.2 ye döndüm :) çok seviyom ben bu xda yı ya :D herşey var burda :D

iyi geceler ben dediklerinizi cihazımda 309 serisinden ama lg update tools da sorun var zaten en güncel halini kullanıosunuz diyor. dediğiniz kore türkçe olayınıda yaptım. nasıl olur ?

Bu yöntemi kullanın.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben şarj sorunu yaşamıyorum. KitKat şarj performansı 4.2.2'ye göre daha iyi. 309 ya da 310 seri iseniz kurmanızda bir sıkıntı olmaz.
Rootlu görünüyor OTA'dan güncelleme yapmak sıkıntı olabilir. LG'nin başka neler yaptığını bilemiyorum.

Bu yöntemi kullanın.
ve yüklerken dil seçme yeri gelmezse korkmayın kimsede gelmiyo :D

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
almanyada kitkat lg g2 ye geldi bugun itibari ile

kaanultr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeniden başlattım yine olmadı bi çözüm verin kafayı yicem ya :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Anlaşılan LG yeni fanteziler peşinde. :D Çözümleri burda paylaşmayalım bence. LG bunları görüp görüp önlem alıyor galiba. :mrgreen:

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

bu hatadan nasıl kurtulacaz :)
tamam de pc yi yeniden başlat :D
olmadı ise bnm verdiğm linlerdeki dosyaların biri lgmobileax olcak onu programdata daki mobileax ile değiştrr snra pc yi yeniden başlatıp tekrar dene :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tamam de pc yi yeniden başlat :D
olmadı ise bnm verdiğm linlerdeki dosyaların biri lgmobileax olcak onu programdata daki mobileax ile değiştrr snra pc yi yeniden başlatıp tekrar dene :)

Ya gecmezse? Bak cok kotu olur :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Anlaşılan LG yeni fanteziler peşinde. :D Çözümleri burda paylaşmayalım bence. LG bunları görüp görüp önlem alıyor galiba. :mrgreen:
doğru diyon ya :D o zaman burda yazılanları kopyalıyoruz, snra soran olrya yapıştırıyoruz :D

Ya gecmezse? Bak cok kotu olur :D
en fazla flash tool u offline yaparsın snra daha rahat yazılım yüklersin :D en kotu yanı bu :D

yeniden başlattım yine olmadı bi çözüm verin kafayı yicem ya :D
mobileax ı programdata daki ile değiştirdin mi ??

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Almanya V10E kurdum UNROOTED yazdı. OTA'dan güncelleme GELMEDİ.
Almanya V20B kurdum ROOTED yazdı. Mobil veri APN'si kurulmadı ben manuel kurdum. Onun dışında bir hata yok.

Root işlemi yapmadım kesinlikle. Buna rağmen 4.4.2 kurunca ROOTED yazdı. LG baya baya kızmış bize. :)

root yapmadan nasıl rooted yazar anlamadımki lg neyin peşinde bende 20a romunu yüklerken rooted yazdı daha öncededende rootlu değildi cihaz ama altta kırmızyla dowlod modda rooted yazdı

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
O nasil olcak :D nasil offline olacak. Off kafamda deli sorular
:D oy oy oy :D belim ağrımış ya :D şimdi başlat-çalıştır ı aç ve %programdata% yaz ve enter a bas, daha snra ordaki LGMOBİLEAX ı kes ve bi yere yapıştır ve benm verdiğim (sanırım 2. linkteydi) LGMOBİLEAX ı oraya yapıştır ve pc yi yeniden başlatınca tekrar dene aynı işlemleri

root yapmadan nasıl rooted yazar anlamadımki lg neyin peşinde bende 20a romunu yüklerken rooted yazdı daha öncededende rootlu değildi cihaz ama altta kırmızyla dowlod modda rooted yazdı
lg sinirlenmiş :D