OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
beğendiysen ne mutlu banaellerine sağlık![]()

beğendiysen ne mutlu banaellerine sağlık![]()
@Bloother kolay bi şekilde root çıktımı acaba ? kitkat için
germany için 20b listede yok link verirmisin
pardon görmemişim varmış listede link
Root çok önemli değil. LG ortalığı karıştırmış. root yapmadan farklı ülke romu yüklesek bile rootlu gösteriyormuş baksanıza.
kolay çıkmadı ama yiyosa benmkini yapşaka tabi ama zaten 4.4 ile uyumlu çok root programı yok haberin olsn, sırf bu yüzden 4.2.2 ye geçtim ben
- - - Mesaj Güncellendi - - -
flash tool ile yükleyince bile mi ?
ben yükler denerim ama eriniyom yaa :/Evet öyle diyenler oldu.
ben yükler denerim ama eriniyom yaa :/
ota dan yükle bence, daha iyi olur ama yine de sen bilirsinBen şimdi kararsızım acaba direkt v20a'dan v20b'ye mi geçsem. Yoksa v10e'ye dönüp ota'dan mı yüklesem.
ota dan yükle bence, daha iyi olur ama yine de sen bilirsin
otadan almanya 20b çıkmış güncelleme ben 20a yüklemiştim oatadan beklesekmi güncellemeyi yoksa 20 byi indirip kursakmı fırmware listesinden ? kararsız kaldım
20B'yi kurun. Bu vodafone değil o yüzden size otadan gelmez.
siz kurdunuzmu hocam valla benim gözüm hiç almıyor şimdi bir sürü yedek al bekle indir kur siz kurun görüşleriniz yazın tavsiye edin ona göre bi yol çizelim bizde almanya romunuda sizin tavsiyeniz üzerine kurmuştum zaten
vodafone 20a çok şarj yiyor, sen de böyle bişe tecrübe ettin mi?... ayrıca 20a vodafonedan 20b ye geçerken sıkıntı çıkar mı yoksa normal atabilir miyiz gene? vodafone romu olduğu için soruyorum.
ayrıca 20b'ye geçince güncelleme otomatik olur mu otadan bundan sonra. teşekkürler.
@Bloother
Anlatıyom abi
1. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1gj1XMn
2. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./1ilHZpc
linkleri indirdikten sonra (dropbox, uzun du bende kısalttım kötü gözükmesin diye) LGsupportTools un klasörüne gidin (C:\ProgramData\LGMOBILEAX) ve tüm dosyaları silin ve 2. linkteki dosyadan çıkanları yapıştırın, daha sonra 1. linkteki dosyaları da bir klasöre çıkartın ve Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırın, tüm gelenlere olumlu cevap verdikten snra R&D test tool açılacak ve normal şekilde yazılım atar gibi yüklüyosunuz... xda dan bldum ve çevirdim, denedim, 4.4.2 den 4.2.2 ye döndümçok seviyom ben bu xda yı ya
herşey var burda
![]()
iyi geceler ben dediklerinizi cihazımda 309 serisinden ama lg update tools da sorun var zaten en güncel halini kullanıosunuz diyor. dediğiniz kore türkçe olayınıda yaptım. nasıl olur ?
ve yüklerken dil seçme yeri gelmezse korkmayın kimsede gelmiyoBen şarj sorunu yaşamıyorum. KitKat şarj performansı 4.2.2'ye göre daha iyi. 309 ya da 310 seri iseniz kurmanızda bir sıkıntı olmaz.
Rootlu görünüyor OTA'dan güncelleme yapmak sıkıntı olabilir. LG'nin başka neler yaptığını bilemiyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu yöntemi kullanın.
hep verir o hatayı, pcyi yeniden başlatAutomatic Offline Procedure.vbs hata verio ?
tamam de pc yi yeniden başlat
tamam de pc yi yeniden başlat![]()
olmadı ise bnm verdiğm linlerdeki dosyaların biri lgmobileax olcak onu programdata daki mobileax ile değiştrr snra pc yi yeniden başlatıp tekrar dene![]()
doğru diyon yaAnlaşılan LG yeni fanteziler peşinde.Çözümleri burda paylaşmayalım bence. LG bunları görüp görüp önlem alıyor galiba. :mrgreen:
en fazla flash tool u offline yaparsın snra daha rahat yazılım yüklersinYa gecmezse? Bak cok kotu olur![]()
mobileax ı programdata daki ile değiştirdin mi ??yeniden başlattım yine olmadı bi çözüm verin kafayı yicem ya![]()
en fazla flash tool u offline yaparsın snra daha rahat yazılım yüklersinen kotu yanı bu
![]()
Almanya V10E kurdum UNROOTED yazdı. OTA'dan güncelleme GELMEDİ.
Almanya V20B kurdum ROOTED yazdı. Mobil veri APN'si kurulmadı ben manuel kurdum. Onun dışında bir hata yok.
Root işlemi yapmadım kesinlikle. Buna rağmen 4.4.2 kurunca ROOTED yazdı. LG baya baya kızmış bize.![]()
O nasil olcaknasil offline olacak. Off kafamda deli sorular
lg sinirlenmişroot yapmadan nasıl rooted yazar anlamadımki lg neyin peşinde bende 20a romunu yüklerken rooted yazdı daha öncededende rootlu değildi cihaz ama altta kırmızyla dowlod modda rooted yazdı