[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Son gelişmeler nedir arkadaşlar takip edemiyorum pek. Neler yaptınız?

verdiğin linkteki yontemle ri deneme me.ragmen support tools işin i halledemedim.buyuzden 4.2.2 ye orjinal.bir sekilde gelemedim :)) cwm den.gecersem rooted yazarmi onu.merak.ediyorum suan :) sence

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de denedim oldu... önemli olan lg mobile support toolun 1.6.0.9 versiyonun da olması.
dil boşluğu olması önemli değil otomatik türkçe açıldı gene. dikkat edilmesi gereken konu program versiyonu.
bloothera çok teşekkür ediyorum konu anlatımı için.

yalnız bi sorun var. kit katı yükledim fakat son ekran reklam ekranı bi türlü silemedim bi bilginiz var mı bununla ilgili yoksa o ekrandan kurtulamıyor muyuz?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ben de denedim oldu... önemli olan lg mobile support toolun 1.6.0.9 versiyonun da olması.
dil boşluğu olması önemli değil otomatik türkçe açıldı gene. dikkat edilmesi gereken konu program versiyonu.

yalnız bi sorun var. kit katı yükledim fakat son ekran reklam ekranı bi türlü silemedim bi bilginiz var mı bununla ilgili yoksa o ekrandan kurtulamıyor muyuz?

ayarlar ekran sekmesi, ana ekran ayarlari, en altta yazar

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Onu bende kaldramadm ya :)

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler oxygen... onu kaldıramadığımızı düşünsene ne kadar gıcık bişey olur :glare:

hayatımda ilk kez rom attım %49a gelene kadar kalbim deli gibi attı ama oldu :biggrin:

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tam neresini yapamadn bi hata mi veriyor bende bi hata alip duruyodum da hesap.denetim ayarini el alt seviye aldim kapadm yani.pc.reset attm olduydu :D

ben orjinal yol yerine hep alternatif yollar denedigim icin.orjinal yolu.bilmem ki :D en bastan anlat ya sen en iyisi :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
teşekkürler oxygen... onu kaldıramadığımızı düşünsene ne kadar gıcık bişey olur :glare:

hayatımda ilk kez rom attım %49a gelene kadar kalbim deli gibi attı ama oldu :biggrin:
lg de yarida kalinca sanirim bisi olmuyo ama rahat olun :) 49 da kalinca baglantiyi kesip kullanmaya devam edebiliyoruz ama zaten 311k da oluyo bu sorun genelde

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tamam birazdan pc gececegim oradan dosyalari yonlendiriyim sanrm.skntsz donersin 4.2.2. Ye :D

telefondan sorun yok :D pc de sıkıntılar var :D support tools sorunlu :D yoksa kdz updater offline fix fln var :D hatta lg support toolsun offline mod.u var ama calismiyo.dgru sekilde :D

arcnoria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım teşekkürler oxygen. Yalnız şunu sormak istiyorum sen daha çok kullandığından bilirsin görsel olarak pek bi değişiklik yok sanırım değil mi? yani nexus 5 kitkatına benzemiyor heralde ( büyük ikonlar gibi )

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anladım teşekkürler oxygen. Yalnız şunu sormak istiyorum sen daha çok kullandığından bilirsin görsel olarak pek bi değişiklik yok sanırım değil mi? yani nexus 5 kitkatına benzemiyor heralde ( büyük ikonlar gibi )

Aynen gorsel degisiklik yok pek biraz pili seri harcyr sanki biraz daha kllanmaya devam edince.kesinlesr bu ama knock on super tepkisi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

buyuk ikonlar fln hepsini.kendim yapmistim hatta ikonlari.da ayarladigim resimler vardi da tekniksel hatalar nedeni ile(backup almaman sebebi.ile) silindi :D ama gnel olarak.degisen bisi.yok, sadece iyilestirme icin yapilmis bişey

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi kere aciyom yariya gelio snra okuyamadigim( erindigim) bir hata veriuo snra bi kac kere daha deniyince aciliyo support tools ama yazilim yukseltme isleminde farkli bi hata daha veriyo

Tamam pc gececegim eve gidiyorum bakayım bendeki hatalardan mi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tamam pc gececegim eve gidiyorum bakayım bendeki hatalardan mi

tamam sen nasil yaptigini bana.anlat da 4.2.2 ye geciyim :) hevesimi aldim artik freedom calissin.istiom :D gravity.box calissn istiyorum: D kk ile neden.uyumlu yapmazlar hic anlamis degilim :))

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam sen nasil yaptigini bana.anlat da 4.2.2 ye geciyim :) hevesimi aldim artik freedom calissin.istiom :D gravity.box calissn istiyorum: D kk ile neden.uyumlu yapmazlar hic anlamis degilim :))

Sorma bende bi aspalt8 kuram diyom kitkatlada olmuyormus 4.2.2. Ile de zaten olmuyor :D