- Konuyu başlatan
Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
O konu biraz eksik olmuş,düzeltmeni tavsiye ederim.Usta benim konu olmuş mu? Öne çıktı hatta.
O konu biraz eksik olmuş,düzeltmeni tavsiye ederim.Usta benim konu olmuş mu? Öne çıktı hatta.
Sonlara doğru 2.partını yapacağım yazdım.O konu biraz eksik olmuş,düzeltmeni tavsiye ederim.
Tam Linux'a merak sarmıştım, vazgeçtimAna sayfa komple GNU/Linux konuları ile dondu,bu biraz fazla oldu ama artık.
Başlıkları belirgin hale getirip, link verdiğin kelimelerin altını çizersen daha güzel olabilir.Usta benim konu olmuş mu? Öne çıktı hatta.
O kısımları eklemeyi unuttum ve zaten konuyu ilk gönderdiğimde eksik bir şekilde göndermiştim,zar zor düzenleyebildim,iyi ki söyledin eklemek isterdim şimdi ama düzeltme seçeneği maalesef gitmiş.Biraz oyun bozuculuk gibi olacak ama Dnf veya Yum kullanan dağıtımlara nasıl kurulacağını neden göstermedin?
Gelen uygulamalar dahil kaldırmak için; '-get install' yerine 'autoremove' yazarsak olur mu?LXQT DE'sini kurmak için:
terminali açıp
Debian tabanlı bir dağıtım kullanıyorsanız:
Kod:sudo apt-get install lxqt openbox -y sudo reboot
sudo apt autoremove lxqt openbox -y
Olabilir, dene istersen.Gelen uygulamalar dahil kaldırmak için; '-get install' yerine 'autoremove' yazarsak olur mu?
Kod:sudo apt autoremove lxqt openbox -y
sudo apt purge lxqt openbox -y
sudo apt autoremove