Trojan olarak gözüken svchost kayıt anahtarından bir şeyler sildim. Windows/Current version/Svchost/rpcss anahtarı ve bir tane daha vardı galiba. Bilgisayar başlarken masaüstü öğeleri gelmiyor. Görev yöneticisini açıp, yeni görev: restore yapınca masaüstü geliyor şu anda. Her şey sağlam ama dosyaları sürükleme özelliği kayboldu. Başlat çubuğu sapıttı. Simge durumuna küçültme işlevi farklı bir hal aldı. Başlat çubuğuna inmiyor; ayrı bir pencere gibi aşağıya iniyor. Yazıları kopyala yapıştır yapamıyorum.
Regedit'in yedeğini almamıştım; eski sağlam haline nasıl döndürebilirim? Sistem geri yükleme çalışmıyor. Windows cd takarak onarma işlemi yaptım, olmadı. Sfc /scannow ile cebelleştim, yine bir şey değişmedi. Registry cleaner/repair programlarından bir sürü denedim; sonuç yok. Var mıdır alternatif yollar sunabilecek olan?
Regedit'in yedeğini almamıştım; eski sağlam haline nasıl döndürebilirim? Sistem geri yükleme çalışmıyor. Windows cd takarak onarma işlemi yaptım, olmadı. Sfc /scannow ile cebelleştim, yine bir şey değişmedi. Registry cleaner/repair programlarından bir sürü denedim; sonuç yok. Var mıdır alternatif yollar sunabilecek olan?