Regedit'ten ayar sildim!

PsychoDad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Trojan olarak gözüken svchost kayıt anahtarından bir şeyler sildim. Windows/Current version/Svchost/rpcss anahtarı ve bir tane daha vardı galiba. Bilgisayar başlarken masaüstü öğeleri gelmiyor. Görev yöneticisini açıp, yeni görev: restore yapınca masaüstü geliyor şu anda. Her şey sağlam ama dosyaları sürükleme özelliği kayboldu. Başlat çubuğu sapıttı. Simge durumuna küçültme işlevi farklı bir hal aldı. Başlat çubuğuna inmiyor; ayrı bir pencere gibi aşağıya iniyor. Yazıları kopyala yapıştır yapamıyorum.

Regedit'in yedeğini almamıştım; eski sağlam haline nasıl döndürebilirim? Sistem geri yükleme çalışmıyor. Windows cd takarak onarma işlemi yaptım, olmadı. Sfc /scannow ile cebelleştim, yine bir şey değişmedi. Registry cleaner/repair programlarından bir sürü denedim; sonuç yok. Var mıdır alternatif yollar sunabilecek olan?

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Konu yanlış yere açılmış öncelikle
Kısaca söylemek gerekirse yedek al format at. Asla adam edemezsin o bilgisayarı. sistem geri yükleme de çalışmıyormuş.

PsychoDad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah hocam. Modlar silebilir o zaman konuyu.

Saygılar.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Konu neden silinsin arkadaşım. Bir ihtiyacı olan okur.

PsychoDad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alakası yok; yanlış yere açılması problem yaratmasın diye öyle söyledim. Zararı yoksa kalsın elbet; ben niye sildirmek isteyeyim konuyu.