Tlfnmanyagı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben reeder personeliyim demedim. Kendi adına konuşsun herkes.Bu form reklam amaçlı kullanılacak bir yer deyildir ki normal üye kılığına girip alttan altan reklam çalışmanıza girmeniz fetö den bi farkı gmrülemez...
Readerin kendini bu kadar aşağlayacağını hiç bekkemezdim... Bizi salak yerine mi koyuyoraunuz
Siz eğer gelip biz reader firmasının adamlarıyız yardım etmeye hazırız deseydiniz biz derdik ki müşteri memnuniyetine ne kadarda önem veriyor...
Yukarıda görkemin sallamasyon karşılaştırmasına karşılık bire bir net bilgilerle 2 cihazı kıyasladım. Üzerine benim devam eden muhabbetim cihazı geçtim bir kaç günü hiç kullanmamış Scorpionun, sırf note4 kullanıcısı olduğundan dolayı saçma bilgilerle P10 ve P10si kötülemesi üzerine.
Biraz okursan yazdıklarımı personel veya kullanıcı arasında seçim yapabilirsin. Şikayet varda 600 şikayeti olmayan ve p10, p10s şikayeti yine şikayet varda 50 dememiş markayı şikayetvar linkini atarak kötülemeye çalışmak ne tür bir kampanya ona bakmak lazım.
Note ile p10s kıyaslayan adama note 4 alma patlıyo diyemezsin değil mi? O zaman p8 gibi salak saçma model sıkıntılı diye p10side gömemezsin.