Reeder p10s vs Note 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tlfnmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu form reklam amaçlı kullanılacak bir yer deyildir ki normal üye kılığına girip alttan altan reklam çalışmanıza girmeniz fetö den bi farkı gmrülemez...

Readerin kendini bu kadar aşağlayacağını hiç bekkemezdim... Bizi salak yerine mi koyuyoraunuz

Siz eğer gelip biz reader firmasının adamlarıyız yardım etmeye hazırız deseydiniz biz derdik ki müşteri memnuniyetine ne kadarda önem veriyor...
Ben reeder personeliyim demedim. Kendi adına konuşsun herkes.
Yukarıda görkemin sallamasyon karşılaştırmasına karşılık bire bir net bilgilerle 2 cihazı kıyasladım. Üzerine benim devam eden muhabbetim cihazı geçtim bir kaç günü hiç kullanmamış Scorpionun, sırf note4 kullanıcısı olduğundan dolayı saçma bilgilerle P10 ve P10si kötülemesi üzerine.
Biraz okursan yazdıklarımı personel veya kullanıcı arasında seçim yapabilirsin. Şikayet varda 600 şikayeti olmayan ve p10, p10s şikayeti yine şikayet varda 50 dememiş markayı şikayetvar linkini atarak kötülemeye çalışmak ne tür bir kampanya ona bakmak lazım.
Note ile p10s kıyaslayan adama note 4 alma patlıyo diyemezsin değil mi? O zaman p8 gibi salak saçma model sıkıntılı diye p10side gömemezsin.

Tlfnmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada sorun yaşayanlar için facebookta Reeder Kullanıcılar Kulübü var ve ordaki Reeder personelleri yardımcı oluyor

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Note 4 sizi daha uzun süre götür kullanmasını bilene...

Note 4 daha iyi işlemciye sahiptir neden mi mtk işlemi çin malı çakma 7
telefınlarda kullanılan beş para etmez işlemcinin tekidir 1 yıl sonra sen o cihaza kuracak rom bulamazsın(telefın tüm güncellemekeri alıvak belki ama staış stratejisi olarak öyle can alıcı özellijkeri vermeyecek ki üst model alasın şuan note 4 kullanıyorum kullandığım rom note 7 port rom

%33 daha çok boş alanmış güldürme beni tamaen yanlış bilgi bu bilgi kanıtlanamaz eğer sen bir ramdan %100 verim alabilirsen bile en fazla %25 faydası olur(matematiğin kaç senin) bu yüzden boş alan farketmez sadece p10s bir adım daha ,daha kolay reklam yapar

Hafızaya gelince p10s 64gb buna bişey diyemem ama ikiside sd kart destekli önemli olan da bu

Note 4 u (note 7 port rom özelliği) çözünürlüğü fhd yaptığımda çözünürlüğün ne kadar kötüleştiğini görürsünüz ki note serisinin ekranını hiçbir cihazınkiyle denk tutamazsınız 600 dpi li bir cihaz sanki içinde kayboluyorsunuz kullanmayan bilmez...

Kasa bakımından p10s önde bu konuyu uzatmaya gerek yok ama malesef kasanın arja kapağı açılmıyor...

Pile gekdiğimizde note 4 ün 200 mah lik fazlası vardır ki p10sin daha az çözğnürlük ve dpiye sahip ekrana sahip olması pil tüketimini azaltır.
Ama bu konuda 910s geride çünki arka kapak açılmıyor merak etmeyin o pil bir yıl sonra 4 saat bile vermez ki pil sürelerinde oyun olduğı aşkar bu testler genelde süreyi fazla göstermesibe ramen ben note 4 de 6 ile 7 saat arasunda alıyorum... (düzenbaz reeder)

Ve demişin p10s 1 saatte dolmaktadır... Ah canım kıyamam ben sana note4 de 70 dk de doluyor(1saat 10 dk) üstelik bu
10 dk de sındaki 200mh ka bağlantılı...

Ön kamerada p10s önde arka kamerada ise eşitler...

Allah aşkına istanbul merkezde bile en fazla 140ı gördüm sen bana gelmişin 300 mb diyorsun burası türkiye kardeş eşitker bu alanda çünki henüz 150 mb nin üstüne hız çıkamıyor...

Antutu her zaman samsung ve applenin puanını düşürür heo birinci çinli bir marka olur buna bu yüzden gerçek sınucu gmstermez ama buna ramen internetten bakarsan görürsün note 4 12 sayı ile önde...

@Tlfnmanyagı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ister misiniz, konuyu açan da reeder elemanı olsun.. :D

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Reederin elemanlarının bu kadar bilgisiz olacağını düşünmüyordum inş geldikleri gibi gitmişlerdir

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ben reeder personeliyim demedim. Kendi adına konuşsun herkes.
Yukarıda görkemin sallamasyon karşılaştırmasına karşılık bire bir net bilgilerle 2 cihazı kıyasladım. Üzerine benim devam eden muhabbetim cihazı geçtim bir kaç günü hiç kullanmamış Scorpionun, sırf note4 kullanıcısı olduğundan dolayı saçma bilgilerle P10 ve P10si kötülemesi üzerine.
Biraz okursan yazdıklarımı personel veya kullanıcı arasında seçim yapabilirsin. Şikayet varda 600 şikayeti olmayan ve p10, p10s şikayeti yine şikayet varda 50 dememiş markayı şikayetvar linkini atarak kötülemeye çalışmak ne tür bir kampanya ona bakmak lazım.
Note ile p10s kıyaslayan adama note 4 alma patlıyo diyemezsin değil mi? O zaman p8 gibi salak saçma model sıkıntılı diye p10side gömemezsin.
Görkemin sallamasyonu mu?Muhahahahah.Adam neredeyse her konuda doğru Yazmış.Kabullenemiyorsan,reederın sana para vermediğini düşünsek o zaman reeder fanısın.Note 4 2 senelik,p10s bu sene çıktı.Haliyle daha çok şikayet olması normaldir.Ve note 4 p10s'ten çok daha fazla sattı.
Bu arada sence marka fanboyluğu yapan adamı bu foruma mod yaparlar mı?

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
@...Görkem...sdn formun en bilgili adamllarından biri tüm sorularınızın cevabını aldınız yerin dibinede geçtiniz artık gidin lütfen...

Tlfnmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
*Hmm bu mediatek o zaman note4 daha iyi işlemci. Grafik kartı, performans puanlarını salla. Görkem abiniz Note4 daha iyi demiş muhteşem bilgili
*3 sayısına %33.333 ekleme yaparsan 3.99 yani 4 yapar. Matematik bilgin mi var ? 1 4ün %25idir. 4 sayısıda 3ün %33 fazlasıdır. Cahelette zirve,bide matematiğin kaç demiş. 90'ın altına düşmedi kardeşim oran hesaplamayı tekrar öğren.
*Note4ün pili 3200 mah hmm o zaman daha iyi. Pcmark battery score'ları resimdedir görülebilir. P10s 8.41-Note4 5.18 saat ekran süresi verir. Görkem abiniz 200 Mah fazlaysa note4 daha iyidir demiş. Donanım ekran ve Lityum polimer farkını göze almadan sadece ve sadece 200 rakamı nedeni ile yüksek demiş. Oda sizin gibi çok bilgili
*Ekran ve Spen dışında Note'ün artısı yok . Ki ekranın iyi olduğunu zaten belirttim. Sizin muhteşem bilgili Görken abiniz Note4'ün süper amoled ekranını öne çıkarmış ikisi de Süper amoled iken. Demek ki oda muhteşem bilgili.
*Arka kamera ikisi cihazda da 16 mp. Diyafram Note'ta 2.2 diğerinde 1.8 ve P10s ultrapiksel ile 80 mp baskı boyutu veriyor. Ama Görkem abiniz arka kamerada note4 daha iyi demiş. Ya bilgi akıyo sizden ve görkemden
*Ön kamera 8 mp P10s. 3.7 mp note4. Görkem abiniz benzer performans demiş. Ya ne kadar zekisiniz siz ve görkem abiniz
Onun dışında pek zaten kıyaslamaya gerek yok. Biri mağazada 1599 diğeri 1999.
Yani kardeşlerim teknoloji cahilleride moderatör olabilir. Hatta onların sizin gibi takipçileri fanlarıda olabilir. Ama teknoloji öyle bir şey değil. Son yorumumdur. Çünkü işiniz gücünüz boş konuşmak. Hadi selametle

Ekli dosyalar

• asdasd.png
    asdasd.png
    239.8 KB · Görüntüleme: 492

Tlfnmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

1000-1200 tl bandında tavsiye ettiğim ürünler;

• Lenovo k5 note
  • Kaan n1
  • Asus zenfone 2 32gb
  • General mobile 5 plus
  • Casper via m1
Sıralama öncelikli önerdiğimden başlamıştır.
Buda Görkem abinizin telefon önerisi. Kaan N1 Gm5 ve Zenfone2 32'nin önünde. Ya yazmayacağım diyorum da siz bu adamları takip ederseniz tabiki cahil kalırsınız :D :D

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Hocam hala mı ya mediatek al en basitinden test sonuçları
ea668d99d66308930887993e91770a6f.jpg

Ki gerçekte note 4 çok daha yüksek alır...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
* P10s Cat6 kullanmaktadır ve 300mb'e kadar hız desteklemektedir. Bu rakam Note4'te 150 mb'dir

Note 4'ün bazi modellerinde CAT6 ve 300mbps destegi bulunuyor. Tabi sizin bundan teknoloji uzmani(!) olarak bir haberinizin olmamasi tuhaf.

Sarji bir saatte doluyor demissiniz ama hizli sarj özelliginden bir habersiniz.

Ekrani kiyaslamissiniz ama DPI cözünürlügünden bir habersiniz. Kaldi ki Quad HD ekran ve daha fazla dpi cözünürlügüne sahip bir ekrandan bahsediyoruz.

Apple'in 3D touch özelliginden bahsetmissiniz ama adam akilli calismadigini yazmamissiniz.

Birilerine cahil demeden önce iki kere düsünmenizi tavsiye ediyorum.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ram konusunda ben hata yaptımda hadi sen bir ramın %100 boş kalacağını mı düşünüyorsun o telefınun ram tüketimi 3.0 civarlarındadır yani note 4 ün boş alanıyla eşit zaten o ramlarda beş para etmez bikgisayara 8gb rami 80 tl yede alabilirsin 140 ede ki minimum 140 tk ye alınır)

Ne kadarda saçma bir test benim s7 kullanan arkafaşımda 5 7 saat arasunda alıyor bende bu teste göre ınun beni ikiye katlaması gerek ki bu sınuçlar 1 yıl sonra tepetaklak oluyor siz aynı batarya devam ediyorsunuz biz 70tl ye sıfır km batarya alıyoruz...

Note4 ün ön kamerası ile eşit sayılır hatta note4 daha iyidir firma elemanı olduğunuz ne kadar belli belgeden kanıttan başka bişey bilmiyorsunuz 80mp baskı kalitesiymiş bu donanımsal bişey deyildir ve bunu artı olarak gösteremzsiniz bu tamaen reklam amaçlıdır

Ön kamerada tek artısı ki scorpion un linkini ıkudun heralde cihazın ne kadar iyi olduğunu kanıtı

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Hocam sende saçmalamışsın. Site senin sanırım reklam amaçlı bunu yayınlamış olmalısın sitenin başlığındaki cihaz reederin p10 modeli konu içeriği p10s. Ve reeder markası gionee ürettiğini inkar etmiyor, bunu savunmak için yazmıyorum yorumları takip ediyorum fakat seninki alakasız olmuş be hocam :)
Site scorpiona ait deyil ki zaten aynı sorunlar ikisi içinde geçerli

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hocam sende saçmalamışsın. Site senin sanırım reklam amaçlı bunu yayınlamış olmalısın sitenin başlığındaki cihaz reederin p10 modeli konu içeriği p10s.

Evet, reklama o kadar ihtiyacim var ki bunu yayinlamadan yapamadim. Konu basligi ile icerik ayni, nerede yanlis gördünüz acaba?

Tlfnmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ram konusunda ben hata yaptımda hadi sen bir ramın %100 boş kalacağını mı düşünüyorsun o telefınun ram tüketimi 3.0 civarlarındadır yani note 4 ün boş alanıyla eşit zaten o ramlarda beş para etmez bikgisayara 8gb rami 80 tl yede alabilirsin 140 ede ki minimum 140 tk ye alınır)

Ne kadarda saçma bir test benim s7 kullanan arkafaşımda 5 7 saat arasunda alıyor bende bu teste göre ınun beni ikiye katlaması gerek ki bu sınuçlar 1 yıl sonra tepetaklak oluyor siz aynı batarya devam ediyorsunuz biz 70tl ye sıfır km batarya alıyoruz...

Note4 ün ön kamerası ile eşit sayılır hatta note4 daha iyidir firma elemanı olduğunuz ne kadar belli belgeden kanıttan başka bişey bilmiyorsunuz 80mp baskı kalitesiymiş bu donanımsal bişey deyildir ve bunu artı olarak gösteremzsiniz bu tamaen reklam amaçlıdır

Ön kamerada tek artısı ki scorpion un linkini ıkudun heralde cihazın ne kadar iyi olduğunu kanıtı
İsyankar nasıl 3 gb'ını kendi kullanır la. Oğlum bu nasıl cahillik ? La zaten Amigo Os dediğin Android eklentisi stabilliği ve sadeliğiyle ön planda. ikiside 3 olsa bile p10s note4'e göre daha fazla ram alanı verecek. Bunun üzerinden, bilmediğin konu üzerinden hala nasıl cahillik yapıyorsun

Ön kamera 3.7 ile 8 eşitse. 2.2 diyaframlı 2014 kamerası ile 2016 lens eşitse o zaman herkes note4 alsın.

Zaten sen ekran süresi testine saçma bir test diyen adamsın hala konuşuyorsun.

Scorpion androidbrick'i referans almış. Reeder üreticiyim mi demiş ? Kutusunda kimin ürettiği yazıyor. Gionee S8 olarak dışardan getirsen kaydıyla garantisiz 1400e mal oluyor. Note4'ü dışardan getirdiğinde 1200e mal oluyor. Androidbrick'in fason demesi neyi değiştiriyor kafa bu kadar. Hala üste çıkmak için zırvalıyorsunuz, yazın kardeşim daha çok yazın. Konuyu okuyan adam p10s ile note4 arasında seçim yapmak için okuyacak. Yaz daha çok cahilliğin çıksın gün yüzüne

Adamlar öyle bir savunuyorki sanki note5 :D

Siz gidip Kaan N1 alın. Görkem abiniz ilk 2'ye yazmış.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
@Tlfnmanyagı seni gördüğüm zaman hani şu ortaokul çocukları var ya aa bunun 6 gb ramı var aa bunun kamerası 24 mp aa bunun içinde şu program var gibi yorum yapanlar aynı onşar gibisin

Sen kağıtı gösteriyorsun biz sınucu s7 yle benim pil sürem eşit kağıtta ise görüyorsun

Sana işte işlemci konusumda yapılan bir testi attım note 4 önde ki hadi sen haklı ol geride olsun note 4 e 7.0 gelecek sizinkine gelicek mi peki...

Not2 4 ün şuan mevcut 1000lerce romu var bana p10s için tasarlanmış güzel 5 tane rom yaz... bu bilgiyle bitane bile bulamazsın sen ama belki patronların yardım eder...

3 3d touch adam akıllı çalışmıyor sar değerleride hayvan gibi

Ki mediatek işlemci kullamılmış buna 4gb ram ssn bu ramın en fazla 2 gb sinden yararlanabilirsin hatırlatırım ki durum böyle olunca sen bana hala gelmişin performans diyorsun bu gerçekler sen bana kağıt üzerinde ne dersen de

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Siz yakinda telefonun yaninda 5 kavanoz bal da vermeye baslarsiniz :)

Hani bilmedigimiz bir sey olsa neyse de, böyle yapinca komik oluyorsunuz be abi. Yazilanlari cimbizlayan adamlara her zaman hayret etmisimdir. Cihaz bu kadar sahaneyse forum forum dolasmaniza gerek yok kardesim. Gidip herkes gibi ücretini ödeyerek televizyonlara reklam verebilirsiniz.

Bu kadar kasmaniza gerek yok. Belesciligi hayat felsefesi haline getirmeyin.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
İsyankar nasıl 3 gb'ını kendi kullanır la. Oğlum bu nasıl cahillik ? La zaten Amigo Os dediğin Android eklentisi stabilliği ve sadeliğiyle ön planda. ikiside 3 olsa bile p10s note4'e göre daha fazla ram alanı verecek. Bunun üzerinden, bilmediğin konu üzerinden hala nasıl cahillik yapıyorsun

Ön kamera 3.7 ile 8 eşitse. 2.2 diyaframlı 2014 kamerası ile 2016 lens eşitse o zaman herkes note4 alsın.

Zaten sen ekran süresi testine saçma bir test diyen adamsın hala konuşuyorsun.

Scorpion androidbrick'i referans almış. Reeder üreticiyim mi demiş ? Kutusunda kimin ürettiği yazıyor. Gionee S8 olarak dışardan getirsen kaydıyla garantisiz 1400e mal oluyor. Note4'ü dışardan getirdiğinde 1200e mal oluyor. Androidbrick'in fason demesi neyi değiştiriyor kafa bu kadar. Hala üste çıkmak için zırvalıyorsunuz, yazın kardeşim daha çok yazın. Konuyu okuyan adam p10s ile note4 arasında seçim yapmak için okuyacak. Yaz daha çok cahilliğin çıksın gün yüzüne

Adamlar öyle bir savunuyorki sanki note5 :D

Siz gidip Kaan N1 alın. Görkem abiniz ilk 2'ye yazmış.
Sen o işlemciye isteren 100 gb ram tak alacağın oerformans en fazla 2 gb dahasını işlemci kaldırmaz ki sem buna 2 gb ram tak hiçbişey değişmez... mediatek diyoruz bu telefınun kıyası anca sahte i7...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ön kamera önde tek önde olduğu yer o okumanda mı yok be kardeşim

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bak özetliyorum kardeşim...

1Bu mtk işlemciler çakma cihazlarda kullanıkıyor ve perdırmansı ona göre oluyor ki senin anlayacapın dil ılan test sonuçlarımıda attım üstte
|

|

|

2 Pil performansı için bi dünya belge gmstermişin bana ne bu beni ilgilendirmez bu satıcıları ilgikendirir ben neyemi bakarım sonuca benim note4 ğme s7 2 katlamış o testte halbuki benle pil tüketimi eşit arkadaşımdam biliyorum.
|
|
|
|
3Kamera dediğin sadece mp ve f değerinden ibaret deyikdir ön kamerası daha iyi olabilir ama arka kamera deyil kendim kıyasladım...
|
|
|
Bu cihaza yapılan rom sayısı 4 ü geçmezken(ki bu romları patrınlarınız yardım etmedipi sürece bulacapınızı sanmıyorum)
|
|
|
Ram e gelince bu cihaza 2gb ram yüklenseydi yine aynı performansı verirdi sadece reklam için bu
|
|
|
3D touch a hiç biley demiyorum zaten adam akıllo çalışmıyor bike bunlara itrazını madde madde belirtmeni istitorum ki ben senin açıklamalarına bu şekilde açıklama yaptım...

Tlfnmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mediatek çakma tlfnlarda kullanılır : Htcden sonye, meizudan xiaomiye bilinir veya rekor satış yapan firmalar mediatek kullanır. Mediatek çakma tlfn?

Pil süresi testlerle sabit. Ki full hd, mediatek helio p10, amigo os gibi pil süresini düşüren farklar zaten gözle görülür. Bu seninle tartışmaya devam edecek bir konu değil.

Kamerada keza boşa tartışırız. Sen nasıl bir karşılaştırma yaptın bilmem ama bazı değerler senin aaa güzel değil demenle olmuyor. Note4ün arka kamerası p10sten iyi olsun

Ram reklam için kullanılmaz. Aynı anda birden fazla uygulama veya bir uygulamayı uzun süre kullandığında farkını ortaya çıkarır. 4 ram 2de olsa değişmez demen Ramin üstlendiği Ara Bellek görevinden bir şey anlamadığını ortaya çıkarır. Ayrıca iki cihazın ram frekansı, yani veri yolu hızıda aynı değil. 933 mhz'ye 825 şeklindedir.

Yani telefonlarda 3 ana unsur vardır. Ram işlemci ve android versiyonu. Hadi helio p10u geçtim. Ram mhz'i daha hızlı ve amigo os kıyaslamasız daha stabil. Sen bıdı bıdı savun ama 4 ram > 2 ram
Birçok standart uygulamada sürekli gelişir ve işlemciden ziyade ram kullanım oranları artar. Eğer ram mümkün olduğunca yüksek olursa uygulamalar geliştiği için telefonu çöoe atmazsın. Ve kimse samsung bi süre sonra kasıyo donuyo demez. Bu terimde piyasanın genel algısıdır.

Android rom sayısını kıyaslamaman gerekir. Biri 2 yıldan fazla olmuş, diğeri 6 ay olmamış. Derdin güncelleme ise note4ü takip etmesemde 10s 7 güncellemesi alacak

3D doğru düzgün çalışmıyor zaten en ileri saçmaladığın nokta. Hem note4 kullanıyorsun. Hem p10sin yok. Hem kullanmış gibi göeünmeye çalışıyorsun. Hemde götünden uyduruyorsun. Bende 3d touchta, knock onda, edge barda çatırrrr çatır çalışıyo. Çalışmayan varsa verir servise, 1 ay olmadıysa alalı iade alır, 1 ayı geçtiyse firma yapar gönderir.

3d touch doğru dürüst çalışmıyomuş. Bence parmağın bozulmuştur basamıyosan

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Konu disina fazlasiyla cikmis bulunmaktayiz. Herkes icini döktügüne göre konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...