Redmi note 9pro

rada6116

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar 1 hafta icerisinde telefon alicam uzunca sure arastirdim ve redmi note 9pro'nun 6/64 versiyonunu almaya karar verdim merak ettigim sey acaba uzun kullanimda ekranda ghost screen sorunu yasarmiyim?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Kader kısmet...

Telefon çıkalı daha 1-2 hafta olmadı :D Millet nereden bilecek uzun kullanımda Ghost Screen sorunu olurmu diye. Hİçbir telefonda olmaz gider senden olur veya herkeste olan kronik sorun iken senin telefonda olmaz bunlar birazda şansı işi.

rada6116

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kader kısmet...

Telefon çıkalı daha 1-2 hafta olmadı :D Millet nereden bilecek uzun kullanımda Ghost Screen sorunu olurmu diye. Hİçbir telefonda olmaz gider senden olur veya herkeste olan kronik sorun iken senin telefonda olmaz bunlar birazda şansı işi.
haklisin telefon biraz sans isidir ama gecmiste bazi telefonlar ciktiktan birkac gun sonra kronik hatalarla karsilasmisti bazi markalar ekran konusunda tırt,umarim redmi iyidir.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
haklisin telefon biraz sans isidir ama gecmiste bazi telefonlar ciktiktan birkac gun sonra kronik hatalarla karsilasmisti bazi markalar ekran konusunda tırt,umarim redmi iyidir.

Redmi Xiaominin alt markası. ( Genelde amacı ucuz telefon üretmek. Ucuz mal demekte kaliteden taviz vermek demek. )
Alabiliyorsan bütçeni az daha arttırıp Xiaomi Note 10 lite almanı öneririm. ( Kalite ve donanım olarak çok fark var Redmi serileri ile. )

rada6116

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Redmi Xiaominin alt markası. ( Genelde amacı ucuz telefon üretmek. Ucuz mal demekte kaliteden taviz vermek demek. )
Alabiliyorsan bütçeni az daha arttırıp Xiaomi Note 10 lite almanı öneririm. ( Kalite ve donanım olarak çok fark var Redmi serileri ile. )
redmi ucuz uretsede onceki serilerinde hicbir ekran vb sorun cikmamisti,eger butcem 3500 tl olsaydi mi note 10 lite alirdim ama maalesef okadar butcem yok insallah telefon sorun cikarmaz.

ErdalTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kullanıyorum bir haftadır cayır cayır