BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,970
4 uzun,bir süre bence.Android cihazlar için.Telefndan tam yzamıyorm pc ye geçecegim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun değil en fazla 4
4 uzun,bir süre bence.Android cihazlar için.Telefndan tam yzamıyorm pc ye geçecegim.
Uzun değil en fazla 4
Ewt sizce şimdi sipariş etmeli miyim?Oppo weya realme olmas sa M51 kalyor sadece
Evet android için uzun.4 uzun,bir süre bence.Android cihazlar için.
Ben olsam m5q almasdım. çok buyuk we agır bir telefon.Ewt sizce şimdi sipariş etmeli miyim?
Aslında emin değilim ürünün orijinal gelmemesinden yana korkum war
Realme 7 veya Poco X3, bence.Ewt sizce şimdi sipariş etmeli miyim?
Aslında emin değilim ürünün orijinal gelmemesinden yana korkum war
Bencede. öyle zaten 4 yıl kullanacağımı zannetmem en fazla iki yıla dğiştiririm herhalde.4 uzun,bir süre bence.Android cihazlar için.
7 24 sosyal medyaya girsem kaç saat götütür.
Hocam,biraz yazınıza dikkat edin.Anlaşılmıyor bazı kelimeler.Bencede. öyle zaten 4 yıl kullanacağımı zannetmem en fazla iki yıla dğiştiririm herhalde.
Youtbe da reno4 batarya testi yazp bakabilr konu sahibi.Daha önce kullanmadığım için fikrim yok.
Poco x3 te dşüşündüm ama kuzenim aldı o telefonu bn alırsam özenti olurumRealme 7 veya Poco X3, bence.
Tam butçe kac tlPoco x3 te dşüşündüm ama kuzenim aldı o telefonu bn alırsam özenti olurum
Afedersiniz daha dikkatli olacağım.Hocam,biraz yazınıza dikkat edin.Anlaşılmıyor bazı kelimeler.
3500 ama 3700 e kadar çıkabilirTam butçe kac tl
Realme 7 pro, oppo reno 4 , M51 bu bütçede alınabilir cihazlar.3500 ama 3700 e kadar çıkabilir
İphone 7 alınmaz.oppo reno 4, realme 7 pro ve iphone 7
Önerdiğim cihazlar bu bütçenin en iyi cihazları.Arkadaşlar bakın ben 16 yaşındayım ve bu telefon mevzularından pek fazla anladığım söylenemez. aklıma ne yatarsa onu alrım lütfen uygun şeyler önerin
Realme 7 pro, oppo reno 4 , M51 bu bütçede alınabilir cihazlar.
Hafızası yeterli olmuyor iphone 7 nin hafızası 32 gboppo reno 4, realme 7 pro ve iphone 7
hepsini kullandım ve iphone 7 aralarında en az kasan(hiç kasmayan) ve en hızlı olan. oyun oynamayan biri için en iyi seçim.İphone 7 alınmazç
64 gb seçeneğide varHafızası yeterli olmuyor iphone 7 nin hafızası 32 gb
İphone 7 4 yıllık bir cihaz. Gerek kamera gerek batarya,ekran açısından geride kalıyor.hepsini kullandım ve iphone 7 aralarında en az kasan(hiç kasmayan) ve en hızlı olan. oyun oynamayan biri için en iyi seçim.
2 3 hafta mı?? Çok abartıyorsunuz o 2-3 yıl olmasın?herşey kagıt üzerindeki özelliklerle olmuyor. m51 ve reno 4 kullanan biri olarak bunların 2 3 hafta sonra yavaşladıgını göreceksiniz.
bataryası 4,30 saat ekran süresi veriyor zaten 3 saatten fazlası insan için zararlı.kamera olarak instagram gibi uygulamalarda iphone 7 nin kamerası hepsinden daha iyiİphone 7 4 yıllık bir cihaz. Gerek kamera gerek batarya,ekran açısından geride kalıyor.
Hocam Realme 7,Poco X3 kullandınız mı?hepsini kullandım ve iphone 7 aralarında en az kasan(hiç kasmayan) ve en hızlı olan. oyun oynamayan biri için en iyi seçim.
64 gb seçeneğide var
Tamam,hocam anladık.bataryası 4,30 saat ekran süresi veriyor zaten 3 saatten fazlası insan için zararlı.kamera olarak instagram gibi uygulamalarda iphone 7 nin kamerası hepsinden daha iyi
İnsan için zararlı ama belki telefonu alacak kişi derse girecek en az 7 saat kullanacak.bataryası 4,30 saat ekran süresi veriyor zaten 3 saatten fazlası insan için zararlı.kamera olarak instagram gibi uygulamalarda iphone 7 nin kamerası hepsinden daha iyi
hiç abartmıyorum m51 3 hafta kullandım ve vasat batarya hariç bataryaya sözüm yok2 3 hafta mı?? Çok abartıyorsunuz o 2-3 yıl olmasın?
realme 7 kullanmadım poco da su an 11 ve reno2z kullanmaktayım.Hocam Realme 7,Poco X3 kullandınız mı?
Tamam,hocam anladık.
Anlamıyorsunuz bu işlerden.
ben görüşümü bellirttim.İnsan için zararlı ama belki telefonu alacak kişi derse girecek en az 7 saat kullanacak.
Ne gibi sıkıntısı var M51 in? Batarya kamera, performansı gayet iyi. Görüşünüz yanlış konu sahibi gidip iphone 7 alsa sorumlusu sizsiniz.hiç abartmıyorum m51 3 hafta kullandım ve vasat batarya hariç bataryaya sözüm yok
realme 7 kullanmadım poco da su an 11 ve reno2z kullanmaktayım.
ben görüşümü bellirttim.
720g ile 730g nin arasında hiç fark yok denecek kadar az bu senin için bir eleme seçeneği olmasın.m51 i kullanmış olduğum için almamanı tavsiye ederim.Arkadaşlar haklisiniz batarya ve 2 gb ram farkı olduğu için m51 daha güzel ama bir telefonda en önemli özellik işlemcisidir yaptığımız araştırmalara göre redmi 9 pro nun işlemcisi m 51 birden daha iyi onun için işlemci farkına bakmak lazım bence?Ama yine de kararsızım.
Yhaa aslında bulunduğumuz döneme de bakacak olursak internetten almak sakıncalı değil ama bazen de düşünmeden edmiyorum ya ithal ürün falan gönderirlerse diye.
720g ile 730g nin arasında hiç fark yok denecek kadar az bu senin için bir eleme seçeneği olmasın.m51 i kullanmış olduğum için almamanı tavsiye ederim.Arkadaşlar haklisiniz batarya ve 2 gb ram farkı olduğu için m51 daha güzel ama bir telefonda en önemli özellik işlemcisidir yaptığımız araştırmalara göre redmi 9 pro nun işlemcisi m 51 birden daha iyi onun için işlemci farkına bakmak lazım bence?Ama yine de kararsızım.
Yhaa aslında bulunduğumuz döneme de bakacak olursak internetten almak sakıncalı değil ama bazen de düşünmeden edmiyorum ya ithal ürün falan gönderirlerse diye.
7'nin son yılları.hiç abartmıyorum m51 3 hafta kullandım ve vasat batarya hariç bataryaya sözüm yok
realme 7 kullanmadım poco da su an 11 ve reno2z kullanmaktayım.
ben görüşümü bellirttim.