Redmi Note 9 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029

flag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ben redmi telefonlar hakkında pek iyi düşünmüyorum gerek yazılımı gerek malzemeler olsun kötü. simdi bazıları sallama diyecek ama note 8 pro android 11 almayacak en basit örnek bu.

flag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
oppo reno 4, realme 7 pro ve iphone 7

Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar bakın ben 16 yaşındayım ve bu telefon mevzularından pek fazla anladığım söylenemez. aklıma ne yatarsa onu alrım lütfen uygun şeyler önerin

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
oppo reno 4, realme 7 pro ve iphone 7
İphone 7 alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bakın ben 16 yaşındayım ve bu telefon mevzularından pek fazla anladığım söylenemez. aklıma ne yatarsa onu alrım lütfen uygun şeyler önerin
Önerdiğim cihazlar bu bütçenin en iyi cihazları.
@alpotter ve @Erenist2020 doğrulayacaktır.
Realme 7 pro, oppo reno 4 , M51 bu bütçede alınabilir cihazlar.

flag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

flag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
herşey kagıt üzerindeki özelliklerle olmuyor. m51 ve reno 4 kullanan biri olarak bunların 2 3 hafta sonra yavaşladıgını göreceksiniz.

flag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İphone 7 4 yıllık bir cihaz. Gerek kamera gerek batarya,ekran açısından geride kalıyor.
bataryası 4,30 saat ekran süresi veriyor zaten 3 saatten fazlası insan için zararlı.kamera olarak instagram gibi uygulamalarda iphone 7 nin kamerası hepsinden daha iyi

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
hepsini kullandım ve iphone 7 aralarında en az kasan(hiç kasmayan) ve en hızlı olan. oyun oynamayan biri için en iyi seçim.

64 gb seçeneğide var
Hocam Realme 7,Poco X3 kullandınız mı?

bataryası 4,30 saat ekran süresi veriyor zaten 3 saatten fazlası insan için zararlı.kamera olarak instagram gibi uygulamalarda iphone 7 nin kamerası hepsinden daha iyi
Tamam,hocam anladık.
Anlamıyorsunuz bu işlerden.

flag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
2 3 hafta mı?? Çok abartıyorsunuz o 2-3 yıl olmasın?
hiç abartmıyorum m51 3 hafta kullandım ve vasat batarya hariç bataryaya sözüm yok

Hocam Realme 7,Poco X3 kullandınız mı?

Tamam,hocam anladık.
Anlamıyorsunuz bu işlerden.
realme 7 kullanmadım poco da su an 11 ve reno2z kullanmaktayım.

İnsan için zararlı ama belki telefonu alacak kişi derse girecek en az 7 saat kullanacak.
ben görüşümü bellirttim.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
hiç abartmıyorum m51 3 hafta kullandım ve vasat batarya hariç bataryaya sözüm yok

ben görüşümü bellirttim.
Ne gibi sıkıntısı var M51 in? Batarya kamera, performansı gayet iyi. Görüşünüz yanlış konu sahibi gidip iphone 7 alsa sorumlusu sizsiniz.

M51 reno 2 z ye bin basar

flag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar haklisiniz batarya ve 2 gb ram farkı olduğu için m51 daha güzel ama bir telefonda en önemli özellik işlemcisidir yaptığımız araştırmalara göre redmi 9 pro nun işlemcisi m 51 birden daha iyi onun için işlemci farkına bakmak lazım bence?Ama yine de kararsızım.

Yhaa aslında bulunduğumuz döneme de bakacak olursak internetten almak sakıncalı değil ama bazen de düşünmeden edmiyorum ya ithal ürün falan gönderirlerse diye.
720g ile 730g nin arasında hiç fark yok denecek kadar az bu senin için bir eleme seçeneği olmasın.m51 i kullanmış olduğum için almamanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar haklisiniz batarya ve 2 gb ram farkı olduğu için m51 daha güzel ama bir telefonda en önemli özellik işlemcisidir yaptığımız araştırmalara göre redmi 9 pro nun işlemcisi m 51 birden daha iyi onun için işlemci farkına bakmak lazım bence?Ama yine de kararsızım.

Yhaa aslında bulunduğumuz döneme de bakacak olursak internetten almak sakıncalı değil ama bazen de düşünmeden edmiyorum ya ithal ürün falan gönderirlerse diye.
720g ile 730g nin arasında hiç fark yok denecek kadar az bu senin için bir eleme seçeneği olmasın.m51 i kullanmış olduğum için almamanı tavsiye ederim.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970

ben görüşümü bellirttim.
7'nin son yılları.
Çok saçma bir öneri.