batuhan67
Doçent
Benim dediğimi gördünüz mü aile içinden birinin kartı ile alma şansın varmıKamerası nasıl onun?
Benim dediğimi gördünüz mü aile içinden birinin kartı ile alma şansın varmıKamerası nasıl onun?
Eline alıp bakmadıkça olmaz diyolarBenim dediğimi gördünüz mü aile içinden birinin kartı ile alma şansın varmı
Off ya büğtn aileler böylemi ya babamda aynısını diyordu bana bende amcama söyledim oda babamı ikna etti o zaman vatana veya teknosaya gidip inceleyebilirsin almak istediğin cihazı realme 7 vatanda 3500 TL stoktaki mağazalara bak eğer bulunduğunuz şehirdeki mağazada varsa inceleyin sonra netten alınEline alıp bakmadıkça olmaz diyolar![]()
Papara kart sipariş verin içine yükleyin bende korkmuştum başta ama bir sıkıntı olmaz elinize 15 günde ulaşır kart.Mağazadan alabiliyorum![]()
15 gün çok ve ailem intten almak için izin verse banka kartından alırım zatenPapara kart sipariş verin içine yükleyin bende korkmuştum başta ama bir sıkıntı olmaz elinize 15 günde ulaşır kart.
Kanka çok haklısın ama şunu söyleyim papara kart bana 1.5 ayda geldi sonraki kartım tam 1 ayda geldi çok geç geliyorPapara kart sipariş verin içine yükleyin bende korkmuştum başta ama bir sıkıntı olmaz elinize 15 günde ulaşır kart.
Bence başarılı.Kamerası nasıl onun?
Oppo A52'nin A72'den de pek farkı yok değil mi depolama ve kamera dışında. Mesela işlemcileri diğer birkaç donanımları vs. aynı değil mi?Bence başarılı.