Ya, indirim olacak diye düşündüm ama Vatan/Teknosa/MediaMarkt hiçbir indirim yapmadılar2999 TL'ye almak zorunda kalacağım
Gece Teknosa'da 2849 TL, Vatan'da 2770 küsür TL oluyor ama gündüz 2999 TL, çıldırıcam!
Mağazaların stoklarına henüz gelmedi bugün ve telefon almaya gideceğimO fiyatlara kadar bütçeniz varsa realme 7 almanızı öneririm
İlla mağazadan mı alacaksınız Amazon veya Hepsiburada da daha uygun fiyat oluyor oralara göreMağazaların stoklarına henüz gelmedi bugün ve telefon almaya gideceğim![]()
Gece sipariş verin.Ya, indirim olacak diye düşündüm ama Vatan/Teknosa/MediaMarkt hiçbir indirim yapmadılar2999 TL'ye almak zorunda kalacağım
Gece Teknosa'da 2849 TL, Vatan'da 2770 küsür TL oluyor ama gündüz 2999 TL, çıldırıcam!
Mağazadan alabiliyorumGece sipariş verin.
Madem mağazadan alacaksınız arkadaşın dediği gibi gece sipariş verin yine vatandan almış oluyorsunuz yaniMağazadan alabiliyorum![]()
İnternetten değil yani karttan ödeme yapamıyorumMadem mağazadan alacaksınız arkadaşın dediği gibi gece sipariş verin yine vatandan almış oluyorsunuz yani
Hmmmİnternetten değil yani karttan ödeme yapamıyorum![]()
Eğer kartınız yoksa Papara'ya kayıt olabilirsiniz. Papara'da için yaş sınırı vs yok.İnternetten değil yani karttan ödeme yapamıyorum![]()
Peki vatana gidip hiç sordunuzmu kasada falan bazen düşüyorlar fiyattanİnternetten değil yani karttan ödeme yapamıyorum![]()
Hayır.Peki vatana gidip hiç sordunuzmu kasada falan bazen düşüyorlar fiyattan
Kanka sorun şurada vatan da FP ürün nasıl önerelim o gibi mağazalar fiyatları biraz yüksek tutuyorlarÇok büyük mü kazık yemiş olacağım ya da bana Vatan'dan şu anki fiyatlardan en f/p ürünü söyleyebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır.
O fiyata çok daha güçlü bir telefon alabilecekken güçsüz bir telefon almış olacaksınız. Realme 6 ve Realme 7 gibi telefonlar gayet iyi. Vatan ile ilgili görüşlerim belli zaten kendi isimlerini kullanarak milleti kandırıyorlar.Çok büyük mü kazık yemiş olacağım ya da bana Vatan'dan şu anki fiyatlardan en f/p ürünü söyleyebilir misiniz?
Realme 7, mağazalara gelmiş ve 3500 TL'ye satılıyor. Bütçe arttırma imkanınız varsa düşünebilirsiniz.Çok büyük mü kazık yemiş olacağım ya da bana Vatan'dan şu anki fiyatlardan en f/p ürünü söyleyebilir misiniz?
Hayır.
Ailen deki birinin kartı ile alsanÇok büyük mü kazık yemiş olacağım ya da bana Vatan'dan şu anki fiyatlardan en f/p ürünü söyleyebilir misiniz?
Hayır.
ÇokRealme 7, mağazalara gelmiş ve 3500 TL'ye satılıyor. Bütçe arttırma imkanınız varsa düşünebilirsiniz.
Çok pahalıRealme 7, mağazalara gelmiş ve 3500 TL'ye satılıyor. Bütçe arttırma imkanınız varsa düşünebilirsiniz.
Zaten o fiyata gidip realme 7 pro almak varken neden realme 7 alınsınki mağazalar kazıkÇok pahalı![]()
Kamerası nasıl onun?2599 TL'ye Oppo A52 düşünebilirsiniz.