ben hepsiburadadan aldım faturam var evofonedanKvk yada evofone dan garanti sorgulaması yapın. Nereden aldınız aldığınız yer size bilgi vermedi mi?
ben hepsiburadadan aldım faturam var evofonedanKvk yada evofone dan garanti sorgulaması yapın. Nereden aldınız aldığınız yer size bilgi vermedi mi?
11 0.6 güncellemesini yapan varmı bana daha yeni geldi de eksisi varmi
Arkadaşlar kamera ayarlarını varsayılan 30fps olarak yazıyor onu 60 fps'e nasıl çıkaracaz ayarlar kısmında yok hızlı seçimde de üstüne tıklayınca 720p 1080p ve 4k değişikliği oluyor fps değişikliği olmuyor
Sistem uygulamalarını kaldırmak mı istiyorsunMerhaba, bugün itibariyle Red Mi Note 8 Pro satın aldım ve sistem servislerini (hizmetlerini) kontrol etmek istiyorum. Bunu yapabileceğim bir yöntem mevcut mu?
Fakat benim düşüncem o ekran çok şey farkettiriyor. AMOLED'in kalitesi bir başka. Daha canlı, daha parlak.1000 lira fark Mi9 T ile Redmi Note 8 Pro arasında varsa kesinlikle Redmi Note 8 Pro almanı tavsiye ederim.2 cihazın Amoled ve LCD ekrandan başka bir farkı yok gibi.Parmak izi okuyucusu önde kamera pop_up diye 1000 lira vermek gereksiz olur.
Hayır, ben onun yöntemini buldum. Sorduğum şey android’de arka planda çalışan hizmetlerin listesini görebilmek. Yani nasıl anlatsam ki size... şöyle düşünün. Mesela android 4.1.2 JellyBan sürümünde ‘Ayarlar > Uygulama Yöneticisi” sekmesine girdiğinizde 3 adet bölüm vardı. Oradan çalışan hizmetleri görebiliyorduk. Örneğin: com.facebook.tr gibi.Sistem uygulamalarını kaldırmak mı istiyorsun
Hayır olmazsın aksine 400 tl karda olursun al gitsin hem RN8 Pro daha iyiİMEİ atılmış RN8 pro almayı düşünüyorum (1800 TL).
Hata yapmış olurmuyum?
Tr garantili RN 8 arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
@AlteredTech hocam İPhone 6 kullanan dostumu RN8 Pro'ya geçirmeyi ikna ettim onun da kafasına yattı malum bataryası cinnet geçirtiyor internetten telefonu gösterdim baya hoşuna gitti özellikle mavi rengini çok beğendi aldığı zaman yapması gereken ayarlar nelerdir dostum daha çok ınstagram whatsapp fizzy kullanır ortalama bir kullanıcıdır öyle oyun falan oynamaz ama belki RN8 Pro'ya geçince Asphalt 9 oynar belli mi olur
İMEİ atılmış RN8 pro almayı düşünüyorum (1800 TL).
Hata yapmış olurmuyum?
Tr garantili RN 8 arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum telefonlardan gram anlamıyor OnePlus markasını da bilmez RN8 Pro'yu da ben önerdim bu arada İPhone 6'dan geçecek tıpkı senin gibiDefault MIUI uygulamalarındaki önerileri kaldırsa yeter olur. (reklam hiç çıkmaz.) Onun dışında yapılcak çok bir şey yok. Batarya'da 20-80 kuralını uygularsa daha uzun süre kullanabilir. Cihazı aldığımda G90T çöp diyen bazı arkadaşlar vardı ama yanlış düşündükleri bir kez daha çıktı. 5 aylık kullanımda bir kez bile kasma ya da takılma olmadı. Dostun da OnePlus Fanıysa Abstruct uygulamasından orijinal wallpaperları indirebilir Ben bile oyun oynayarak günü %35-40 seviyelerinde kapatıyorum, arkadaşının senaryosunda 1.5 gün, belki 2 gün bile gidebilir batarya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2200'e çıkıp TR garantili RN8 Pro alamıyorsan Realme 5 Pro öneririm. Yakın bir arkadaşım 3 hafta önce önerimle cihazı aldı, şuan gayet memnun.
Merhaba benim bu ekran yada pil sürem iyimibana kötü gibi geliyorsa kendini kitle karsilastirirmisinDefault MIUI uygulamalarındaki önerileri kaldırsa yeter olur. (reklam hiç çıkmaz.) Onun dışında yapılcak çok bir şey yok. Batarya'da 20-80 kuralını uygularsa daha uzun süre kullanabilir. Cihazı aldığımda G90T çöp diyen bazı arkadaşlar vardı ama yanlış düşündükleri bir kez daha çıktı. 5 aylık kullanımda bir kez bile kasma ya da takılma olmadı. Dostun da OnePlus Fanıysa Abstruct uygulamasından orijinal wallpaperları indirebilir Ben bile oyun oynayarak günü %35-40 seviyelerinde kapatıyorum, arkadaşının senaryosunda 1.5 gün, belki 2 gün bile gidebilir batarya.
2200'e çıkıp TR garantili RN8 Pro alamıyorsan Realme 5 Pro öneririm. Yakın bir arkadaşım 3 hafta önce önerimle cihazı aldı, şuan gayet memnun.
Merhaba benim bu ekran yada pil sürem iyimibana kötü gibi geliyorsa kendini kitle karsilastirirmisin
Tabiki sen e normalmi yoksa telefonda sorun varmidirRica etsem ekran süresini atabilir misiniz? Daha doğru bir karşılaştırma yapabilirim.
@AlteredTech bakicam demistinTabiki sen e normalmi yoksa telefonda sorun varmidirEkli dosyayı görüntüle 90244Ekli dosyayı görüntüle 90244Ekli dosyayı görüntüle 90244Ekli dosyayı görüntüle 90244Ekli dosyayı görüntüle 90245Ekli dosyayı görüntüle 90246Ekli dosyayı görüntüle 90244Ekli dosyayı görüntüle 90246Ekli dosyayı görüntüle 90246Ekli dosyayı görüntüle 90247
@AlteredTech bakicam demistin
telefonu yeni aldım neler yapılmalı ilk kurulumda işime yarayacak uygulamalar, özellikler yapmam gerekenler neler yardımcı olacak varmı
kullanil bolumu derken bulamadim resmini atarmisin banaAynı verileri atmışsınız. Kullanım bölümündeki ekran sekmesindeki verileri atar mısınız demiştim.
pil kullanimi bolumu yazinca onlar cikiyor sen bana bir resmini atarmisinAynı verileri atmışsınız. Kullanım bölümündeki ekran sekmesindeki verileri atar mısınız demiştim.
kullanil bolumu derken bulamadim resmini atarmisin bana
pil kullanimi bolumu yazinca onlar cikiyor sen bana bir resmini atarmisin
bende boyle oyun pek oynamiyorum oynasamda basit oyunlar bu arad miu 11.06 ya guncelliyimmi tavsiye edermisin performans ve batarya kullanimi kotulesiyir diyorlarda
bende boyle oyun pek oynamiyorum oynasamda basit oyunlar bu arad miu 11.06 ya guncelliyimmi tavsiye edermisin performans ve batarya kullanimi kotulesiyir diyorlarda Ekli dosyayı görüntüle 90949Ekli dosyayı görüntüle 90949
tamamVerileriniz gayet güzel, güncelleme konusuna gelirsek bence Android 10'un yayınladığı güncellemeyi bekleyin. 1 ay içinde geleceği söyleniyor.