Redmi note 8 Pro en üst kamerayla alakalı bir sorunum var!

Hasan Efe Şener

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En üst yani 64 MP kameranın üstüne parmağımı koydum ama bişey fark etmedi. Bütün kamera modlarını dolaştım ama en üst kamerayı kullanan tek mod göremedim. Telefon kaynaklı mi? biri yardım edebilir mi?

aemiroglu51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
üst kamera bokeh kamera diye biliyorum , porte çekimlerinde derinlik veriyor .

ProKağan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
En üst yani 64 MP kameranın üstüne parmağımı koydum ama bişey fark etmedi. Bütün kamera modlarını dolaştım ama en üst kamerayı kullanan tek mod göremedim. Telefon kaynaklı mi? biri yardım edebilir mi?
üst kamera bokeh kamera diye biliyorum , porte çekimlerinde derinlik veriyor .
Arkadaşın da söylediği gibi en üsteki bokeh kamerası portre fotoğraflar için bir kamera yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Portre moduna gelip elini koyarsan ve bir nesneye tutarsan dikkatlice baktığında bulanıklaştırma kalkar

Hasan Efe Şener

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler içime su serptiniz?

Ben okamerayi ana kamera sanmıştım

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Redmi Note 8'de en üst kamera "Ultra Geniş Açı Kamera" ama Redmi Note 8 Pro'da ne işe yarıyor emin değilim.

Resmi Note 8.jpeg

Redmi Note 8 Pro Quad Camera:

Redmi Note 8 Pro.jpg

Redmi Note 8 Pro'da en üst kamera "Derinlik Sensörü". 64MP'lik ana kamera üstten 2. sıradaki.

Son düzenleme:

ProKağan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Tamam işte derinlik sensörü bokeh kamerası ??

Aynen. Dediğiniz gibi.

Ben de Redmi Note 8 kullanıyorum (Pro değil). Ben de önce üst kamerayı ana kamera sanmıştım. Üst kamerayı kapattığım halde kamera çekim yapıyordu. Üst kamera bozuk zannetmiştim. Meğer geniş açı kameraymış. İlk defa çoklu kameralı telefon kullanınca insan bilemiyor. ???