Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
ya diyorum ya lamer bunlar neyin peşinde olduklari belli değil 3 5 vaat le bir takim iş yapan ezikler yakında kokusu cıkar.
1. TTnet uzun zamandır yenileme çalışması yapıyor.
2. TTnet kullanmak zorunda değilsiniz. Kullanıyor ve yine de şikayet ediyorsanız, sadece tembelsiniz. (Ben ttnet kullanmıyorum!)
3. Redhack ne derse inanacaksanız, bunu görüyorum. Seveni, sevmeyeni bilmem. Tek bildiğim eğer siz bu konu hakkında kafa yoruyorsanız, zaten adamların sosyal mühendislik oyununa gelmişsiniz demektir. Sempatizanlar her zaman işin içinde bulunan adamdan daha etkili olmuştur.
Trajikomik. Forumun kalitesi iyice düşmüş.
sen hangi ülkede yaşıyorsun? bu ülkede çoğu abone ttnete mahkum. bulunduğu bölgede ne fiber var ne kablonet.2. TTnet kullanmak zorunda değilsiniz. Kullanıyor ve yine de şikayet ediyorsanız, sadece tembelsiniz. (Ben ttnet kullanmıyorum!)
Trajikomik. Forumun kalitesi iyice düşmüş.
sen hangi ülkede yaşıyorsun? bu ülkede çoğu abone ttnete mahkum. bulunduğu bölgede ne fiber var ne kablonet.
ha diyeceksen ki "başka adsl servis sağlayıcılar da var" boş laf etmiş olursun. hepsi TT alt yapısı olduktan sonra farketmez.
not: asıl senin gibi saçma sapan mesaj yazanlar forumun kalitesini bozuyor.
sen hangi ülkede yaşıyorsun? bu ülkede çoğu abone ttnete mahkum. bulunduğu bölgede ne fiber var ne kablonet.
ha diyeceksen ki "başka adsl servis sağlayıcılar da var" boş laf etmiş olursun. hepsi TT alt yapısı olduktan sonra farketmez.
not: asıl senin gibi saçma sapan mesaj yazanlar forumun kalitesini bozuyor.
bu sözü kendine de hatırtlat evladım...Güzel bir Türk atasözü var. "Biliyorsan konuş feyz alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar".
Ben kimi soydum arkadaş öğrenci yurdumda 140 kişi gece 1' e kadar başımın etini yedi gece 11 de gidip yatacakken yok kabloydu yok hotspot ayarıydı beynim parçalandı üç tane velet gösteriş yapacak diye hemde haram olsun hakkım bun yapan herkese...
bu sözü kendine de hatırtlat evladım...
o gece tüm servis sağlaycıların interneti koptu. sadece ttnet değil. sen neden bahsediyorsun?..
iki tane ingilizce kelime yazıp kendini haklı çıkarma çabaları eskidendi. artık kimse yemiyor bu dolmaları...
boş boş konuşmayı da bırak, bildiğin şeyler varsa yaz, yoksa sus!..
ben tüm servis sağlayıcılar derken adsl kastettim zaten. ttnet ve diğerleri...Yanlışınız var sadece ADSL kullanıcılarının interneti kesildi.
Diğerlerinde en ufak bir sorun yoktu.
bunun uyduneti var fiberi var bilgi karışıklığı olmasınben tüm servis sağlayıcılar derken adsl kastettim zaten. ttnet ve diğerleri...