- Reaksiyon puanı
- 2,148
iyi ki dün belletmendim zaten internete giremedim, delirirdim yoksa
sayelerinde hız arttı.
ttnetdeki konfigrasyon ayarlarinda problem oldu bu adamlarda biz yaptık diye yok şöle böyle haberler yaptılar ezikler türkiyedekı ne kadar network uzmani varsa toplasalar bile hack yapma imkanlari okadar zor hadi yaptilar diyelim dns leri düzeltme yada bir cok ayarını 1 saatte halladerler zamanında da bole bişiler olmustu serverda temızlık yapan isciler fişi çıkarmıslardi sorunu anca cozdüler bir kac gündür zaten genel olarak ttnet de calısma var ve dün sabahtan beri ttnet e ayit arabalarla adamlar santral santral bolge bogle gezip ayarlari toparliyorlar redhack reklam pesinde kosmaya devam etsin cogunun türkiyedekı yandaslari bile ttnet in internet hizmetini kullaniyor lamerler
Ben kimi soydum arkadaş öğrenci yurdumda 140 kişi gece 1' e kadar başımın etini yedi gece 11 de gidip yatacakken yok kabloydu yok hotspot ayarıydı beynim parçalandı üç tane velet gösteriş yapacak diye hemde haram olsun hakkım bun yapan herkese...helal olsun redhacker'e tebrik ediyorum işte budur milleti soyanlara iyi bir ders olmuştur..