reddedilmek

Bu konuyu okuyanlar

kshdkashu

Öğrenci
Katılım
5 Haziran 2022
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
23
hacılar reddedildim çok fakat konuşmak istiyorum

arkadaşlarımla bir doğum günü etkinliği vardı(benim doğum günüm) sonra benim arkadaşlar doğum günü partisinde sevdiğim kıza teklif teklif edecektim fakat ben kıza ztn teklif etmiştim ima ettikleri için kızda anladı kafamı çevirdim sessizce hayır dedi ben bunun anlamını çok iyi anladığım için vaz geçtim giderken ztn çok belli ettik diyip geri döndüm ve teklif ettim ve redd kız yüzüme şöyle dedi ben arkadaşınla bunu ztn konuşuyordum şimdi o sana söylesin olurmu ben de ztn babam geliyordu diye arkamı dönüp gittim kız ile ilgili biraz bilgi vereyim

-güzellik6/10 mimikler sempatiklik10/10 ve çak kafa dengi popüler bir kız

ben buna daha önce yazdım fakat reddettti fakat yürümemiştim ben yeni yeni yürüyordum kızda buna karşılık veriyordu (ben bebeğim diyorsam o da bana diyordu)

sonra neyse ben gittikten sonra şey demiş

-bana kanka ayağına yürüyordu rahatsız oluyordum( sen bana karşılık vermesen arkadaş olduğumuzu belli etsen bende yürüme<dim)

-arkadaşım olarak görüyorum demiş
-iyi çocuk ama sew olmam
ben onu reddettim niye deniyor fln
 
Son düzenleyen moderatör:

_Zaur_

VİP üye
Katılım
17 Kasım 2017
Mesajlar
14,069
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
23,090
Puanları
113
Yaş
30
Olabildiğince uzaklaş. Yani gözüne görünme bile. Zaten olacağı varsa olurdu zorla bişeyi elde edersen eninde sonunda senden uzaklaşır ve seni çok kötü etkiler.

Yelkeni aç başka sahile.
 

serj

chemicals
Katılım
27 Ağustos 2019
Mesajlar
1,725
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
2,870
Puanları
113
Yaş
24
Her zamanki açılan konulardan sanıp okuyordum ki bir anda küfürü görünce küfür bana edilmiş gibi suratıma çarptı. Küfürün etkisinden bir süre çıkamadım, dünyanın en beklenmedik yerinde en beklenmedik küfürünü gördüm az önce.
 
Üst