İyi günler shiftdelete üyeleri. Arkadaşlar recovery hakkında bir sorunum var ve acil yardım gerekiyor. Sorunum şu ki ben yaklaşık bundan 2-3 yıl öncesine kadar bir oyun için mod yapıyordum. Oyunda Battle for Middle-Earth II. Neyse oyun pek önemli değil ama o zamanlar 2 yıl emek verdiğim o modu üniversiteye başladığım ve artık ilgilenemeyecek olduğum için nasıl bir kafayla yaptıysam sildim. Ama sonradan da pişman oldum ve tekrar o dosyalarımı geri getirmek için ne kadar uğraştıysam ne kadar çabaladıysam bulamadım. Sorun onu geri getirmek ten ziyade recovery programları ile modun olduğu klasörümü bile göremiyorum. Mod yerel disk D: de idi adını da biliyorum klasörün ama hiçbir program silinmiş dosyayı göremiyor. Ondan daha da önce sildiklerim görünüyor ama o klasörüm yoktur. İçinde yüzlerce dosya, video, resim vb. vardı boyutuda yaklaşık 300-400mb lık bir şey. Lütfen yardım edin nasıl o dosyalarımı kurtarabilirim. Görüp kurtarabilecek bir program varsa lisans bile satın alabilirim. Bu arada hdd de baya bi bad sector var ulaşılamayan orada kalmış olabilir mi? Ayrıca pc ye 2 3 defa format attım ama D: ye hiç format atılmadı. Şimdiden teşekkür ederim.