Recep ivedik 4 FRAGMAN

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Beğendim bakalim nasıl olacak

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Karakter eskidiğinden tutmaz. Zamanında gelseydi aynı izleme oranını yakalayabilirdi. Ama bizim millete belli olmaz, rekor kırdırırlar falan :D

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Saat 16 da +301 kişiydi.. Şu an 146 bin kişi izlemiş :) yine bir rekor kıracak gibi görünüyor.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
3 milyon garanti izleyeni olur, güzel de para kazanır.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Recep ıssız adada sinemaya gitmem bu film için ama tv ye geldimi izleriz artık :D

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Guzel bisey oldu galiba bu sefer acun kizmasin :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
küfür ne zamandan beri insanları güldürüyor?? eğer küfür ve argo seni güldürüyorsa sorun var demektir...

herkesin bel altı konuşuyor, milletin anasını bacısını ağzına sakız ediyor olması bu davranışın ahlak açısından uygun olduğunu göstermez.

not: hayatımda küfür etmiş adam değilim.

şu kesin ki recep ivedik tiplemesi tam bir iğrençlik abidesi. türk sineması neden gelişmiyor diye sormayın. türk sineması bence en yüksek dönemini herkesin dalgasını geçtiği yeşilçam döneminde yaşadı. ve şuan ölü...
eğer bu recep ivedik en çok izlenen ilk 5 filmin içindeyse ben türk filmi izlemem...

kesin cevap: evet hiç hemde hiç komik değil.

beni anlamadığınız açık verdiğim örnekte küfürün güldürmediğini söyledim zaten espiri küfürlüyse yapacak birşey yok

türk sinemasından bahsetmeyin amerikan sinemasında her iki cümleden birisinde küfür var sayyın ahlak abideleri:cursing:

P@ssw0rd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden bu kadar takılıyoruz ki arkadaşlar. Bazısı ince espri yapar düşündürür gülersin, bazısı düz espri yapar anında gülersin, bazısı şaklabanlık yapar (Recep İvedik) küfür eder gülersin. Kimseyi yadırgamayın kınamayın. Herkesin espri anlayışı farklıdır. Tamam haklısınız sanat adına hiçbir şey yok, Türk sineması için de bir kilometre taşı değil. Ama her malın bir alıcısı vardır. Türk sinemasında güzel filmler çıkmıyor diyen arkadaşlar; Bir Vizontele, Organize İşler, Babam ve Oğlum, Fetih 1453, Propaganda Hatta NewYork ta beş minare, Güneşi Gördüm daha sayılabilecek çok kaliteli filmler var. Eşkiyayıda saymadan geçemem. Yani her insanın espri anlayışına ve dizi ya da sinema beğenme ve tercih anlayışına saygı duymak lazım. Şuna da eminim ki burada beğenmedim diyen olumsuz eleştriler yapan çoğu arkadaş sinemada izlemese de internetten yada TV den kesin izleyecektir. Saygılar...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bel altıymış bel üstüymüş umrumda değil benim, güldürüyorsa izlerim.. küfür var, gülmeyeyim diye kasım kasım kasılmam.. televizyonda öpüşme sahnesi çıkarsa siz kafanızı çevirin, ben hepinizin yerine izlerim.. küfürlü espri varsa siz kulağınızı tıkayın, ben sizin yerinize gülerim :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Son yıllarda güzel filin derken sinan çetin in kağıt diye bir filmi vardi hani çok bilinmesede begendim ben

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
3.500.000 izleyiciyi geçecektir

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
beni anlamadığınız açık verdiğim örnekte küfürün güldürmediğini söyledim zaten espiri küfürlüyse yapacak birşey yok

türk sinemasından bahsetmeyin amerikan sinemasında her iki cümleden birisinde küfür var sayyın ahlak abideleri:cursing:
peki ben hangi cümlemde amerikan filmlerini sevdiğimi ve her seferinde dünyayı kurtaranları hayranlıkla izlediğimi söyledim :P
kemal sunal filmlerinde küfür yok ama güldürüyor. türk sinamasından kastım buydu. ameriakn filmlerini izlediğim kanısına nereden vardıysan... :confused1:

benim senin yorumundan anladığım tek şey şuydu: komikse küfürlü olması önemli değil. buda demektir ki küfürlü argo sözler de komiktir.
bende dedim ki argo asla komik olamaz.

ahlak abidesi derken ?? :D (bu cümleden nefret ediyorum :hammer:)
küfretmenin, argo şeylere gülmenin, doğru olmadığını söylemek yanlış bir şey mi :confused1:

şunu tekrar belirteyim: "bence," bu recep ivedik tiplemesi komikse ve ülkemizde ilk 5 teyse halkımızın espri anlayışının altında argo ve küfür yatıyor demektir.
hani diyorlar ya "küfür hayatın içinde"... :cursing:
küfrü hayatın içine bunu söyleyenler soktu... eskiden meddah lar düzgün esprilerle güldürürdü. şimdikiler bol keseden bel altı vuruyorlar... insanların yaratılışını espri konusu yapıyorlar. bizimkilerde gülüyorlar. onlarda kazanıyorlar.......

facebookta küfür espriler başlığı altında binlerce sayfa var. nette bir sürü bu konuda site var. niçin? küfür güldürdüğü için mi? örnek
herkesin film zevki farklıdır. kimi bilim kurgu sever. kimi dram. kimi aksiyon. kimi kolay kolay gülmez. kimileri de belaltı esprilere sınırlarını zorlarcasına kahkaha atar... buna kimse karışamaz. ortak noktamız bu. ama anlatamadığım şey şu:
recep ivedik komik değil bence. ve esprileri iğrenç.

hani sırf küfür var diye kendimi gülmemek için kasmıyorum
yada cinsel içerikli bir sahne çıkınca kafamı çevirmiyorum [MENTION=51495]oslun[/MENTION] o tarz filmleri zaten hiç izlemem. kafamı çevirmeme gerek kalmıyor.

inanıyorum ki bu filmin beşincisi de çıkar.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Her zaman ki tartışmalar gene başlamış..

Benim anlamadığım giden gider, gitmeyen gitmez...İzleyen de izler izlemeyen de izlemez.. Bu kadar basit değil mi bu formül?
Neyin tartışması yapılıyor..

Adam SANAT filmi çekmiyor... Ne çektiği de önceki 3 filmden belli.. Herkesin zevki kendine.. (Torrentler sağolsun) Genelde sinemaya gitmediğim halde İvedik'in 3 filmine de, hem de arkadaşlarımı toplayarak gittim.. Maksat stres atmaksa bal gibi de attık.. Gittik Güldük Eğlendik.. Bu kadar basit..

Filmi izlerken de Sanatsal mı olmuş, Efektler Nasılmış, Kaç Paraya Kaç Günde çekmiş, Çok mü küfürlüymüş falan filan diye de düşünmedik.. Sadece gülmeye eğlenmeye gittik.. Bunu yapabiliyorsanız siz de gidin.. Yapamıyorsanız da ne seviyorsanız gidin onu izleyin sinemada.. Sonuçta kimsenin boğazını sıkıp sinemaya zorla götürmüyorlar..

Ayrıca filmi beğenmeyip, üslup olarak yanlış bulanlara da kesinlikle saygı duyuyorum. Yine de dediğim gibi herkesin zevki kendine..

Şimdiden benim gibi filmi sinemada izleyecekler için bol kahkahalı, eğlenceli güzel bir seyir dilerim.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yiyin birbirinizi :hammer::mrgreen::glare::D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
İyi Düşünmüş Şahan Survivor Olayını :) Ben kesin İzlerim bu Filmi Sinema Felsefesine Girmeyen Kendi Tarzı Bir Film
Gerçi Şahan'ı Pek Sevmem Ama Recep İvedik Karakteri Bir Değişik Geliyor .

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evlatlar size ne adam filmini yapmış beyaz perdede oynayacak beğenmiyorsan gitmezsin o kadar. Trollük yapıp konuya 20 30 tane mesaj yazmayın

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
peki ben hangi cümlemde amerikan filmlerini sevdiğimi ve her seferinde dünyayı kurtaranları hayranlıkla izlediğimi söyledim :P
kemal sunal filmlerinde küfür yok ama güldürüyor. türk sinamasından kastım buydu. ameriakn filmlerini izlediğim kanısına nereden vardıysan... :confused1:

benim senin yorumundan anladığım tek şey şuydu: komikse küfürlü olması önemli değil. buda demektir ki küfürlü argo sözler de komiktir.

küfretmenin, argo şeylere gülmenin, doğru olmadığını söylemek yanlış bir şey mi :confused1:

şunu tekrar belirteyim: "bence," bu recep ivedik tiplemesi komikse ve ülkemizde ilk 5 teyse halkımızın espri anlayışının altında argo ve küfür yatıyor demektir.
küfrü hayatın içine bunu söyleyenler soktu... eskiden meddah lar düzgün esprilerle güldürürdü. şimdikiler bol keseden bel altı vuruyorlar... insanların yaratılışını espri konusu yapıyorlar. bizimkilerde gülüyorlar. onlarda kazanıyorlar.......

facebookta küfür espriler başlığı altında binlerce sayfa var. nette bir sürü bu konuda site var. niçin? küfür güldürdüğü için mi? örnek
herkesin film zevki farklıdır. kimi bilim kurgu sever. kimi dram. kimi aksiyon. kimi kolay kolay gülmez. kimileri de belaltı esprilere sınırlarını zorlarcasına kahkaha atar... buna kimse karışamaz. ortak noktamız bu. ama anlatamadığım şey şu:

yada cinsel içerikli bir sahne çıkınca kafamı çevirmiyorum @oslun o tarz filmleri zaten hiç izlemem. kafamı çevirmeme gerek kalmıyor.

recep ivedik karakterini komik bulmaman normal örneğin bende yüzüklerin efendisini beğenmiyorum daha doğrusu o tarz filmleri sevmiyorum ama bu filmin kötü olduüu anlamına gelmiyor.

kişisel olarak argo ve bel altı espirilere gülmeyebilirsin fakat dünyada filmlerde küfür olağan birşey gnlük hayattaki gibi...
filmlerde hiç küfür vb şeyler olmasa gerçekçiliği sorgulanır.
kişisel olarak beğenmemek farklı bir olay ama tüm dünyanın kabul ettiği birşeyi hor görmek pek mantıklı değil.
zaten recep ivedik ve türevleri kalıcı filmler olmuyor bir kere izenip sosyal medyada bir süre espirileri paylaşılıp unutulan filmler.sanatsal yönden albenisi olmayan kullan at tarzı

espiri veya komikliği ahlak kalıplarına sokmak bana doğru gelmiyor kısacası.
kişi kurum veya belirli bir kesimi hukuksal olarak haklarını ihlal etmediği sürece normal.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
:D

12118_732209043478859_821698068_n.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her zaman ki tartışmalar gene başlamış..

Benim anlamadığım giden gider, gitmeyen gitmez...İzleyen de izler izlemeyen de izlemez.. Bu kadar basit değil mi bu formül?
Neyin tartışması yapılıyor..

Adam SANAT filmi çekmiyor... Ne çektiği de önceki 3 filmden belli.. Herkesin zevki kendine.. (Torrentler sağolsun) Genelde sinemaya gitmediğim halde İvedik'in 3 filmine de, hem de arkadaşlarımı toplayarak gittim.. Maksat stres atmaksa bal gibi de attık.. Gittik Güldük Eğlendik.. Bu kadar basit..

Filmi izlerken de Sanatsal mı olmuş, Efektler Nasılmış, Kaç Paraya Kaç Günde çekmiş, Çok mü küfürlüymüş falan filan diye de düşünmedik.. Sadece gülmeye eğlenmeye gittik.. Bunu yapabiliyorsanız siz de gidin.. Yapamıyorsanız da ne seviyorsanız gidin onu izleyin sinemada.. Sonuçta kimsenin boğazını sıkıp sinemaya zorla götürmüyorlar..

Ayrıca filmi beğenmeyip, üslup olarak yanlış bulanlara da kesinlikle saygı duyuyorum. Yine de dediğim gibi herkesin zevki kendine..

Şimdiden benim gibi filmi sinemada izleyecekler için bol kahkahalı, eğlenceli güzel bir seyir dilerim.

Düşüncelerimin tercümanı... :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33

yada cinsel içerikli bir sahne çıkınca kafamı çevirmiyorum @oslun o tarz filmleri zaten hiç izlemem. kafamı çevirmeme gerek kalmıyor.

Doğru söze ne denir :)