Soru Realme 7 Pro Mu A52 Mi ?

furkan1080p

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Dostlarım bu iki cihaz arasında kaldım realmeyi şarjı için ve tasarım için istiyorum fakat a52de de güzel özellikler var kafam karıştı sizce ne almalı hangisi daha iyidir ? Başka cihaz önerisi varsa söylerseniz sevinirim.

SÜLEYMAN EROĞLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Kesinlikle A52. 7 pro'nun tek iyi olduğu nokta bataryasının çok daha hızlı şarj olması. Onun dışında daha uzun güncelleme desteği, daha iyi ekran(90 hz tazeleme hızı) ve daha iyi kamera için A52. Tasarım göreceli konu ama 7 pro'nun alt çerçevesi çok kalın bence.

Reaksiyon puanı
1,766
Dostlarım bu iki cihaz arasında kaldım realmeyi şarjı için ve tasarım için istiyorum fakat a52de de güzel özellikler var kafam karıştı sizce ne almalı hangisi daha iyidir ? Başka cihaz önerisi varsa söylerseniz sevinirim.
A 52 al bence reis
Birde üstüne ben realme 6pro kullanıyorum cihazın sistem uygulamaları çöp yani sadece şarj ve tasarım kurtarmaz :) mesela örnek vereyim telefonda kırmızı renk ile yazı yazamıyoruz çizemiyoruz fotoğraflara. Mesajlara bakcaz diyelim girdin bi mesaja üste kaydırdın telefon boşta olmasına rağmen birkaç saniye sonra birkaç mesaj görünüyor sadece. Bence 90hz ekrana göre fazla kasma oluyor sıkı bir samsung kullanıcısı olarak rahat rahat A52 öneririm :) birde bilen varsa yazsın accubattery indirdim batarya sağlığını %390larda fln gösteriyor sebebi ne bunun :D cihazdan mı kaynaklı sonradan indirdiğim için mi

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
A 52 al bence reis
Birde üstüne ben realme 6pro kullanıyorum cihazın sistem uygulamaları çöp yani sadece şarj ve tasarım kurtarmaz :) mesela örnek vereyim telefonda kırmızı renk ile yazı yazamıyoruz çizemiyoruz fotoğraflara. Mesajlara bakcaz diyelim girdin bi mesaja üste kaydırdın telefon boşta olmasına rağmen birkaç saniye sonra birkaç mesaj görünüyor sadece. Bence 90hz ekrana göre fazla kasma oluyor sıkı bir samsung kullanıcısı olarak rahat rahat A52 öneririm :) birde bilen varsa yazsın accubattery indirdim batarya sağlığını %390larda fln gösteriyor sebebi ne bunun :D cihazdan mı kaynaklı sonradan indirdiğim için mi
Kırmızı renk ile yazı yazabiliyoruz şuan Realme 6 kullanıyorum

Reaksiyon puanı
1,766
Kırmızı renk ile yazı yazabiliyoruz şuan Realme 6 kullanıyorum
Reis ilk tamam dedim kırmızıyla yazabiliyorduk herhalde dedim sonra aklıma takıldı baktım şu solda ki kırmızı picsart dan yaptım sağda ki sistem galeri de ki düzenle ye tıkladım öyle yazdım ve çizdim daha soluk bir renk. Eskiden siyah da yoktu güncelleme ile eklediler de zaten yazılımsal sorunlar var 2 güncelleme atıp bıraktılar ya -_-
PicsArt_06-09-09.15.45.jpg

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Galaxy A52 daha iyi. Güncelleme desteğinin uzun süreli olması avantaj. Samsung eskisi gibi değil, çoğu telefonuna hala güvenlik güncellemesi veriyor.

3 senelik Galaxy J7 Pro'ya güncelleme verdiler.