Realme 7 alınırmı Önerceğiniz başka telefon 2500 3000

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Son düzenleme:

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Realme 7 öneririm. Hoşunuza gitmez ise Oppo A73 ve Oppo A52 de düşünebilirsiniz.
O da güzel bir cihaz ama Realme 7 bir tık daha iyi. 90hz, 65W hızlı şarj, daha iyi bir kamera yabana atılacak şeyler değil.
65W Realme 7 Pro'da var diye biliyorum. :)

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
O da güzel bir cihaz ama Realme 7 bir tık daha iyi. 90hz, daha hızlı şarj, daha iyi bir kamera yabana atılacak şeyler değil.
realme 7 pro ve 7 de kamerada video sesleri almıyor diye birşey okumuştum hala birçok kişi bunun yüzünden muzdarip bir araştırın derim donanım olarak fiyat segmentinin lider telefonlarından ama yazılım konusunda biraz daha yol gerekiyor sanki çünki güncelleme ile düzelicek denilmiş ve düzelmemiş bu sorun tabi kullanım yönüne göre kişiden kişiye farklılık gösterir

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
realme 7 pro ve 7 de kamerada video sesleri almıyor diye birşey okumuştum hala birçok kişi bunun yüzünden muzdarip bir araştırın derim donanım olarak fiyat segmentinin lider telefonlarından ama yazılım konusunda biraz daha yol gerekiyor sanki çünki güncelleme ile düzelicek denilmiş ve düzelmemiş bu sorun tabi kullanım yönüne göre kişiden kişiye farklılık gösterir
Kronik olmadığı sürece bir sorun yok. Her cihaz serisinde sorunlu cihazlar olur. Yazılım olarak da çoğu firmadan daha iyi işler çıkartıyor Realme. Hem hızlı hem sorunsuz. Samsung'un bile bazen sorunları çözemediği oluyor. Bunlar olan şeyler.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Kronik olmadığı sürece bir sorun yok. Her cihaz serisinde sorunlu cihazlar olur. Yazılım olarak da çoğu firmadan daha iyi işler çıkartıyor Realme. Hem hızlı hem sorunsuz. Samsung'un bile bazen sorunları çözemediği oluyor. Bunlar olan şeyler.
aynen kanka ben sadece gördüğüm okuduğum bir haberden yola çıktım belirttim amaç yanlış yönlendirmek değil belki videoluk bir durumu vardır

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Katılıyorum almayı düşünenlerin bu konuyu araştırması lazım. Realme 7 Pro'nun videoda ses kaydetme ve video kaydı sırasında ekran kararma sorunu var hatta birkaç güncelleme aldı ama hâlâ tam anlamıyla düzeltilmedi.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Bence son iki seri için video çekim konusunda başarılı diyemeyiz. Mesela Realme 5 Pro'nun video performansı Realme 6 Pro'dan daha iyiydi gördüğüm kadarıyla. Realme 7 Pro kullanıcıları güncellemelerle iyileştirildiğini ama hala yeterli olmadığını söylüyor.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Bence son iki seri için video çekim konusunda başarılı diyemeyiz. Mesela Realme 5 Pro'nun video performansı Realme 6 Pro'dan daha iyiydi gördüğüm kadarıyla. Realme 7 Pro kullanıcıları güncellemelerle iyileştirildiğini ama hala yeterli olmadığını söylüyor.
Bu videoda ses sorunu Realme 5 Pro'da da vardı diye hatırlıyorum. Realme'nin şu işi çözmesi lazım.

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Uzun süreli olmasa da bir süre video çektim. Böyle bir sorun yaşamadım

eloz

Asistan
Reaksiyon puanı
39
10 gün kadar önce forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle aldım. Çok memnunum tavsiye ederim.
Video kaydında ses sorunu hissetmemişsiniz acaba normal ses kaydında bi sıkıntı var mı öğrenciyim ses kaydı benim için kullanılan bir özellik olacak da realme 7 istetecem ne dersiniz sorun olur mu derslerde

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Video kaydında ses sorunu hissetmemişsiniz acaba normal ses kaydında bi sıkıntı var mı öğrenciyim ses kaydı benim için kullanılan bir özellik olacak da realme 7 istetecem ne dersiniz sorun olur mu derslerde
7 dakikalık bir video çekmiştim. Sizin için tekrar dinledim seste hiçbir sıkıntı yok. Telefon çok yeni yazılım kaynaklı problemler olabilir ama düzeltileceğini düşünüyorum. Bende hiçbir sıkıntı çıkmadı. 2 haftalık deneyimlerim bunlar. Tamamen sorunsuz diyebilmem için daha uzun bir süre geçmesi gerekir.

eloz

Asistan
Reaksiyon puanı
39
7 dakikalık bir video çekmiştim. Sizin için tekrar dinledim seste hiçbir sıkıntı yok. Telefon çok yeni yazılım kaynaklı problemler olabilir ama düzeltileceğini düşünüyorum. Bende hiçbir sıkıntı çıkmadı. 2 haftalık deneyimlerim bunlar. Tamamen sorunsuz diyebilmem için daha uzun bir süre geçmesi gerekir.
Anladım tamamdır çok teşekkür ederim