Bu bütçede en mantıklı tercih.Realme 7 al geç.Önerceğiniz başka telefon 2500 3000
redmi note 9 s 6 gb ram arasında kaldımBence fiyat segmentinin en iyi cihazı. Başkasına bakmayın derim.
O da güzel bir cihaz ama Realme 7 bir tık daha iyi. 90hz, daha hızlı şarj, daha iyi bir kamera yabana atılacak şeyler değil.redmi note 9 s 6 gb ram arasında kaldım
Bütçeyi az arttırabilirseniz Poco X3 arttıramazsanız Realme 7 öneririm.Önerceğiniz başka telefon 2500 3000
65W Realme 7 Pro'da var diye biliyorum.O da güzel bir cihaz ama Realme 7 bir tık daha iyi. 90hz, 65W hızlı şarj, daha iyi bir kamera yabana atılacak şeyler değil.
Hatlar karıştı, doğruRealme 7 öneririm. Hoşunuza gitmez ise Oppo A73 ve Oppo A52 de düşünebilirsiniz.
65W Realme 7 Pro'da var diye biliyorum.
realme 7 pro ve 7 de kamerada video sesleri almıyor diye birşey okumuştum hala birçok kişi bunun yüzünden muzdarip bir araştırın derim donanım olarak fiyat segmentinin lider telefonlarından ama yazılım konusunda biraz daha yol gerekiyor sanki çünki güncelleme ile düzelicek denilmiş ve düzelmemiş bu sorun tabi kullanım yönüne göre kişiden kişiye farklılık gösterirO da güzel bir cihaz ama Realme 7 bir tık daha iyi. 90hz, daha hızlı şarj, daha iyi bir kamera yabana atılacak şeyler değil.
Kronik olmadığı sürece bir sorun yok. Her cihaz serisinde sorunlu cihazlar olur. Yazılım olarak da çoğu firmadan daha iyi işler çıkartıyor Realme. Hem hızlı hem sorunsuz. Samsung'un bile bazen sorunları çözemediği oluyor. Bunlar olan şeyler.realme 7 pro ve 7 de kamerada video sesleri almıyor diye birşey okumuştum hala birçok kişi bunun yüzünden muzdarip bir araştırın derim donanım olarak fiyat segmentinin lider telefonlarından ama yazılım konusunda biraz daha yol gerekiyor sanki çünki güncelleme ile düzelicek denilmiş ve düzelmemiş bu sorun tabi kullanım yönüne göre kişiden kişiye farklılık gösterir
aynen kanka ben sadece gördüğüm okuduğum bir haberden yola çıktım belirttim amaç yanlış yönlendirmek değil belki videoluk bir durumu vardırKronik olmadığı sürece bir sorun yok. Her cihaz serisinde sorunlu cihazlar olur. Yazılım olarak da çoğu firmadan daha iyi işler çıkartıyor Realme. Hem hızlı hem sorunsuz. Samsung'un bile bazen sorunları çözemediği oluyor. Bunlar olan şeyler.
Katılıyorum almayı düşünenlerin bu konuyu araştırması lazım. Realme 7 Pro'nun videoda ses kaydetme ve video kaydı sırasında ekran kararma sorunu var hatta birkaç güncelleme aldı ama hâlâ tam anlamıyla düzeltilmedi.realme 7 pro ve 7 de kamerada video sesleri almıyor diye birşey okumuştum hala birçok kişi bunun yüzünden muzdarip bir araştırın derim donanım olarak fiyat segmentinin lider telefonlarından ama yazılım konusunda biraz daha yol gerekiyor sanki çünki güncelleme ile düzelicek denilmiş ve düzelmemiş bu sorun tabi kullanım yönüne göre kişiden kişiye farklılık gösterir
Bence son iki seri için video çekim konusunda başarılı diyemeyiz. Mesela Realme 5 Pro'nun video performansı Realme 6 Pro'dan daha iyiydi gördüğüm kadarıyla. Realme 7 Pro kullanıcıları güncellemelerle iyileştirildiğini ama hala yeterli olmadığını söylüyor.realme 7 pro ve 7 de kamerada video sesleri almıyor diye birşey okumuştum hala birçok kişi bunun yüzünden muzdarip bir araştırın derim donanım olarak fiyat segmentinin lider telefonlarından ama yazılım konusunda biraz daha yol gerekiyor sanki çünki güncelleme ile düzelicek denilmiş ve düzelmemiş bu sorun tabi kullanım yönüne göre kişiden kişiye farklılık gösterir
ben az bişi daha koyar Realme 7 Pro alırdım AMOLED ekran ve Snapdragon için değerÖnerceğiniz başka telefon 2500 3000
Bu videoda ses sorunu Realme 5 Pro'da da vardı diye hatırlıyorum. Realme'nin şu işi çözmesi lazım.Bence son iki seri için video çekim konusunda başarılı diyemeyiz. Mesela Realme 5 Pro'nun video performansı Realme 6 Pro'dan daha iyiydi gördüğüm kadarıyla. Realme 7 Pro kullanıcıları güncellemelerle iyileştirildiğini ama hala yeterli olmadığını söylüyor.
7 Pro'da video kaydı sırasında ekran kararma ve ses sorunu var sizde de bu sorunlar var mı?10 gün kadar önce forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle aldım. Çok memnunum tavsiye ederim.
Anladım o halde Realme 7'de bu sorunlar yok cevabınız için teşekkürler.Uzun süreli olmasa da bir süre video çektim. Böyle bir sorun yaşamadım
Epey'de yazan yanlış hâlâ 2900.2600 e düştü almayanın aklı yok
Video kaydında ses sorunu hissetmemişsiniz acaba normal ses kaydında bi sıkıntı var mı öğrenciyim ses kaydı benim için kullanılan bir özellik olacak da realme 7 istetecem ne dersiniz sorun olur mu derslerde10 gün kadar önce forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle aldım. Çok memnunum tavsiye ederim.
7 dakikalık bir video çekmiştim. Sizin için tekrar dinledim seste hiçbir sıkıntı yok. Telefon çok yeni yazılım kaynaklı problemler olabilir ama düzeltileceğini düşünüyorum. Bende hiçbir sıkıntı çıkmadı. 2 haftalık deneyimlerim bunlar. Tamamen sorunsuz diyebilmem için daha uzun bir süre geçmesi gerekir.Video kaydında ses sorunu hissetmemişsiniz acaba normal ses kaydında bi sıkıntı var mı öğrenciyim ses kaydı benim için kullanılan bir özellik olacak da realme 7 istetecem ne dersiniz sorun olur mu derslerde
Anladım tamamdır çok teşekkür ederim7 dakikalık bir video çekmiştim. Sizin için tekrar dinledim seste hiçbir sıkıntı yok. Telefon çok yeni yazılım kaynaklı problemler olabilir ama düzeltileceğini düşünüyorum. Bende hiçbir sıkıntı çıkmadı. 2 haftalık deneyimlerim bunlar. Tamamen sorunsuz diyebilmem için daha uzun bir süre geçmesi gerekir.