Laufeyson
Rektör
Bildiğiniz 4000TL'ye kadar Realme 6 Pro'dan daha iyi ve daha uzun ömürlü bir telefon var mı arkadaşlar?
@Erenist2020 @alpotter @well tube @Cvnmrt
Huawei Nova5t.Bildiğiniz 4000TL'ye kadar Realme 6 Pro'dan daha iyi ve daha uzun ömürlü bir telefon var mı arkadaşlar?
Önceki konuda yazacaktım, yeni konu açacağınızı belirtince buraya yazayım dedim ;Bildiğiniz 4000TL'ye kadar Realme 6 Pro'dan daha iyi ve daha uzun ömürlü bir telefon var mı arkadaşlar?
Reno 3 de mono hoparlör var diye biliyorum.Epeyde özelliklerine baktım.Stereo hoparlör yazısı göremedim.Önceki konuda yazacaktım, yeni konu açacağınızı belirtince buraya yazayım dedim ;
Performans 6 Pro
Kamera Reno 3
Batarya 6 Pro
Ekran (ips 90 hz veya amoled 60 hz, seçim size kalmış)
Tasarım/Malzeme Kalitesi Reno 3
Ayrıca Reno 3'ün Stereo hoparlör avantajı var.
Reno 3 sadece işlemciden kaybediyor.
Fiyatı fazla biraz.Huawei Nova5t.
Az önce Epey'den baktım da 6 pro arka kamerada bataryada işlemcide daha iyiÖnceki konuda yazacaktım, yeni konu açacağınızı belirtince buraya yazayım dedim ;
Performans 6 Pro
Kamera Reno 3
Batarya 6 Pro
Ekran (ips 90 hz veya amoled 60 hz, seçim size kalmış)
Tasarım/Malzeme Kalitesi Reno 3
Ayrıca Reno 3'ün Stereo hoparlör avantajı var.
Reno 3 sadece işlemciden kaybediyor.
Nova 5T en ucuz 4349 şuan. Onun yerine P30 çok daha iyi bir seçim olur. Ancak eksileri var.Huawei Nova5t.
A71 çok mu kötüdür hocam?Nova 5T en ucuz 4349 şuan. Onun yerine P30 çok daha iyi bir seçim olur. Ancak eksileri var.
Evet,Çok kötüdür.A71 çok mu kötüdür hocam?
Kusura bakmayın hocam, pro modeli ile karıştırıyorum.Reno 3 de mono hoparlör var diye biliyorum.Epeyde özelliklerine baktım.Stereo hoparlör yazısı göremedim.
Kamera RAM ve ekran açısından iyi. SD730 5 yıl dayanmaz mı? Malzeme kalitesi diyeceksiniz ama zaten kılıfla kullanacağım. Ne dersiniz?Evet,Çok kötüdür.
Bu video yardımcı olabilir. Ön Kamerada Reno 3 daha gerçekçi geldi, video performansı da daha iyi.Fiyatı fazla biraz.
Az önce Epey'den baktım da 6 pro arka kamerada bataryada işlemcide daha iyi
Kamerası berbat. Ayrıca orta segment samsung modellerinden bir şey beklemeyin. Özellikle 6 Pro varken alınmaz.Kamera RAM ve ekran açısından iyi. SD730 5 yıl dayanmaz mı? Malzeme kalitesi diyeceksiniz ama zaten kılıfla kullanacağım. Ne dersiniz?
Mi Note 10 LiteBildiğiniz 4000TL'ye kadar Realme 6 Pro'dan daha iyi ve daha uzun ömürlü bir telefon var mı arkadaşlar?
Bence de hocam ama telefon ekran koruyucu tutmuyor.Mi Note 10 Lite
8 aydır Mi 9T'yi ekran koruyucusuz kullanıyorum ne çizik var ne bir şeyBence de hocam ama telefon ekran koruyucu tutmuyor.
Ne olur ne olmaz. Hiç düşürdünüz mü ?8 aydır Mi 9T'yi ekran koruyucusuz kullanıyorum ne çizik var ne bir şey
Evet bir kere düştüHiç düşürdünüz mü ?
Bir şey olmamış anlaşılan. Hocam ben aslında Mi Note 10 Lite'a kesin karar vermiştim ama yazılım hatalarından ve ekran koruyucu olayından vazgeçtim. Realme 6 Pro önerdiler. İkisinden birini alacağım ama karar vermek çok zor.Evet bir kere düştü
Realme 6 Pro al geç.Ne olur ne olmaz. Hiç düşürdünüz mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Mi Note 10 Lite yazılım hatalarından korkuyorum.
İkisi de üzmez hangisi içinize daha çok siniyorsa onu alınBir şey olmamış anlaşılan. Hocam ben aslında Mi Note 10 Lite'a kesin karar vermiştim ama yazılım hatalarından ve ekran koruyucu olayından vazgeçtim. Realme 6 Pro önerdiler. İkis
İşte sorun orada. İkisi de içime siniyor. Aslında Mi Note 10 Lite daha fazla ama malum ekran koruyucu.İkisi de üzmez hangisi içinize daha çok siniyorsa onu alın
ekran , batarya, işlemci gibi konularda mi note 10 lite önde. yani bir telefon alırken göz önünde bulundurulabilecek en önemli özelliklerde.İşte şimdi @Erenist2020 realme diyor, @reisemre57 mi note 10 lite diyor. İkiniz de neden olduğunu yazarsa bir karşılaştıralım.
Katılıyorum ama işlemcide sadece sentetik testlerde belli olacak şekilde Realme 6 Pro daha öndeekran , batarya, işlemci gibi konularda mi note 10 lite önde. yani bir telefon alırken göz önünde bulundurulabilecek en önemli özelliklerde.
Onun düşüncesini söyleyeyim size "telefonun markası Xiaomi ise alınmaz"Evet. @alpotter hocam çok ısrar etmişti alma diye. O da bir gelse.
Niye Realme 6 Pro? 1-90 Hz ekran hızı 2- Sade arayüz 3- Çok iyi ön kamera performansı 4- Snapdragon 720g gibi güçlü bir işlemciye sahip olması 5- Batarya performansının çok iyi olması 6-Arka kameranın güzel fotoğraflar çekebilmesi.İşte şimdi @Erenist2020 realme diyor, @reisemre57 mi note 10 lite diyor. İkiniz de neden olduğunu yazarsa bir karşılaştıralım.
Sizin yorumunuz çok tarafsız hocam. Ama onun düşünceleri de çok taraflı değil hakkını yemeyelim.Katılıyorum ama işlemcide sadece sentetik testlerde belli olacak şekilde Realme 6 Pro daha önde
Onun düşüncesini söyleyeyim size "telefonun markası Xiaomi ise alınmaz"
Niye Realme 6 Pro? 1-90 Hz ekran hızı 2- Sade arayüz 3- Çok iyi ön kamera performansı 4- Snapdragon 720g gibi güçlü bir işlemciye sahip olması 5- Batarya performansının çok iyi olması 6-Arka kameranın güzel fotoğraflar çekebilmesi.
ekran , batarya, işlemci gibi konularda mi note 10 lite önde. yani bir telefon alırken göz önünde bulundurulabilecek en önemli özelliklerde.
Xiaomi ye uzun vadede güvenmiyorum.Senin yerinde olsam Realme 6 Pro alırdım.Sizin yorumunuz çok tarafsız hocam. Ama onun düşünceleri de çok taraflı değil hakkını yemeyelim.
Benim için önemli olan pilin uzun gitmesi ve telefonun uzun ömürlü olması. Hangisini 4 yıl kullanabilirim?