- Reaksiyon puanı
- 530

Bir süredir oyuncu kadrosu ortaya çıkan ve adının 7 Şubat olduğu iddia edilen dizi bilmecesini artık çözme zamanı geldi diye düşünüyorum. Efendim, Kurtlar Vadisinin yazar ekibinden Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur, Emre Özdür Pana Filmden ayrıldıktan sonra bir proje yapmaya karar verirler. Uzun süredir bir istihbarat hikâyesi akıllarında vardır. Onu projelendirir, Reaksiyon adında bir şirket kurarlar ve Star TVyle görüşürler. Projenin kod adı iddia edildiği gibi 7 Şubat değil, şirketin adıyla aynıdır, yani Reaksiyondur. Star TV projeyi çok beğenir ve yeni sezonun iddialı dizisi yapmaya karar verir. Büyük ihtimalle adı değişecek ama oyuncu kadrosu sağlam bir ekipten kurulur.
Savcı Turgut Reaksiyonda
Dizinin önce kadın oyuncularıyla anlaşılır. Ardından erkek oyuncular seçilir. Tüm oyuncu kadrosu tamamlanmadı ama başrollerle anlaşıldı. Dizide İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Selen Soyder ve Yurdaer Okur rol alacak. Karadayıya geçtiğimiz haftalarda veda eden, cancağızım savcı Turgutun yani Yurdaer Okurun gelecek sezonda ne yapacağını merakla bekliyordum. Neyse ki, bizi fazla bekletmedi. Yine çok konuşulacak bir rolle karşımızda olacak. Reaksiyonda ayrıca Erdal Beşikçioğlu da rol alacak. Beşikçioğluyla prensipte anlaşılmış, ancak hâlâ imzalar atılmamış. O nedenle imzayı atana kadar ne olacağı belli olmaz. Eğer Beşikçioğlu dizide oynarsa Köprüden sonra Yurdaer Okurla yeniden bir projede rol almış olacak. Kod adı Reaksiyon olan dizinin kadrosu bile beni heyecanlandırdı. Yazar ekibinin tecrübesi de ortada. Umarım yeni sezonda bizi şaşırtacak bir hikâyeyle karşımızda olurlar.
Oya Doğan / Vatan