Arkadaşlar sizce Razer Blacwidow Chroma V2 klavyeye 900tl verilir mi ? Razer falan ama 900tl de az para değil üstelik bir klavye için, hep beraber tartışalım razer yerine başka mekanik klavye önerileriniz nedir ??
Bana kalırsa şunlara bir bak hem fiyatları daha uygun hemde performans iyi özellikle Logitech G910 kullandım daha önce servise gönderdiğimde yenisini gönderdiler 3 yıl garanti olayı iyiArkadaşlar sizce Razer Blacwidow Chroma V2 klavyeye 900tl verilir mi ? Razer falan ama 900tl de az para değil üstelik bir klavye için, hep beraber tartışalım razer yerine başka mekanik klavye önerileriniz nedir ??
TeşekkürlerBana kalırsa şunlara bir bak hem fiyatları daha uygun hemde performans iyi özellikle Logitech G910 kullandım daha önce servise gönderdiğimde yenisini gönderdiler 3 yıl garanti olayı iyi
LOGITECH G910 Orion Spark RGB Mekanik Gaming Keyboard US (920-008018)
STEELSERIES Apex M750 Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi
HaklısınŞu algıyı ben anlamıyorum. Bir kesim var, sürekli Razer'dan bahsediyorlar başka bir marka ismi geçmiyorÖzellikle YouTube'da geçen yaz Tigoes K2 incelemesi yapayım dedim ve beğenmedim. Yorumlarda sürekli beğenmiyorsan 600TL ver Razer al, çok paran varsa Razer al gibi şeyler söylenip duruyor. Razer markası öyle bilinenin aksine çok şahane bir marka değil. Ne klavye ne mouse ne de kulaklıkları öyle çokta kaliteli falan değil. Düzgün bir klavye alınacaksa;
gibi markaları tercih edin. Daha bir çok marka var ama Türkiye'de satışları yok denecek kadar az.
- Corsair
- Steelseries
- Logitech
- Cooler Master
- Asus
- HyperX
Daha bir çok marka var. Tüm markalar aynı bilinirlikte ve marka kalitesine sahip değil ama Razer'a boşa para vereceğinize bir çok ürün ve marka var.
- Couger
- Thermaltake
- G.Skill
- Thunder
- Ozone
- Gamdias
- Roccat
- Mionix
- Ducky
- Gigabyte
Çok zengin olursam belkiverilmez...
Aynen ama razer'in hastası olan insanlar var maaşlarını razer'e yatırıyorlarVerilmez o fiyatı vereceğime logitech set alırım efsane olur hem kaliteli bi ara razer alsam mı diye düşünüodum hocam
V1 vardi pisman oldum bosluk tusu bozuldu tuslar soyuldu bence degmez bende degistirdim steelseries aldim bendeArkadaşlar sizce Razer Blacwidow Chroma V2 klavyeye 900tl verilir mi ? Razer falan ama 900tl de az para değil üstelik bir klavye için, hep beraber tartışalım razer yerine başka mekanik klavye önerileriniz nedir ??