Razer Cortex'mi Game Booster'mi ?

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Başlığa yazdım.Konu gayet net, hangisini kullanırsam daha iyi fps alırım.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Razer cortex daha iyi ama emin olmak istiyorsanız deneyip bakın

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Başlığa yazdım.Konu gayet net, hangisini kullanırsam daha iyi fps alırım.
Bu Yazılımları Kullanasım Gelmiyor.Sizin Dışınızdaki Şeylere Karşabiliyor.Kendine Özel Güç Planı Yapmıştı Benim PC de Game Booster Bu Yüzden Yazılımsal Sıkıntılar Olmuştu.Bana Göre Unlost un En Son Attığı PC Hızlandırmayı Yapın ve Driverleri Güncellemeleri Kontrol Edin.Eğer PC Hakkında Çok Bilgiye Sahip Değilseniz OC Yapmayın.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
En güzeli ReviOS yada Ghost Spectre editlenmiş ISO ile format atıp kullanmak. Bu game booster tarzı programlar hiç bir işe yaramıyor.

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
En güzeli ReviOS yada Ghost Spectre editlenmiş ISO ile format atıp kullanmak. Bu game booster tarzı programlar hiç bir işe yaramıyor.
Hocam ISO ile format atıp kullanmak kısmını anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangisini önerirsiniz hangisini kullanayım ? linkde verirseniz indirmek için sevinirim.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Hocam ISO ile format atıp kullanmak kısmını anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangisini önerirsiniz hangisini kullanayım ? linkde verirseniz indirmek için sevinirim.

ISO dediğim olay format atma işlemi. Editlenmiş gereksiz bütün şeylerden arındırılmış sadece oyun odaklı çalışan sistemleri söyledim. Böyle gereksiz game booster gibi programları kullanmanıza gerek yok.

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
hangi programı indirmemi önerirsiniz revios mu ghost spectremi

Trieetz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Hiç birisini kullanmaz ve bilgisayardaki gereksiz hizmetleri kapatırsan daha iyi fps alırsın.

Trieetz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Beyler bu programlar sadece ram boşaltıyor. Bende sizin gibi eskiden hızlandırır falan sanardım ama bu programlar sadece 4gb yada 2 gb ram gibi düşük ram a sahip sistemlerde kullanılmalı. Bu programlar sadece ramdeki gereksiz hizmetleri kapatıyor oyunu rahat oynaya bilmeniz için.

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Beyler bu programlar sadece ram boşaltıyor. Bende sizin gibi eskiden hızlandırır falan sanardım ama bu programlar sadece 4gb yada 2 gb ram gibi düşük ram a sahip sistemlerde kullanılmalı. Bu programlar sadece ramdeki gereksiz hizmetleri kapatıyor oyunu rahat oynaya bilmeniz için.
ben sistemimim iyi bir bilgisayar olduğunumu söyledim ki (:

Trieetz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Bu programların kendiside arkada ram harcıyo hocam bunuda unutmayın. Birine tekme atııyor gelip kendi yerin alıyor o tekme attığı hizmetin.