xWhozz
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 346
Başlığa yazdım.Konu gayet net, hangisini kullanırsam daha iyi fps alırım.
Bu Yazılımları Kullanasım Gelmiyor.Sizin Dışınızdaki Şeylere Karşabiliyor.Kendine Özel Güç Planı Yapmıştı Benim PC de Game Booster Bu Yüzden Yazılımsal Sıkıntılar Olmuştu.Bana Göre Unlost un En Son Attığı PC Hızlandırmayı Yapın ve Driverleri Güncellemeleri Kontrol Edin.Eğer PC Hakkında Çok Bilgiye Sahip Değilseniz OC Yapmayın.Başlığa yazdım.Konu gayet net, hangisini kullanırsam daha iyi fps alırım.
hocam ben game booster kullanıyodum hiç fps etkilemedi cortexi deneyeceğimRazer cortex daha iyi ama emin olmak istiyorsanız deneyip bakın
Hocam ISO ile format atıp kullanmak kısmını anlayamadımEn güzeli ReviOS yada Ghost Spectre editlenmiş ISO ile format atıp kullanmak. Bu game booster tarzı programlar hiç bir işe yaramıyor.
hangisini önerirsiniz hangisini kullanayım ? linkde verirseniz indirmek için sevinirim.En güzeli ReviOS yada Ghost Spectre editlenmiş ISO ile format atıp kullanmak. Bu game booster tarzı programlar hiç bir işe yaramıyor.
Hocam ISO ile format atıp kullanmak kısmını anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangisini önerirsiniz hangisini kullanayım ? linkde verirseniz indirmek için sevinirim.
yok hocam öyle olmuyo oHiç birisini kullanmaz ve bilgisayardaki gereksiz hizmetleri kapatırsan daha iyi fps alırsın.
ben sistemimim iyi bir bilgisayar olduğunumu söyledim kiBeyler bu programlar sadece ram boşaltıyor. Bende sizin gibi eskiden hızlandırır falan sanardım ama bu programlar sadece 4gb yada 2 gb ram gibi düşük ram a sahip sistemlerde kullanılmalı. Bu programlar sadece ramdeki gereksiz hizmetleri kapatıyor oyunu rahat oynaya bilmeniz için.