Raul'a çılgın teklif!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
454_B_raul024.jpg

Raul'a çılgın teklif

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in yıldız futbolcusu Raul'a 54 milyon dolar teklif yaptığı iddia edildi.

Marca'da yer alan haberde, Manchester City'nin sahibi Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan'ın 31 yaşındaki tecrübeli yıldız futbolcunun transferi için tüm imkanları seferber etmiş durumda.

2008 Ağustos ayında Real Madrid'den Robinho'yu kadrosuna katarak büyük bir sükse yapan City, Robinho'nun da tavisyesi üzerine bu kez gözünü Raul'a dikti.

Daha önce 5 kez La Liga şampiyonu olan ve 3 kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Raul'un 2011 yılına kadar Real Madrid ile sözleşmesi bulunuyor.

KAYNAK

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bence kaçırmasın bu teklifi

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Başlığı görünce çılgın teklifi veren kimdir dedim tabiki city :D

AliA özel mesajlarını aç. Toplumdan bu kadar soyutlama kendini :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
:D:D:D

Özellere kapalıyız. :D

Bu parayla Galatasaray'ın dörtte bir borcu kapanır be. Adamlar gidiyor bir futbolcu için veriyorlar bu parayı. :D

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
acep topcu mu olsaydım

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ulan bu kadar paraya 10larda raul yetiştirilir be hiç mi kafa yok bunlarda :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Gidecegini sanmıyorum RealMadrid'ten kazanacıgını kazandı zaten burda bırakır bırakması lazım

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Raul 'Hayır' dedi

Real Madrid'de, takım kaptanı Raul Gonzalez Blanco, İngiliz Premier Lig takımlarından Manchester City'nin teklifiyle ilgilenmediğini söyledi.

Blanco, Marca gazetesine yaptığı açıklamada, kariyerini Real Madrid'de sonlandırmak istediğini belirterek, ''Manchester City, ajansım Gines Carvajal ile bağalntıya geçti. Ancak ben ilgilenmiyorum çünkü burada yaşamaktan çok mutluyum'' dedi. İspanyol futbolcu, ülkesinde aktif futbolcular içinde 102 kez ile en fazla milli formayı giyen futbolcu unvanını elinde bulunduruyor. Ayrıca, yine aktif futbolcular içinde Dünya Kupası'nda 11 kez forma giyen tek oyuncu olan Raul, bugüne kadar İspanya Milli Takımı için 44 gol attı.

KAYNAK

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
şaka qibi..hem veriyor paraları manchester city hemde takım gidiyor yenilip geliyor...takımda iş yok..

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bu araplar gerçekten müslümanlık kanı taşımıyor...o kadar çok fakir müslüman aç,yoksul varken şunların yaptıklarına bakın...yazık size araplar..amerika az bile yapıyor..go america

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bazı şeyleri para satın alamaz ! Geri kalan herşey için Man City :)