Rapidshare'de İstediğiniz Dosyayı Bulun

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Dosya paylaşım siteleri için Google gibi bir arama motoru olmadığından mı şikayetçisiniz? Biz tam 18 tanesini burada bir araya getirdik.

Temelinde veritabanından ziyade bir "dosya paylaşım sitesi" mantığı yattığı için, herhangi bir arama motoru içermeyen Rapidshare'de ihtiyacınız olan dosyayı bulmak bazen külfetli bir iş olabilir.

Gerek ihtiyacınız olan ve hiçbir yerde bulamadığınız bir donanım sürücüsünü, gerekse diğer dosyaların Rapidshare ağında olup olmadığını belirlemek için kullanabileceğiniz çeşitli arama motorları bulunuyor.

Rapidshare için geliştirilen bu üçüncü parti arama motorlarının kimilerinde doğrudan Rapidshare linkleri, kimilerinde de bu linklerin bulunduğu web sayfaları görüntülenebiliyor.

Dünyanın en büyük dosya paylaşım sitesinde aradığınız her türlü içerik için nokta atışı yapmanızı sağlayacak arama motorlarını bu sayfalarda bir araya getirdik. Her ihtimale karşı bir yer imleri dizini açıp, hepsini eklemenizde fayda var.

ShareMiner

Dosyaları yazılım, oyun, video, e-kitap ve arşiv dosyaları gibi kategorilere ayırarak arama imkanı sunan ShareMiner'ın bir de Firefox eklentisi bulunuyor.

shareminer1237177362.jpg

:: http://www.shareminer.com

Yazının devamı için tıklayın.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bunlarda şifre problemi yaşanıyordu. O sorunu çözdüler mi acaba?

ozturkselcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
uzun zamandır filestube kullanıyordum.memnunum.tavsiye de ederim.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bu Arada Bunlar Bence Yasal Değil Çünkü Rapidshare Sponsoru Veya Bağlantısı Falan Değil. Ne Ki Bunlar Böyle. Yasal Yolu Bir Yerden Link Verilir Sizde İndirirsiniz. Buda Hazır Yazıyorsun Hazır Çıkıyo Karşına... SDN'nin İşine Gelen Yasal İşine Gelmeyen Yasal Değil.. Ne Tuhaf... Bilemiyorum.

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Filestube güzel, en büyük avantajı rar şifrelerini de vermesi. :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Filestube güzel de giriş istiyor nasıl üye olucaz.Gerçekten güzelmiş ama nasıl üye olucağımı bilmiyorum.