Rapidshare Downloader 4.3 Yeni

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Sürüm 4.3 Ayrıntıları
*"Premium Login" hataları düzeltildi.(v4.3)
*RapidShare Downloader tasarımı tamamen değiştirildi.(v4.3)
*"Önerilen Dosyalar" bölümü eklendi.(v4.3)
*Windows Vista kullanıcılarının karşılaştığı sürekli açılıp kapanma hatası düzeltildi.

40343030.jpg

RapidShare Downloader v4.3

RapidShare Downloader’in sürüm 1.0′dan beri aynı olan tasarımını sürüm 4.3′te tamamen değiştirdim.

Önceki sürümlerde bazı kullanıcılar Premium hesaplarına bağlanamıyorlardı, “Premium Login” bölümündeki hataları bu sürümde giderdim, artık “Internet Explorer” dan Premium hesabınıza giriş yapmış olmanız bile yeterli.

RapidShare Downloader’da bulunan “Login” düğmesine tıkladığınızda RapidShare Downloader’in kendi tarayıcısı size RapidShare.com’un Premium Login sayfasını açıcaktır. İsterseniz bu bölümden veya “Internet Explorer” dan üye girişi yapabilirsiniz.

“Login” bölümünden veya “Internet Explorer” dan Premium hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Login” bölümünde bulunan “Tamam” düğmesine tıklamalısınız, bu işlemden sonra RapidShare Downloader baştan başlatılcak ve indirme işlemlerine “Premium” olarak devam edicektir.

Premium kullanıcı olarak indirme işlemi günlük Premium limitiniz dolana kadar devam edicektir, günlük premium indirme limitiniz dolduğunda RapidShare Downloader bunu algılayıp indirme işlemlerine “Free User” olarak devam edicektir.

Birçok yeni özelliği ile yeni sürüm indirilebilir durumda!
*PREMIUM hesabınızı kullanarak dosya indirebilme!
*Sorunsuz indirilmiş olan dosyaların listesini görebilme!
*RapidShare'den silinmiş ve indirilemeyen dosyaların listesini görebilme!
*Notlarım bölümü ile indirdiğiniz şifreli dosyaların şifrelerini, web sitelerini ve notlarınızı kayıt edebilme!
*İndirme listesini .TXT olarak kayıt edebilme ve .TXT dosyasından bağlantıları alabilme!
*Windows başlangıcında RapidShare Downloader'i otomatik çalıştırma ayarı!

Download
Rapidshare Downloader 4.3

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bişi sorucam mesela torrent gibi %80 de kaldı dosya pc kapattık açtık bide %80 devam ediyormu ?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Bu programı öneriyorum Şuanda Nero 9 un Orjinal DVD keyli 2.8 GB boyutlu dosyasını partlar halinde indiriyorum foruma gözatarken bi baktım 10. parta gelmiş mükemmel ya önceden tek tek gir free falan ayakları şimdi süper :)

ramazan3405

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaa arkadaşlar ben bu programı bilgisayarıma kurdum ama bir tane rar indirdikten sonra ikinci rar'ı indirken program birden kapanıyor neden acaba?bide programı nasıl premıum yapabilirim..acilll....şimdiden tşk ederim..

enderun40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirdim yalnız kurduktan sonra run time eror diyor
?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
USdownloader dan şaşmam çok hızlı download yapıyor.

Samet11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam en başta konulan resimde durumda 106 kb/sn yazıyodu bende 37 - 50 arası deyişiyor.Bunun sebebi internet hız tarifesimi

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Eğer 1mbit bağlantıya sahipseniz normalde 100-110 kb/sn hızla indirirsiniz. Ama bu hız çeşitli nedenlerden dolayı düşebilir. Bu sebepler genelde TTnet veya dosyayı indirdiğiniz serverın yoğunluğudur. Yada interneti ortak kullanıyorsanız, ortağınız da bir şeyler indiriyor olabilir. Eğer dosya indirirken bir yandanda internetten video izlemeye çalışırsanız buda hızı düşürür. Bunun gibi sebepler işte...

Son olarak bir tavsiye. Dosya indirmek istiyorsanız JDownloader 'dan şaşmayın derim.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
jDownloader'ın yerini dolduramasa da, güzel bir program.. özellikle arayüzü iyi tasarlamışlar..